2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim ben oğlan da dünden beri tembelleşti yahu :) dürtüklüyom süt içiyom habire iki dolanıyor gene uyuyor sanırım canım. gece azcık hareketlendi de içimi rahatlattı walla :)

yasemincim ben oğlan da dünden beri tembelleşti yahu :) dürtüklüyom süt içiyom habire iki dolanıyor gene uyuyor sanırım canım. gece azcık hareketlendi de içimi rahatlattı walla :)

Canım benim kide hareket ediyor ama ööle gümbür gümbür tekme yok, ööle geçen haftaki gibi göbeğimde hareketleride göremiyorum ... Gece bende süt içtim , biraz dürtükledim kaydı durdu elimin altında da ööle rahatladım , şimdi de az az ben hep müzik dinliyorum ama artık yeri daraldı heralde iyi ihtimal ööle düşünmek istiyorum ...

canım ben de yeri daraldı diye düşünüyorum. iki saatte bir kontrol etmek gerekiyor. 2 saati hiç geçmedi şuana kadar. yoksa telaşlanırdım ben de.

canım ben de yeri daraldı diye düşünüyorum. iki saatte bir kontrol etmek gerekiyor. 2 saati hiç geçmedi şuana kadar. yoksa telaşlanırdım ben de.

günaydın kızlar...Nasılsınız...Bugün uykumu iyi aldım gibi...Ama oğlum tam tersi bu hafta çok fazla hareketli hemde çok acıtıyor...

Bu arada iştahım tavan yapmış durumda yeni kahvaltı yapmama rağmen şu anda yine acıktım...delikafadulden

hoşgeldin şeker iştah durumundan anlıyoruzkı senin göbek ınmeye başlamış...dogum yakındır:))))

denizcim cüle cüle canım belıkyoruz yıneeee ekmek yok bizilmaz:

yasemincim günde en az 10 kez çok net hareket etmesi gerekiyomuş tatlım, eğer 10 nun altına düşerse hastaneye gidin diyolar.... o yüzden son günler mutlaka sayın diyolar okuduğum kitapta.

bir de dün okurken doğum antrenörün yani eşlerimizin doğum anında yapması gerekenler hareketlerden bahsetmişler... hoşuma gitti, eşimle biraz evde deniyelim... mesela tenis topuyla belimizde sancı duyduğumuz kısma ters basınç yaparak sancı hissini azaltmak, yada annenin ağzına buz vermek... bunlar etkili oluyormuş... bir de bir kaç pozisyon var, eşimiz böyle yere bacaklarını açarak oturuyo bizde aynı şekilde önüne oturuyoz, eşimiz belimizi ovuyo, evde sancı çekerken yapılabilir. çünkü sancı çekerken ayakta yada oturur pozisyonda durmak doğum sürecini hızlandırıyormuş... yatış pozisyonu biraz yavaşlatıyormuş....

canım iki gün öncesine kadar benim de öyleydi. şimdi dinleniyor sanırım kerata :) iştahım da azaldı meyve yiyorum bolbol.

ya ben de artık bir damla bile çişimi tutamaz oldum... demek ki benimki de bayağı aşağıya indi... dün annemin komşularıyla dalga geçtim ama kadınlar meğer prof çıktılar he he :)

ya ben de artık bir damla bile çişimi tutamaz oldum... demek ki benimki de bayağı aşağıya indi... dün annemin komşularıyla dalga geçtim ama kadınlar meğer prof çıktılar he he :)

aynen...Bende tuvaletim çabuk geliyor hemen koşuyorum ama yaptığım bir damla...Yalnız felaket sancı veriyor tuvaletim geldiğinde...:kedi:

Bebiş istemiyor fazlalıkları...kaydirigubbakcemile3

ay ben mi kendimi hep tok hissediyorum... kızlar bi de dokuzuncu ayda kilo alınmazmış çok fazla, hatta 2 ye kadar kilo da verilmesi normalmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…