emsal cim hoşgeldin
hoşbulduk tatluumm
çok şükür Allah a gerçekten öyle
canım benim kızım kaynanaya 19. torun olacak :))))
ondandır ki pek heves ve hazırlık yok şimdiye kadar bişey görmedik
dediğin gibi gmrdüğümüz ancak olsa olsa bir çeyrek olur kaynanatörden :))))
merhaba kızlar,
nabersiniz? daha geçmişi okumadım herkes iidir inşallah. biz aynıyız karnımdaki son saatlerini geçiriyor sıpa:)))
canımcım benim koca doğulu ondan böyle :))))
bizim ilk bebeğimiz ama onların Allah izin verirse 19.. torunları olacak
bazen kızıp üzülsemde kaynana aramıyor sormuyor diye ama düşününce onlar için alışılmışın dışında bir durum değil bebek yada doğum :)))
her sene en az 2 bebek doğar elti ve görümcelerde :))))))
Emsall ,Bahar üzülmeyin 30. bile olsa her birinin yeri ayrıdır onlarda :) Sonuçta her çocuğun çocuğu farklı sevilir .
aaaa sen daha cıkarmadınmı o minikii ordan kız:)))))))
Selam Dilekçim , heyecan ne durumda ??? Bne olsaydım şimdi nasıl olurdum bilemem ama çok acayip bir duygu yaa....
dilekcim hoşgeldin tatlım. ayy son zamanlarınız aynı bedende yaaa...
merhaba kızlar,
nabersiniz? daha geçmişi okumadım herkes iidir inşallah. biz aynıyız karnımdaki son saatlerini geçiriyor sıpa:)))
hehehe bizimki de 16. olcak canımcım. tahmin ettim ondan sordum :)
allah bereketini arttırsın ne dielim:))))))))))
Emsall ,Bahar üzülmeyin 30. bile olsa her birinin yeri ayrıdır onlarda :) Sonuçta her çocuğun çocuğu farklı sevilir .
yok kız çıkaramadım hala kaydirigubbakcemile3 bakalım yrn bu saatlerde yanımızda olacak..
yok canım öyle olmuyor işte. onlarda doğumdur hamileliktir falan heyecan veren şeyler değildir. hayatın rutinidir. bizim için mucize olan şey onlar için sıradandır yani
hoşgeldin canımm
Allah a çok şükür biz iyiyiz sende iyisin şükür
aynen demi yaa yarın bu saatte kızın kucağında olacak Allah ın izni ile
hadi hayırlısı canım.. saglıklı bişekilde al prensesii kucagınaa...merakla beklicez hepimizzzdelikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?