2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yenidoğanlar çok uzun ememediğinden emzirmeyi bıraktığınız göğsünüzle sonraki emzirmeyi yapacakmışız. bebeğe kilo yapan daha yararlı kısım geride kalmış olurmuş. yani sol göğüsle en son emip uyuduysa uyandığında sol göğüsle devam etmek gerekiyormuş

canım zaten göbek çok aşağıda tuvalette işkence çekiyorum ....

ama iştahı nasıl etkiliyor anlamadım...yerimseniben

bebek aşagı dogru inişe geçince midenın üzerindekı baskı azalıyor mideye yer açalıyor büyüyor yani canım o yüzden şey ettim..

sana izmirin güzeli dedim.... hoşgeldin dedimmmm.... sen bana pas vermedin mafoldumben

baharcım olurmu tatlım çok teşekür ederim tekrar güzel iltifatların için ama ben msj yazmıştım görmedın harelde şeker

GÜNAYDIN
bUGÜN 5 TE DRA GİTCAM TAM SEZERYAN TARİHİMİ ALICAM OĞLUMU GÖRÜCEM ÇOK MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM BU DRA SON GİDİŞİMİZ OLACAK SONRAKİ KARŞILAŞMA HASTANEDE İNŞALLAH
bU ARADA KAYINVALDEM ŞU AN BANA BİLEZİK BAKIYORMUŞ ÇOK MERAK ETTİM EŞİME NASIL BİŞEY BEĞENİR FALAN DİYE SORMUŞ
YANİ BUGÜN GÜZEL BİR GÜN

ben artık son zamanlarda hiç gece wc ye kalkmıoyrum nedendir acaba????öle dediğiniz gibi sıkışmada yokCADIARZU

Valla ben kendi adıma son ayda kilo falan vereceğimi düşünmüyorum , Bu arada 20 kilo olmuş aldığım kilolar , daha 3 hafta var bakalım ... Bu gidişle rekor bende sanrırım .

hşgeldın canım günaydın hayırlı haberler ile gelırsın inş.

oo ooo bileziğide kaptık haaa....

Senin adına sevindim tatlım ,inşallah gününün kalanıda güzel geçer he he he ...

Valla ben kendi adıma son ayda kilo falan vereceğimi düşünmüyorum , Bu arada 20 kilo olmuş aldığım kilolar , daha 3 hafta var bakalım ... Bu gidişle rekor bende sanrırım .

nayırrrrr rekoru sana kaptırmam uleynnnnnnnn. rekor benimmmmmmm lülülülülülü

hilalcim hoşgeldin. hadi bakalım kontrolün iyi geçer inşallah. bileziğini de güle güle kullan şimdiden.

baharcım evet tatlım bunu bend eokumuştum...ılk gelen süt sulu sütmüş emdıkçe yaglı süt geliyomuş
geceler epey serin bebişler olunca güzel güzel uyuyacaklar ...akşam o geldi aklıma

bu sene dogru dürüst yaz olmadı ne şanslıyız allahım bizim yüzümüze güldü bizim bebekler eylül sonuna dogru gelırse üşürler bile hava sogur((

Görümcem de eşiyle bebeğe künye alacaklarmış ,bana diyor sakın kimse almasın... Ben de dedim kim ne alacak bilemem ki , nasıl künye almayın derim dedim ... Bu eşimin ailesi beni öldürecek illa aldıkları sattıkları herşey bilinecek reklam olacak . Aslına bakarsanız biz eşimle altın takmalarını tercih ederiz ama işte bişey diyemedik ...

şimdi ebru şallının programında söledi tatlım. hemen yazıyım dedim ben de.
izmirde yaz fena geçiyormuş sanırım ama...

nayırrrrr rekoru sana kaptırmam uleynnnnnnnn. rekor benimmmmmmm lülülülülülü

hilalcim hoşgeldin. hadi bakalım kontrolün iyi geçer inşallah. bileziğini de güle güle kullan şimdiden.

sağol baharcım

sen kaç kilo aldın ?bu aralar ben de şiştim bi kilo veriyodum şimdi kilo almışım gerçi elim ayağım şişti ödem oluştu bende yok diye hava atıyordum son hafta gördüm günümü

şimdi ebru şallının programında söledi tatlım. hemen yazıyım dedim ben de.
izmirde yaz fena geçiyormuş sanırım ama...

gündüzleri sıcak ama öle bayıltıcı ızmır sıcagı yok bence yınee akşamları klımasız yatılıyo gayet rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…