2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsal, niye vazgeçiyosun boşver bak ismi koyucaz demişler koymamışlar, ismi beğendiklerinden koymayasın diye laf atmışlar sana.

sağol tatlım yaa çok şükür bu günlere geldik
şaka maka Allah a bin şükür zaman nasılda geçti demii :))
inşallahhh sağlıkla sıhhatle kucaklarız yavrularımızı Allah ın izni ile
evet canım yaa Allah ım izin verirsen bende haftaya kızımı kucaklayacağım
dün gece rüyamda kızım doğmuştu onu emziriyordumm :))
rüyası bile insanı heyecandan ucuruyor kim bilir gerçegi nasıldır
yarın sen anlatacaksın inşallah bana :))
dört gözle güzel haberlerini bekleyeceğimm tatlımm
hiç getirmez olurmuyum makineyi bol bol çekeceğim meleğimizin resmini
inşallahhh bir aksilik çıkmazda gelirim

emsallcim haklısın canım. onlar bizim mucizemiz başkası ne düşünüyormuş sorun değil...

işte bu kadaaarrrr :)))
gel o ağzını bir öpem senin şekercim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Biliyorsun emsalcim aynı durum bendede vardı ama artık çok şükür buldum rahatladım. bu isim işi çok zor yaa umarım sende en kısa sürede içine sinecek bir isim bulursun isimsiz prensesimize kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar.. herkes nasıl.. annemler temizlik yapıyo.. doğum yaklaştı iyice.. bende oturuyom.. ne güzelmiş bu hamilelik ya...

emsal, niye vazgeçiyosun boşver bak ismi koyucaz demişler koymamışlar, ismi beğendiklerinden koymayasın diye laf atmışlar sana.

yaa ama sinir oldum inan bana sinirli sinirli eşime anlatıyorum
oda gülüyor bana bir tek mi biliyon o ismi koyacaklarmış işte diyo
dalga geçiyor adam benle :)))

emsal içinden ne geliyosa onu koy.. çünkü kimseye isim beğendirtemiyosun herşeye bir kulp buluyolar..eylül çok güzel bir isim bence...

Emsalcim ben de kızım olsaydı Eylül koyacaktım he he ....

Ama Ece , Buse ,Sude ,Yağmur da diğer alternatiflerimdi belki fikir olur sana ...

Fbozkurt , ben epidurale karar verdim kısmet olursa , görümcem de epiduralden sonra daha az ağrın olur dedi ,genele göre ...

evet senin çift isim olunca biri kalıcı oldu doğumda eylülde olmayacagı için güzel oldu :))
benim tekti ikinci bir alternatif yoktu şimdi kaldım böylee
hayır bakıyorum birde öyle aman aman bişey bulamadım
gerçekten çok zormuş dedim ya geçen günde annelerimiz bize zırt diye nasıl isimler bulmuşlar anlamadım gitti :)))

geçmişte takı durumlarını konuşmuşsunuz biz şanslıyız bayağı bu konuda dün benim kayınvalidede hem bana hem bebeğe bilezik yapmış ayrıca doğum masrafının 1000TLsını da o veriyor. annemler beşibiyerde yaptılar bir tane bize yatırım olsun diye. babaannem tam altın yapmış ama başka yerdende yok maalesef.

Kızlar merhabalar. herkes iyidir umarım.
Dilekcim tatlım ne güzel bir heyecan rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı. Sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum yavrunun kokusunu duymak kadar güzel birşey yoktur herhalde dünyada sabırsızlıkla bekliyorum ben de o günü ne zaman bilmiyorum ama:kedi:
Temizlik var bizde de bugün. Annecim kardeşceğizlerim geldiler sağolsunlar hem doğum hem de taşınma temizliği yapıyorlar kıyamıyorum yardım etmeye çalışıyorum annem kızıyor geri oturuyorumlmaz:

ohh maşşallah kız gene şanslısın.. biz kendin pişir kendin ye yapcaz...

emsal içinden ne geliyosa onu koy.. çünkü kimseye isim beğendirtemiyosun herşeye bir kulp buluyolar..eylül çok güzel bir isim bence...

aslında kulağa çok hoş geliyor ama ne bileyim iştee
birde sanırım alıştım başından beri bu isme digerleri sarmıyor

canım çok teşekkür ederim ece yi düşüneceğim :)))

maşallah tatlım maşallah. bizim kayınvalide hiçbirşey takmaz. Annem hasır takacak bir de kendi dayımlar takarlar bizde. Yani yalnızca benim tarafımdan gelir birşeyler. Her iki tarafında ilk torunu ama benim tahminim bu.

Dilekçim bişey sorucam , sen de aldığın çaylardan içmeye başladın mı ? Ela içmiş ya doğum öncesi o açıdan soruyorum ...

evet canım 3 gündür rezene çayı içiyorum ayrıca bu gece humana still tea de içicem umaım işe yararlar..

amin canım sağolasın sırası gelen gidiyor valla kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım hakkımızda inş.

ohh maşşallah kız gene şanslısın.. biz kendin pişir kendin ye yapcaz...

evet canım sağolsun ailem ve eşimin ailesi...

yasemin, sen şimdiden hazırlamışsın ne güzel,ben korkuyorum epiduralden. heyecanlı yapım var zaten, tansiyonum düşerse o sırada diye, cesaretimi toplayabilsem iyi olacak ama.

dilekçim, nasılsın bugün,yarın bu saatlerde meleğimiz kucağında olacak inşallah kolay doğum olur canım benim,bu arada bizlerede dua etmeyi unutma sezaryan olanlarında kabul olur sonuçta doğum değilmi.))

canım benim eşim diyarbakırlı ve baya kalabalıklar maşallahh
aşiret oldukları doğru :)))[/QUOTE]
kıs senin eşin diyarbakırlı mıı neresindeen?
ya sen bakma millete hep içinden bu ismi geçirdin dimi e ozaman takma kimseyi.ama soğuduysan sen bilin ama ece güzel yakışır sanaa.
slm anneler, nasılsınız bugün,
günler yaklaştıkça sabırmı kalmıyo nedir, 9 ay bekle 1 haftayı zor et:))
sezaryan olacaklar epiduralmi genelmi neye karar verdiniz, ben kararsızım,.

ben genel anestezi çünkü epidural iğnesi 10 cm imiş.tombik olduğumdan etki etmez dediler yaff:bbo: zaten genel istiyodum hıh:)

bu arada kızlarcım iki gün giremedim nasıl özledim eksiklik hissettim yaf:) kocam,kayınvalidem,eltim,kayınbiraderim geldi kalabalıktan giremedim.bu cuma büyük gün 12:30 da girices inşallah sezeryana.dilekcim seninde yarınmış ayy Allah sağlıkla kurtarsın inşallah senide bebişideee.haberlerini çılgın gibi beklicezzz.

aslında kulağa çok hoş geliyor ama ne bileyim iştee
birde sanırım alıştım başından beri bu isme digerleri sarmıyor

canım çok teşekkür ederim ece yi düşüneceğim :)))

ece çok güzel bir isim canım eltimin kızının adıda ece ben severim ardından oğlun olursa inş ege de koyarsın...

bu arada ben kaçıyorum biraz dinlenicem muhtemelen akşama yine gelirim ama hepiniz burda olmazsınız tabii. yeniden görüşemezsek hepiniz allaha emanet olun bol bol dua edicem sizler için yarın sabah..... çok seviyorum hepinizi....

dilek ve yasemincim benim dr.um gebelikte rezene çayına izin vermemişti
ne şekilde olursa olsun çayları içmeden dr. a danışmak daha mantıklı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…