hoşbulduk canım..O kadar iştahlıyım ki gece yarısı kendi kendime sabah kalkıp pasta yapıp yiyeyim dedim...kaydirigubbakcemile3
canım zaten göbek çok aşağıda tuvalette işkence çekiyorum ....
ama iştahı nasıl etkiliyor anlamadım...yerimseniben
sana izmirin güzeli dedim.... hoşgeldin dedimmmm.... sen bana pas vermedin mafoldumben
GÜNAYDIN
bUGÜN 5 TE DRA GİTCAM TAM SEZERYAN TARİHİMİ ALICAM OĞLUMU GÖRÜCEM ÇOK MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM BU DRA SON GİDİŞİMİZ OLACAK SONRAKİ KARŞILAŞMA HASTANEDE İNŞALLAH
bU ARADA KAYINVALDEM ŞU AN BANA BİLEZİK BAKIYORMUŞ ÇOK MERAK ETTİM EŞİME NASIL BİŞEY BEĞENİR FALAN DİYE SORMUŞ
YANİ BUGÜN GÜZEL BİR GÜN
GÜNAYDIN
bUGÜN 5 TE DRA GİTCAM TAM SEZERYAN TARİHİMİ ALICAM OĞLUMU GÖRÜCEM ÇOK MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM BU DRA SON GİDİŞİMİZ OLACAK SONRAKİ KARŞILAŞMA HASTANEDE İNŞALLAH
bU ARADA KAYINVALDEM ŞU AN BANA BİLEZİK BAKIYORMUŞ ÇOK MERAK ETTİM EŞİME NASIL BİŞEY BEĞENİR FALAN DİYE SORMUŞ
YANİ BUGÜN GÜZEL BİR GÜN
hşgeldın canım günaydın hayırlı haberler ile gelırsın inş.
oo ooo bileziğide kaptık haaa....
Valla ben kendi adıma son ayda kilo falan vereceğimi düşünmüyorum , Bu arada 20 kilo olmuş aldığım kilolar , daha 3 hafta var bakalım ... Bu gidişle rekor bende sanrırım .
baharcım evet tatlım bunu bend eokumuştum...ılk gelen süt sulu sütmüş emdıkçe yaglı süt geliyomuşkızlar yenidoğanlar çok uzun ememediğinden emzirmeyi bıraktığınız göğsünüzle sonraki emzirmeyi yapacakmışız. bebeğe kilo yapan daha yararlı kısım geride kalmış olurmuş. yani sol göğüsle en son emip uyuduysa uyandığında sol göğüsle devam etmek gerekiyormuş
geceler epey serin bebişler olunca güzel güzel uyuyacaklar ...akşam o geldi aklıma
Senin adına sevindim tatlım ,inşallah gününün kalanıda güzel geçer he he he ...
baharcım evet tatlım bunu bend eokumuştum...ılk gelen süt sulu sütmüş emdıkçe yaglı süt geliyomuş
bu sene dogru dürüst yaz olmadı ne şanslıyız allahım bizim yüzümüze güldü bizim bebekler eylül sonuna dogru gelırse üşürler bile hava sogur((
nayırrrrr rekoru sana kaptırmam uleynnnnnnnn. rekor benimmmmmmm lülülülülülü
hilalcim hoşgeldin. hadi bakalım kontrolün iyi geçer inşallah. bileziğini de güle güle kullan şimdiden.
sağol canım inşallah
valla bileziği de kapmışız pek ummuyordum ama sağolsun darısı başınıza
şimdi ebru şallının programında söledi tatlım. hemen yazıyım dedim ben de.
izmirde yaz fena geçiyormuş sanırım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?