Az kaldı Tülaycım , çok az bugünü saymazsak 2 gün , cumada erken çıkıcam zaten :))
yasemincim ben oğlan da dünden beri tembelleşti yahu :) dürtüklüyom süt içiyom habire iki dolanıyor gene uyuyor sanırım canım. gece azcık hareketlendi de içimi rahatlattı walla :)
Canım benim kide hareket ediyor ama ööle gümbür gümbür tekme yok, ööle geçen haftaki gibi göbeğimde hareketleride göremiyorum ... Gece bende süt içtim , biraz dürtükledim kaydı durdu elimin altında da ööle rahatladım , şimdi de az az ben hep müzik dinliyorum ama artık yeri daraldı heralde iyi ihtimal ööle düşünmek istiyorum ...
canım ben de yeri daraldı diye düşünüyorum. iki saatte bir kontrol etmek gerekiyor. 2 saati hiç geçmedi şuana kadar. yoksa telaşlanırdım ben de.
günaydın kızlar...Nasılsınız...Bugün uykumu iyi aldım gibi...Ama oğlum tam tersi bu hafta çok fazla hareketli hemde çok acıtıyor...
Bu arada iştahım tavan yapmış durumda yeni kahvaltı yapmama rağmen şu anda yine acıktım...delikafadulden
günaydın kızlar...Nasılsınız...Bugün uykumu iyi aldım gibi...Ama oğlum tam tersi bu hafta çok fazla hareketli hemde çok acıtıyor...
Bu arada iştahım tavan yapmış durumda yeni kahvaltı yapmama rağmen şu anda yine acıktım...delikafadulden
hoşgeldin şeker iştah durumundan anlıyoruzkı senin göbek ınmeye başlamış...dogum yakındır:))))
hoşgeldin şeker iştah durumundan anlıyoruzkı senin göbek ınmeye başlamış...dogum yakındır:))))
denizcim cüle cüle canım belıkyoruz yıneeee ekmek yok bizilmaz:
ya ben de artık bir damla bile çişimi tutamaz oldum... demek ki benimki de bayağı aşağıya indi... dün annemin komşularıyla dalga geçtim ama kadınlar meğer prof çıktılar he he :)
feyza hoşgeldin o acıkma bendede var hep açım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?