2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Baharcım ,şu an görsen sabah şekeri kıvamında değiliz , heralde hiçbirimiz ...
Belim ağrıyor , ve midem yanıyor acayip bir şekilde ....

Günaydın Pembe , sen ve kızlar nasılsınız ?

iyiyim kızlar. kanal d de çocukların bebeklerin başına gelebilecek ev kazaları ve önlemleri anlatılıyor...

denizcim, yasemincim sabır kızlar son günleriniz. izine ayrılınca işi gücü unutup dinlenceksiniz ne güzel. bak ben dinlenebiliyormuyum
gülaycım gemiler gitmiyor bacım ay işler delirdi resmen yaaaa :)
kızlar şikayetler aynı walla. gece bölünen uykular ağrılar şişlikler falan. uykum sağlam ama ağrılar hat safhada.

betülcüm bak doktorlar katlı evlerde merdiven başları ve sonlarına kapı yaptırılması gerektiğini söylüyorlar canım. senin evin de katlıydı dimi?

benim de dün nasıl belim ağrıdı gece, resmen adet sancıma benzer sancımın aynısını yaşadım, bir yarım saat kadar beklerdim pıt diye bi ses gelsin diye (suyumuz patlayınca o ses çıkıyormuş ya), bi yandan korkuyorum bi yandan da dua ediyorum hadi kızım biraz daha gayret falan diye.... artık gece nasıl bunaldıysam kaburgam ağrısından, doğmamış çocuğa bile gaz vermeye başladım yani....

günaydın... canım ne zaman çıkıyorsun

hoşgeldin Gülay cığım dediğim gibi gebeliğin sonu daha zormuş ama napalım bekleyeceğiz :ecrin_bebek: az kaldı kuzularımız gelcek

betülcüm bak doktorlar katlı evlerde merdiven başları ve sonlarına kapı yaptırılması gerektiğini söylüyorlar canım. senin evin de katlıydı dimi?

Evet canım evim katlı gelen misafir çocukları zati ilk iş merdivenler koşuyooo anne babası da onun arkasından. El mahkum kapatacaz her yeri

kızlar ya bu doğuran arkadaşlara kendimizi baya kaptırdık yapmayın erken doğumu çağırıyoruz resmen. gülay kızına gaz verme olayına çok güldüm canım ya. tamam ağrılarımız olabilir ama her ağrımızda falan doğurmıcaz dimi :) ben sizi çok seviyom ya gazlı hamişlerim benim

Evet canım evim katlı gelen misafir çocukları zati ilk iş merdivenler koşuyooo anne babası da onun arkasından. El mahkum kapatacaz her yeri

evet canım acile gelen kaza vakalarında ilk sıradaymış çocuk düşmeleri. allah korusun. zaten çocukların sürekli arkasını kollıcaz ama önlem iyi bişi tabi. benim eltimin 3 çocuğu var ocağın üstündeki tavanın sapını ya da çaydanlığın sapını içe doğru ben çeviriyordum kırk kere ikaz ettim dikkat etsin diye ama yok

günaydın baharcım valla artık sende doğuma kendini alıştırsan ii olur bacım...ben sahurdan sonra uyuyamadım doğumu düşündüm artık gelsin istiyorum bende hayırlısıylaa

hoşbulduk kızlar, çabuk geçsin bu günde :)

tülay hoşgeldin tatlım daha iyisin di mi bugün.

ay baharcım işte düşün canımı nasıl yaktıysa gece gece, ben kendimi kaybedip bizim kızı gazlıyorum....

saoll deniz cim ne olsun....dün üzüldüm ya başım ağrıyo bugün biraz o kadar oğlumda iyi kıpır kıpır doğunca hiç uyumucak sanırım:) almina prenses nasıl? sen nasılsın?

aa ben kaçırdım sanırım neye üzüldün dün hiç takip edemedim... kızımla biz iyiyiz karnım ağrıyor işte biraz o da normal artık

günaydın herkese gününüz aydınlık olsun güzel bi gün olsun hepimiz için

ben ç.baları çok seviyorum bugun bi hafta daha büyüdük 37.haftadamıza girdik........

tülaycım sen nasılsn şeker dün canın sıkkınmış keyıflar nasıl baklaım.............

gülay cım saol cnm evet daha iyiyim ne yapalım Allah büyük....inş. sağ salim bi normal doğumum olurda.... benim de çok güzel söyliceklerim var paramızın üstüne yatan beyefendiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…