2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar , bugün yine uykusuz bir şekilde geldim işe saatleri sayıcam anlaşılan

günaydın Yasemin'ciğim ben artık erken değil geç yatmaya başladım uykum ne zaman gelirse o zaman yatıyorum iki gündür işe yarıyor uykum olduğu için yatar yatmaz uyuyorum ve daha az wc ye kalkıyorum az kaldı canım iki güncüğümüz kaldı gerçi senden haber alamıcam diye üzülüyorum haber ver arada mutlaka a.s.

Canım ben de akşam eve gidiyorum yemek , toplama derken azıcık tv izliyorum bakıyorum 23.00 gibi uyuya kalmışım , sonra güç bela yatağa gidiyorum ondan sonra 3 gibi kalkıyorum , ancak sabaha karşı 6,30 gibi uykuıya dalıyorum 7.00 de de saat çalıyor , azıcık kaldı artık 2 gün daha idare edicez... Ben de hepinizi çok merak edicem , artık konu komşu , kayınvalidemlere falan gittikçe kısa sürelide olsa girer bakarım :)) Bir de dün benim oğlan yine pek hareketli değildi gece başladı kımıldamaya , ben de uyuyamadım ...

canım benim... uyku zaten benim için dinlenmek değil eziyet hemen uyusamda dönerken zorlanıyorum izne ayrılınca biraz daha fazla uyumayı hayal ediyorum...bugün 36. haftamıza girdik hihoyyyt

Az kaldı Denizcim , hatta bugün belimde bir ağrı var tırstım azıcık umarım , ciddi bir şeye dönüşmez .. Benimde en çok istediğim uyumasam bile azıcık evde dinlenmek , geçen komşumuz anlatıyor tam 36. haftada izne ayrıldığı gün doğum yapmış, hiç bir şeyde almamış hep izne ayrılınca alırım diye , resmen bir ay önce geldi diyor ve hiç dinlemedik hastane ev arasında koşturduk durduk diyor ay ay ....

Günaydın Betülcüm , Biz sabah kuşları dışında diğer arkidişlerin çoğu izinli tahminimce pirelerle dans ediyorlar ... Sen nasılsın ?

bişiy olmaz canım ya inşallah bekler bebecikler bizim herşeyimiz hazır ama yinede evde biraz takılıp kitap falan okumak istiyorum
gunaydınlar herkese, sakin site bugun

günaydın canım naber

günaydın kızlar,

nasılsınız. biz pek uyuyamadık. diğer ağrılarımın dışında bir de kızlar karnıma sığmıyorlaaar. sürekli bir itme sürekli bir tepme. üçer kilo ikiz doğuran kadınlar nasıl yapıyorlar anlamadım gitti.

günaydın pembişim onlarda daraldı artık doğal olarak az kaldı inşallah

Günaydın herkese,
Herkeste bir uykusuzluk, halsizlik...Ağrılar daiyice arttı..Uykularımızın da düğeni kalmadı..Ben de sizin gibi yine yorgun uyandım bu sabah..Her gün 1 saat yol çekip işe gel akşam yine bir saat yol çekip eve dön..Helak oluyorum..Uyku düzeni kalmayınca uyumak da dinlendirmiyor..Neyseki izne az kaldı..

evet ben de geldim , baharcık da buralarda görünüyo ama yazmaya fırsat bulamadı sanırım işten, gemileri göndersin de gelsin...

ben gece 1 de yatmaya başladım, hemen sızıp kalıyorum yatağa girince...ama 6 da tekmelerle uyanıyorum... bir de dünden beri kızımın kafasını vajinamın üstüne baskı yaptığını çok net hissediyorum, orada bir şey aşağı doğru ilerlemeye çalışıyo... off ya bu süreç bitse valla benim geceleri dayanacak gücüm kalmadı desem yeri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…