2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
nabersiniz? daha geçmişi okumadım herkes iidir inşallah. biz aynıyız karnımdaki son saatlerini geçiriyor sıpa:)))

hehehe bizimki de 16. olcak canımcım. tahmin ettim ondan sordum :)

allah bereketini arttırsın ne dielim:))))))))))

selam hanımlar
nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür

emsalcim senin eşin aşiretmi gııı, doğunun neresindenmiş, merak ettim?
maşallahı var torunların hee

Selam Dilekçim , heyecan ne durumda ??? Bne olsaydım şimdi nasıl olurdum bilemem ama çok acayip bir duygu yaa....

canım çok heyecanlıyım birde üstümde acayip bir halsizlik durumu var sanki yrn sabah doğurcak olan ben değilim uyuyamıyorum bu aralar ondan kaynaklanıyor muhtemelen...

dilekcim hoşgeldin tatlım. ayy son zamanlarınız aynı bedende yaaa...

hoşbulduk canımcım çok değişik bir duygu valla 9 ay beklediğin hayalini kurduğun güne bu kadar yakın olmak...delikafadulden

merhaba kızlar,
nabersiniz? daha geçmişi okumadım herkes iidir inşallah. biz aynıyız karnımdaki son saatlerini geçiriyor sıpa:)))

hoşgeldin canımm
Allah a çok şükür biz iyiyiz sende iyisin şükür
aynen demi yaa yarın bu saatte kızın kucağında olacak Allah ın izni ile

hehehe bizimki de 16. olcak canımcım. tahmin ettim ondan sordum :)

eee durumlar aynı oluncaa anlarım ben dedim demee :)))

allah bereketini arttırsın ne dielim:))))))))))

aminnn arttıracak daha inşallahh canım
bekarlarımız var daha evlenecekler
şuan 1-2 tane çoğu olanlar daha yapacaklar falan Allah kısmet ederse :)))))

Emsall ,Bahar üzülmeyin 30. bile olsa her birinin yeri ayrıdır onlarda :) Sonuçta her çocuğun çocuğu farklı sevilir .

haklısın canımm aksi bile olsa inan takmam benim için kızım ve eşim önemli
Allah ım kızımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
hepimizin yavrularını inşallahh vakti zamanı gelince yoksa dışardakiler boş :)))

yok canım öyle olmuyor işte. onlarda doğumdur hamileliktir falan heyecan veren şeyler değildir. hayatın rutinidir. bizim için mucize olan şey onlar için sıradandır yani

haklısın canımda boşver beeee bak ne güzel dedin bizim için mucizeee
onlar için ne olduğunun ne önemi var
hem unutma biz geliniz kızları hamile olunca öyle olmuyor kaynanalara göre :)))

QUOTE=((eslem));8697835]selam hanımlar
nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür

emsalcim senin eşin aşiretmi gııı, doğunun neresindenmiş, merak ettim?
maşallahı var torunların hee[/QUOTE]

canım benim eşim diyarbakırlı ve baya kalabalıklar maşallahh
aşiret oldukları doğru :)))

hoşgeldin canımm
Allah a çok şükür biz iyiyiz sende iyisin şükür
aynen demi yaa yarın bu saatte kızın kucağında olacak Allah ın izni ile

hoşbulduk şekerim ii olmana çok sevindim aman nazar değmesin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bugünleri gösteren rabbime bin şükür dün gece seni düşündüm sende yrn son haftanın içine giriyon di mi? bu arada yrn doğumdan sonra seni arıcam canım fırsat bulur bulmaz sende ii olupta gelebilirsen foto mak. getir kızlara gösteririz benim kızı...

hadi hayırlısı canım.. saglıklı bişekilde al prensesii kucagınaa...merakla beklicez hepimizzzdelikafadulden delikafadulden

amin canım darısı sizlerin başına hepiniz sağolun

kızlar ya sizden bir konuda yardım istiyorum
kızıma eylül adını koymaktan vazgeçtim hem çok fazla koyacak insan var bu sene maşallah
hemde eltim ve görümcem beni bu isimden baya soğuttular
eltim temmuzda doğum yaptı neymiş kızı olsaymış oda eylül koyacakmış ama oğlu olmuş
görümcem aralıkta doğum yaptı kızı oldu adını eylül koyacakmış ama yigeni ırmak koymuşmuş
inanın adım kadar eminim akıllarından bile geçmedi bu isim sittin sene düşünseler gelmezdide
ben kızımın adını eylül koyacagım dedim yaa bunlar çıktı yeni yenii
deli ettiler beni bende eşimi ikna ettim eylül isminden vazgeçtim hem bir anlamı da yok
son baharda bir ay adı yada yılın 9. ayı
istiyorum ki anlamı güzel olan bir isim olsun ama bir türlü karar veremedim aklınızda güzel isimler varmı

slm anneler, nasılsınız bugün,
günler yaklaştıkça sabırmı kalmıyo nedir, 9 ay bekle 1 haftayı zor et:))
sezaryan olacaklar epiduralmi genelmi neye karar verdiniz, ben kararsızım,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…