Günaydın hanımlar , bugün yine uykusuz bir şekilde geldim işe saatleri sayıcam anlaşılan
günaydın Yasemin'ciğim ben artık erken değil geç yatmaya başladım uykum ne zaman gelirse o zaman yatıyorum iki gündür işe yarıyor uykum olduğu için yatar yatmaz uyuyorum ve daha az wc ye kalkıyorum az kaldı canım iki güncüğümüz kaldı gerçi senden haber alamıcam diye üzülüyorum haber ver arada mutlaka a.s.
Canım ben de akşam eve gidiyorum yemek , toplama derken azıcık tv izliyorum bakıyorum 23.00 gibi uyuya kalmışım , sonra güç bela yatağa gidiyorum ondan sonra 3 gibi kalkıyorum , ancak sabaha karşı 6,30 gibi uykuıya dalıyorum 7.00 de de saat çalıyor , azıcık kaldı artık 2 gün daha idare edicez... Ben de hepinizi çok merak edicem , artık konu komşu , kayınvalidemlere falan gittikçe kısa sürelide olsa girer bakarım :)) Bir de dün benim oğlan yine pek hareketli değildi gece başladı kımıldamaya , ben de uyuyamadım ...
bişiy olmaz canım ya inşallah bekler bebecikler bizim herşeyimiz hazır ama yinede evde biraz takılıp kitap falan okumak istiyorumAz kaldı Denizcim , hatta bugün belimde bir ağrı var tırstım azıcık umarım , ciddi bir şeye dönüşmez .. Benimde en çok istediğim uyumasam bile azıcık evde dinlenmek , geçen komşumuz anlatıyor tam 36. haftada izne ayrıldığı gün doğum yapmış, hiç bir şeyde almamış hep izne ayrılınca alırım diye , resmen bir ay önce geldi diyor ve hiç dinlemedik hastane ev arasında koşturduk durduk diyor ay ay ....
gunaydınlar herkese, sakin site bugun
Gunaydın denizcim, bi gozum tv'de bi gozum burda ama içim uyuyor
günaydın kızlar,
nasılsınız. biz pek uyuyamadık. diğer ağrılarımın dışında bir de kızlar karnıma sığmıyorlaaar. sürekli bir itme sürekli bir tepme. üçer kilo ikiz doğuran kadınlar nasıl yapıyorlar anlamadım gitti.
günaydın sabah şekerleri.... nasılsınız bakem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?