günaydın herkese gününüz aydınlık olsun güzel bi gün olsun hepimiz için
ben ç.baları çok seviyorum bugun bi hafta daha büyüdük 37.haftadamıza girdik........
tülaycım sen nasılsn şeker dün canın sıkkınmış keyıflar nasıl baklaım.............
Gülcan ım saol cnm ...iyiyiz hamdolsun ...sen nasılsın paşan nasıl?
Deniz cim bi alacağımız vardıda alamayınca bnm doğum için ayırdığım parayı kullandık dün, haliyle moralim dibe vurdu ben sonuçta herhangi bi akslik için ayırmıştım onu...ama geçti Allah büyük inş. bi terslik olmaz ve normal doğumum kolayca olur ...
tülaycım ben de doğum fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum canım tabi ama uykularımı kaçırcak derecede değil yahu :) tamam doğucak kucağımda koklıcam oğlumu ama içimdeki kıpırtılarının da tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan.
gülaycım benim oğlan dünden beri sakin az ama öz hareket ediyor. gece baya depişti kerata ama uykumu kaçıramadı hehehehheee
Günaydın Gamma..
Ben gelecek hafta salı günü çalışamaz raporumu alıcam ve çarşambadan itibaren evde olucamhihoyyyt
Bu arada benim bebiş bu aralar tekmelere falan ara verdi..Yani hareketleri önceki haftalara göre azaldı...Sık sık dirsek, popo dayıyor ama onun dışında önceki gibi tekmelerle girişmiyor annesine..Yeri daraldı ondan mı acaba?
Kızlar bu arada Sakura ( Merve) giriyormu topiğe bir de Bircancığımı merak ettim ....
sizinde 36 haftanız hayırlı olsun denizcim senınle aynı gün büyüyoruzmaşallah :teytey:
tülaycım hiç sıkma canını ınan tatlım yavrularımız nasipleriyle gelıyo hiç merak etme sorunsuz dogurcaz allahın izni ileGülcan ım saol cnm ...iyiyiz hamdolsun ...sen nasılsın paşan nasıl?
Deniz cim bi alacağımız vardıda alamayınca bnm doğum için ayırdığım parayı kullandık dün, haliyle moralim dibe vurdu ben sonuçta herhangi bi akslik için ayırmıştım onu...ama geçti Allah büyük inş. bi terslik olmaz ve normal doğumum kolayca olur ...
zemuszemusgülcanım izmirimin güzel hamişi hoşgeldin canımcım
tülaycım maddi sıkıntı hep var canım. ben de kara kara düşünüyorum sonuçta toplu paraya ihtiyacımız olcak. sonrasında bir sürü masraf falan derken biz de baya zorlancaz canım. tabi arkadaşınızın yaptığı hiç hoş değil.
Bircan ile dün bir ara görüştük canım iyiydi evlerinde geceleri kalıyorlarmış artık
evet canım aynı gün doğursak ne güzel olur kaydirigubbakcemile3sizinde 36 haftanız hayırlı olsun denizcim senınle aynı gün büyüyoruz
tülaycım hiç sıkma canını ınan tatlım yavrularımız nasipleriyle gelıyo hiç merak etme sorunsuz dogurcaz allahın izni ile
zemuszemus
hoşbulduk şekerrrr
ii bari sevindim , o da yazık hem iş yerinde hem son zamanlarında sıkıntı yaşadı inşallah problemleri kalkmıştır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?