2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebru hanım ebru hanıııııım atıp tutmuyorduk bacım. gelmedin bizi boşladın sandık herhalde. özledik te ondan. hayyyret bişi...

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
herkes iyidir inşallah,
aramızda doğum yapan annelerimiz olmuş, Allah analı babalı büyütsün inşallah, Allahım hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah, darısı da bizlerin başına olsun inşallah,
işyerinden 3 ağustosda izne ayrıldım, evde internet yoktu ve ara ara girip haberlerinizi alıyordum,sizlerden çok uzak kaldım ve hepinizi çok özledim

ama ben iste oluyordum tabi o bunlari yparken
evde olunca bi garip oluyor tabi
o calisirken insan oturunca rahat edemiyor bende tedirgin tedirgin dolaniyorum etrafta
evet cnm anlıyorum seni ama yorma kendini ve alişi emi yürüyüşler nasıl gidiyo ben 2 akşamdır çıkamıyorum...eşim yorgun oluyooo..kıyamıyorum

özgeden haberi olan varmı, doğum yaptımı,
bu arada dilekçim sezeryan yarınmış, Allah yardım etsin, sağlıçakla bebğini kucağına alırsın inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlarr
ohhh ne güzel yaa kaynanalardan bilezikler pırlantalar hediyelerr maşallahh maşallahh
benimkinden gelirse bir çeyrek gelir o kadar :))))
bu arada baharcım izmirin sıcapı konusunda seni yememişler doğru söylemişler canım
ramazanın hikmeti sanırım Rabbim kulları rahat rahat oruçunu tutsun ibadetini yapsın diye sanırım
havaları serinletti azcık oda geceleri serin artık ama 1 hafta öncesine kadar yanıyorduk resmen inan
gülcanım serin zamanlara geldi ama bu yaz yaz olmadı diye bişey yok deli gibi yaktı kavurdu resmen
Allah a çok şükür şimdi iyi tatlım

slm kızlar nasılsınız? temizlikle ugrasıyorum dilegi merak ettim cok haber varmı gecmişi okuyamadım..??

emsallcim hoşgeldin tatlım. allah hamileleri de oruçlu kullarını da kayırıyor işte şükürler olsun. bu arada kafama takıldı senin kız kaçıncı torun olcak canımcım? bizim adamların sülale geniş ya malum. kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatluumm
çok şükür Allah a gerçekten öyle
canım benim kızım kaynanaya 19. torun olacak :))))
ondandır ki pek heves ve hazırlık yok şimdiye kadar bişey görmedik
dediğin gibi gmrdüğümüz ancak olsa olsa bir çeyrek olur kaynanatörden :))))

19.muuuu onee beee :) hey maşallahhhhh... bizimki benim tarafımda 3.eşim tarafındada ilk olcak işallah....

19.muuuu onee beee :) hey maşallahhhhh... bizimki benim tarafımda 3.eşim tarafındada ilk olcak işallah....

canımcım benim koca doğulu ondan böyle :))))
bizim ilk bebeğimiz ama onların Allah izin verirse 19.. torunları olacak
bazen kızıp üzülsemde kaynana aramıyor sormuyor diye ama düşününce onlar için alışılmışın dışında bir durum değil bebek yada doğum :)))
her sene en az 2 bebek doğar elti ve görümcelerde :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…