evet cnm anlıyorum seni ama yorma kendini ve alişi emi yürüyüşler nasıl gidiyo ben 2 akşamdır çıkamıyorum...eşim yorgun oluyooo..kıyamıyorumama ben iste oluyordum tabi o bunlari yparken
evde olunca bi garip oluyor tabi
o calisirken insan oturunca rahat edemiyor bende tedirgin tedirgin dolaniyorum etrafta
emsallcim hoşgeldin tatlım. allah hamileleri de oruçlu kullarını da kayırıyor işte şükürler olsun. bu arada kafama takıldı senin kız kaçıncı torun olcak canımcım? bizim adamların sülale geniş ya malum. kaydirigubbakcemile3merhaba kızlarr
ohhh ne güzel yaa kaynanalardan bilezikler pırlantalar hediyelerr maşallahh maşallahh
benimkinden gelirse bir çeyrek gelir o kadar :))))
bu arada baharcım izmirin sıcapı konusunda seni yememişler doğru söylemişler canım
ramazanın hikmeti sanırım Rabbim kulları rahat rahat oruçunu tutsun ibadetini yapsın diye sanırım
havaları serinletti azcık oda geceleri serin artık ama 1 hafta öncesine kadar yanıyorduk resmen inan
gülcanım serin zamanlara geldi ama bu yaz yaz olmadı diye bişey yok deli gibi yaktı kavurdu resmen
Allah a çok şükür şimdi iyi tatlım
Ben yemeğe gidiyorum , hepinize afiyet olsun :)
faoşcım hoşgeldin canım yorma kendini fazla bakem. dilekten de özgeden de haber yok canım ben de meraklandım
canım sanada afiyet olsun,
bende çıkıyorum, kimsecikler kalmamış, heerkese hayırlı kolay doğumlar dilerim,
özgemii???? yoksa odamı doguruyoooo??
bekliyoruz canım bakalım normal istiyordu o ama. bilemiyorum ki
ya ben anlamadım gunu falanmıydı bugun sancısı mı vardıı??
emsallcim hoşgeldin tatlım. allah hamileleri de oruçlu kullarını da kayırıyor işte şükürler olsun. bu arada kafama takıldı senin kız kaçıncı torun olcak canımcım? bizim adamların sülale geniş ya malum. kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatluumm
çok şükür Allah a gerçekten öyle
canım benim kızım kaynanaya 19. torun olacak :))))
ondandır ki pek heves ve hazırlık yok şimdiye kadar bişey görmedik
dediğin gibi gmrdüğümüz ancak olsa olsa bir çeyrek olur kaynanatörden :))))
19.muuuu onee beee :) hey maşallahhhhh... bizimki benim tarafımda 3.eşim tarafındada ilk olcak işallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?