2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ummadıgın zaman geliyo demekkı...işin açıgı bende beklıyorum bişeyler kendılerınden bakalım görcez

Valla ben kimseden bişe baklemiyordum ama kayınvalde olayı mutlu etti ne yalan söylim.Kayınvaldem torun torun diyip duruyordu bizden umudu kesmeye başlamıştı artık(4 yıllık evliyiz ve benim hala niyetim yoktu aslında) bebek gelince çok mutlu oldu ondandır yoksa kızlarına pek bişiy yapmamıştı.

Bi de benim kayınvalde benim annemle yarışıyor.Annem beşik falan alacak demiştim şimdi onun üstüne çıkmaya da çalışıyor olabilir.Tabi bu durum bizim çooooooook işimize yarıyor.

ay evet yasemin ben de takı takmalarından ziyade ne bana ne bebeğe, altın takmalarını tercih ediyoruz eşimle, kaynanam ama kesin kendi beğenir alır bana, zevkli kadındır ama yine de ben içime sineni almak isterim, görümcemin son doğumunda ona çok güzel bi zincir almışlardı, kalın, sarı tam mersin adana yöresine hitap eden..... oralarda zaten beyaz latın asla takılmaz.... ben onu mesela ankarada takamam asla... asla da bozduramam, hediye sonuçta....

aman ne biliyim takın işte büyük altın, ata liramı ne ondan... biz de istediğimizi yapalım bozdurup onunla di mi... eğer bana söyleseydi görümcem ben künye takacam diye, altın nasıl takıyım ancak bir yaşında olunca takabilirim koluna, onunda hırlısı var hırsızı tedirgin olurum isterseniz almayın henüz almadıysanız kesin derdim.... genelde deriz çünkü böyle şeyler birbirimize....

benımkı ılk ve tek torun olcak o yüzden beklıyorum işin açıgı bide düğün zamanı verilen sözler tutulmayınca,gerçi ne yapsalar bana değil kendılerıne yaparlar artık nekadar ekmek okadar köfte...sizinkıde hoşmuş ama yarış içine girmeleri sizin bayagı işinize yarar bu durum

hilalcim geçen hafta başı itibariyle 19 kilo almıştım canım.
gülcancım ben kimle konuştuysam klimasız uyunmuyor yanıyoruz diyorlardı beni yemişler sanırım :)
gülaycım kilo konusunda konuşmaktan seni men ediyorum canım. höt...

Gülaycım biz bööle konuları aşamadık hala aramızda , onlar hatıra olsun diyorlar ben zaten takmam bebeğime altın falan ancak onlara gider gelirken takarız burağa söyledim aman ya bu devirde künye mi takılırmış altın taksınlar dedi , kendi diyemiyor beyefendi bana söylüyor ...Bana kalsa ikiside doktor daha bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadılar ne bileyim bir puset ya da fonksiyonel bişeyler alabilirlerdi , kendileri bilirler ...

oo gülaycım mersin adana yöresi heee süper olsun kzım sen geri çevirme gelirse dursun kenarda hehe
bana küçük altın geldi altın yastğıyla ama bana da bişi alırmı kayınvalide kestiremiym baya pike felan yaptırttı bnm yatağıma, bakalım

Valla ben bilezik bakmıştım baya kalın gelenleri bozdurup alırın diye beyaz altın ama satınca değer kaybetmiyormuş eşim onu söylemiş ama o çok pahalıydı onu alamaz heralde

Aslında düşünmesi yeter ama umarım kendi zevkince bişiy almaz çünkü o da sarı altıncı.Gerçi takmayacağı bişe almak istemiyorum demiş eşimi de çağırmış şimdi o da gitti bakalım ...

walla ben altındır gümüştür hiiiiç bişi beklemiyorum. babanecim yapmış yarım altın yazık emekli maaşıyla onu takcakmış. gerisi napar bilmiyorum umutlu da değilim açıkçası bakalım.
bu arada çeyiz sandığımdan pike takımı çıkardık satenli falan pek güzel. lahusalıkta sercem. sevindirik oldum

benim kendi annemlerde bana nazarlikli bir kolye
bir tane bileklik
alise nazar boncuklu ayetel kursi yazan bir altin yaptirmislar
1-2 tanede buyuk altin takcaklarmis :) iyi dedim bende
asil kayinvalidemleri merak ediyorum
ordan pirlanta gelir bence :)

OOOOO pırlanta falan seninki daha iyiymiş

Benim kendi annem doğumgünümde nazarlıklı (sosyete gözü mü ne ) kolye almıştı doğumada yüzüğünü almış, bebeğe tam takacaklar ama kayınvalidem ne yapar ne eder bilmiyorum ... Açıkçası büyük bir beklentim yok en azından bana bir şey takacağını ummuyorum ...Hafta sonuda eşimle gidip bana kolye bakıcaz çok zorlamamaya karar verdim ...Yani ailesi düğünde bile bişey takmamışlardı bana o yüzden doğumda beklentim yok , takılan her şeyi eşim kendi maaşıyla alıp annesine vermişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…