hoşbulduk şekerim ii olmana çok sevindim aman nazar değmesin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bugünleri gösteren rabbime bin şükür dün gece seni düşündüm sende yrn son haftanın içine giriyon di mi? bu arada yrn doğumdan sonra seni arıcam canım fırsat bulur bulmaz sende ii olupta gelebilirsen foto mak. getir kızlara gösteririz benim kızı...
amin canım darısı sizlerin başına hepiniz sağolun
emsallcim haklısın canım. onlar bizim mucizemiz başkası ne düşünüyormuş sorun değil...
kızlar ya sizden bir konuda yardım istiyorum
kızıma eylül adını koymaktan vazgeçtim hem çok fazla koyacak insan var bu sene maşallah
hemde eltim ve görümcem beni bu isimden baya soğuttular
eltim temmuzda doğum yaptı neymiş kızı olsaymış oda eylül koyacakmış ama oğlu olmuş
görümcem aralıkta doğum yaptı kızı oldu adını eylül koyacakmış ama yigeni ırmak koymuşmuş
inanın adım kadar eminim akıllarından bile geçmedi bu isim sittin sene düşünseler gelmezdide
ben kızımın adını eylül koyacagım dedim yaa bunlar çıktı yeni yenii
deli ettiler beni bende eşimi ikna ettim eylül isminden vazgeçtim hem bir anlamı da yok
son baharda bir ay adı yada yılın 9. ayı
istiyorum ki anlamı güzel olan bir isim olsun ama bir türlü karar veremedim aklınızda güzel isimler varmı
emsal, niye vazgeçiyosun boşver bak ismi koyucaz demişler koymamışlar, ismi beğendiklerinden koymayasın diye laf atmışlar sana.
Biliyorsun emsalcim aynı durum bendede vardı ama artık çok şükür buldum rahatladım. bu isim işi çok zor yaa umarım sende en kısa sürede içine sinecek bir isim bulursun isimsiz prensesimize kaydirigubbakcemile3
geçmişte takı durumlarını konuşmuşsunuz biz şanslıyız bayağı bu konuda dün benim kayınvalidede hem bana hem bebeğe bilezik yapmış ayrıca doğum masrafının 1000TLsını da o veriyor. annemler beşibiyerde yaptılar bir tane bize yatırım olsun diye. babaannem tam altın yapmış ama başka yerdende yok maalesef.
emsal içinden ne geliyosa onu koy.. çünkü kimseye isim beğendirtemiyosun herşeye bir kulp buluyolar..eylül çok güzel bir isim bence...
Emsalcim ben de kızım olsaydı Eylül koyacaktım he he ....
Ama Ece , Buse ,Sude ,Yağmur da diğer alternatiflerimdi belki fikir olur sana ...
Fbozkurt , ben epidurale karar verdim kısmet olursa , görümcem de epiduralden sonra daha az ağrın olur dedi ,genele göre ...
geçmişte takı durumlarını konuşmuşsunuz biz şanslıyız bayağı bu konuda dün benim kayınvalidede hem bana hem bebeğe bilezik yapmış ayrıca doğum masrafının 1000TLsını da o veriyor. annemler beşibiyerde yaptılar bir tane bize yatırım olsun diye. babaannem tam altın yapmış ama başka yerdende yok maalesef.
Dilekçim bişey sorucam , sen de aldığın çaylardan içmeye başladın mı ? Ela içmiş ya doğum öncesi o açıdan soruyorum ...
Dilekçim bişey sorucam , sen de aldığın çaylardan içmeye başladın mı ? Ela içmiş ya doğum öncesi o açıdan soruyorum ...
Kızlar merhabalar. herkes iyidir umarım.
Dilekcim tatlım ne güzel bir heyecan rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı. Sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum yavrunun kokusunu duymak kadar güzel birşey yoktur herhalde dünyada sabırsızlıkla bekliyorum ben de o günü ne zaman bilmiyorum ama:kedi:
Temizlik var bizde de bugün. Annecim kardeşceğizlerim geldiler sağolsunlar hem doğum hem de taşınma temizliği yapıyorlar kıyamıyorum yardım etmeye çalışıyorum annem kızıyor geri oturuyorumlmaz:
ohh maşşallah kız gene şanslısın.. biz kendin pişir kendin ye yapcaz...
haklısın canımda boşver beeee bak ne güzel dedin bizim için mucizeee
onlar için ne olduğunun ne önemi var
hem unutma biz geliniz kızları hamile olunca öyle olmuyor kaynanalara göre :)))
QUOTE=((eslem));8697835]selam hanımlar
nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
emsalcim senin eşin aşiretmi gııı, doğunun neresindenmiş, merak ettim?
maşallahı var torunların hee
ya sen bakma millete hep içinden bu ismi geçirdin dimi e ozaman takma kimseyi.ama soğuduysan sen bilin ama ece güzel yakışır sanaa.kızlar ya sizden bir konuda yardım istiyorum
kızıma eylül adını koymaktan vazgeçtim hem çok fazla koyacak insan var bu sene maşallah
hemde eltim ve görümcem beni bu isimden baya soğuttular
eltim temmuzda doğum yaptı neymiş kızı olsaymış oda eylül koyacakmış ama oğlu olmuş
görümcem aralıkta doğum yaptı kızı oldu adını eylül koyacakmış ama yigeni ırmak koymuşmuş
inanın adım kadar eminim akıllarından bile geçmedi bu isim sittin sene düşünseler gelmezdide
ben kızımın adını eylül koyacagım dedim yaa bunlar çıktı yeni yenii
deli ettiler beni bende eşimi ikna ettim eylül isminden vazgeçtim hem bir anlamı da yok
son baharda bir ay adı yada yılın 9. ayı
istiyorum ki anlamı güzel olan bir isim olsun ama bir türlü karar veremedim aklınızda güzel isimler varmı
slm anneler, nasılsınız bugün,
günler yaklaştıkça sabırmı kalmıyo nedir, 9 ay bekle 1 haftayı zor et:))
sezaryan olacaklar epiduralmi genelmi neye karar verdiniz, ben kararsızım,.
aslında kulağa çok hoş geliyor ama ne bileyim iştee
birde sanırım alıştım başından beri bu isme digerleri sarmıyor
canım çok teşekkür ederim ece yi düşüneceğim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?