2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım ben de doğum fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum canım tabi ama uykularımı kaçırcak derecede değil yahu :) tamam doğucak kucağımda koklıcam oğlumu ama içimdeki kıpırtılarının da tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan.
gülaycım benim oğlan dünden beri sakin az ama öz hareket ediyor. gece baya depişti kerata ama uykumu kaçıramadı hehehehheee

maşallah :teytey:

Gülcan ım saol cnm ...iyiyiz hamdolsun ...sen nasılsın paşan nasıl?
Deniz cim bi alacağımız vardıda alamayınca bnm doğum için ayırdığım parayı kullandık dün, haliyle moralim dibe vurdu ben sonuçta herhangi bi akslik için ayırmıştım onu...ama geçti Allah büyük inş. bi terslik olmaz ve normal doğumum kolayca olur ...

tülaycım maddi sıkıntı hep var canım. ben de kara kara düşünüyorum sonuçta toplu paraya ihtiyacımız olcak. sonrasında bir sürü masraf falan derken biz de baya zorlancaz canım. tabi arkadaşınızın yaptığı hiç hoş değil.

ah canım ya ne insanlar var ne diyeceksin Allah bildiği gibi yapsın doğal olarak üzüldün tabii Allah yardımcınız olsun canım bebek kısmetiyle gelir sen şimdi düşünme bunları :1hug:

Günaydın Gamma..
Ben gelecek hafta salı günü çalışamaz raporumu alıcam ve çarşambadan itibaren evde olucamhihoyyyt
Bu arada benim bebiş bu aralar tekmelere falan ara verdi..Yani hareketleri önceki haftalara göre azaldı...Sık sık dirsek, popo dayıyor ama onun dışında önceki gibi tekmelerle girişmiyor annesine..Yeri daraldı ondan mı acaba?

cnm bende düşünmüyordum sahurda takıldı aklıma acaba ne zmn sancılancam nasıl olcek diye ama olsun istiorum artık hayırlısıyla oğlum o kadar hareketli ki kucağıma almak istiyorum...cnm 1 hafta sonra yatıp kalkmak daha da zorlaşıyo...inan karnım bayağı ağırlaştı

Gülay kızım sen tam dayaklıksın bırak rüzgar kız ne zaman isterse öyle gelsin, nie erkenden çağırıyorsun ....

Tülaycım sıkma canını , her şey hallolur inşallah o toplu paraya da ihtiyacınız olmaz canımö gönlünce olur doğumun ...

Bu arada benim oğlanın hareketleri iyice yavaşladı gibi , çok sinirim bozuluyor acaba benim gerginliğim ona mı yansıyor ya ....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, ay valla geçsin bugün hiç kıpırdayacak halim yok.
off kızlar yaa bende çatlaklar başladı. Gobişte birşey yok ama yanlardan çatladım ufff ufff
Ben dogumu hiç düşünmemeye çalışıyorum yoksa tırsacam biliyorumm ama bi yandan da gelsin artık

oh iyi az kalmış canım
evet artık 36. dan sonra azalma olabilirmiş hareketlerde

ıyi de hareketlerde azalma olunca doktorlar bize haber verin diyorlar , nasıl anlayacağız peki , benimkinin suyu falan iyi ama 3 gündür tembellik yapıyor zorluyorum resmen hareket etsin diye ....

maşallah :teytey:
sizinde 36 haftanız hayırlı olsun denizcim senınle aynı gün büyüyoruz

tülaycım hiç sıkma canını ınan tatlım yavrularımız nasipleriyle gelıyo hiç merak etme sorunsuz dogurcaz allahın izni ile
gülcanım izmirimin güzel hamişi hoşgeldin canımcım
zemuszemus
hoşbulduk şekerrrr

Deniz cim saol inş.
Baharcım canımı sıkan o işte şimdi bnm normal doğum olursa ki inş.madden çok sıkılmıycaz devlet hastanesinde olucak ama olaki son anda bi aksilik olursa,bnm dr um nöbetçi değil ise sıradaki dr giricek sezaryene ben bunu istemediği için burda drumun anlaşmalı olduğu özel bi hastanede olucek sezaryen...inş. olmaz.....ve dr um izmir de oturuyoo adam taaa ordan bana özel kalkcek gelcek özel olucak herşey ve tüm fiyatlar 3-5 e katlancak....dün üzülmemin sebebi buydu...Allah hepimizi sağsalim kurtarsın ama başımıza ne gelcek bilmiyoruz ki son an.....+ devlet hastanesinde bile normal doğumum olsa özel odada kalıcan filan yine masraf olucak illaki....neyse Allah büyük... hepimizn yardımcısı olsun inş.

evet canım aynı gün doğursak ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
ii bari sevindim , o da yazık hem iş yerinde hem son zamanlarında sıkıntı yaşadı inşallah problemleri kalkmıştır ...

evet ya canım benim... yaşına göre çok sabırlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…