2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalllcim eğer eylül çok içinize sindiyse diğerleri ne demiş takma canım. onlar istemişler sen koymuşsun işte. emmeee yok tamamen vazgeçtim diyorsan sena ismi benim çok hoşuma gidiyor bu ara.

ayfer, hoşgeldin canım,
seninde doğumuna bişey kalmadı, valla genele hep yakındım, dedimki epidural olsunda göreyim canlı canlı ama cesarette tık yok işte. bu gidişle uyur gezer takılıcam galiba doğuma.

kızlarr herkese merhabaa.. nasıl herkes bakalım... millet bölünmeye başladı ben hala tek parçayım bu bana çok koyuyo çooooookkk :))))))))))))

offf bi gidiyom gelıyom neler kaynatıyonuz dilekcım ordamısın canım gittin mi????

emsalcim ben de eylülü çok isteyenlerdendim, hatta eşimle çok alışmıştık bu isme... ama sonra dediğin gibi yılın 9. ayı hiç anlamı yok, ama söylenişi falan çok güzel geliyo kulağa... tabi benim asıl vazgeçmemin nedeni, bebeğimde çıkan rahatsızlık... bir de anlamı aynı zamanda hüzün ve hazan demekmiş, onu da duyunca tümden soğudum bu isimden... sanırım se de de tam oturmamış bu isim aklında, ben de ece yi çok seviyorum, onun dışında ada, gülce, ela gibi kısa isimler ve elif, zeyep gibi eski isimler de hoşuma gidiyo. bebeğine hangi ismi karar verirsen ver, bebeğine sağlık ve mutluluk getirsin hayatında inşallah. bahtı güzel olsun canım....

emsalllcim eğer eylül çok içinize sindiyse diğerleri ne demiş takma canım. onlar istemişler sen koymuşsun işte. emmeee yok tamamen vazgeçtim diyorsan sena ismi benim çok hoşuma gidiyor bu ara.

yok yaa vezgeçtim artık soğudum yanii
hazır eşimide zor zar ikna etmişken bi isim bulmam lazım :))

emsal, ne güzel karar vermiştin isme son anda canını sıktılar olacak şey değil,şimdi isim düşün dur.

sormaa yaa dün onu dedim eşime haftaya kızım ve doğacak ve ben isim bulamadım
zormuş bu işler çok :)))

dilek gitti beni görmedimafoldumben

emsal tatlım sen dılegı ziyarete nezaman gitceksin akşammı? gündüz mü?

yok yok çekiştirme hissi falan varmış cesaret edemedimdi zaten bende.

bu arada bende içeyim çaydan tüh yaa bilemedim.hemen almalı humana yada rezene.

emsalcim isim konusunda kesin karar vermişsin galıba degiştirmeye içine sinmiyosa degıştır hazır degiştirme ımkanın varken bende ece çok güzel bi isim benım kızım olsaydı ılk adı elif koymak istiyordum birde melek ismini çok begenıyorum....

gamzem sende hoşgeldın bacım valla hala tek parçayız ama ne yalan diyim ben ayrılmak istiyorum....kucagıma daha çok yakışır sıpa

kızlarr herkese merhabaa.. nasıl herkes bakalım... millet bölünmeye başladı ben hala tek parçayım bu bana çok koyuyo çooooookkk :))))))))))))

gamzemm gelmiş hoşgelmişş :)))
maşallahhh de hayatım kendine tek parça olcan tabiii maşallahh maşallahh
birimiz iyi olsun içimizdede ondan feyz alalım hepimiz

evet canım haklısın kulaga hoş geliyor ama anlam
bende kızıma anlamı büyük ve güzel bir isim arıyorum
eski kısa ve az isimler çok güzel ama karar vermek zor :)))
bu arada güzel dilepin ve duan için çok teşekkkür ederim canımm
Allah razı olsun hepimizin yavrusunun inşallahhh

ya normal doğumda eller yanlara bağlanıyo mu, eğer öyleyse ben doğum haneyi yıkarım çümkü, ayaklar acaba bağlanıyomu çatala koyduğumuz yerlere, hani anne karnına falan ellemesin diye bağlanıyomuş bazı yerlerde, dünkü kitapta öyle diyo. çünkü ben bağlı kalamam biyere fobim var....

hoşbulduk tatlımmm nasılsın bakalım nasıldı yolculuk :))
evet yaa valla yemeklerden sonra fenalaş ağrılarla yat kalk bilmemne derken valla bi sersem oldum yaa doğsa daha iyi olucak sanki :)))

emsalcim isim arayışında hep destek tam destek arkandayız yılmicaz bulucaz canım sen rahat ol :))))))))))

benimde bildiğim bağlanıyor canım ellerini bağlamasalar bile ayaklar kesin bağlanıyor
:)))))))

kızlar, şimdi hepimiz ağır bomba gibiyiz, evde biraz yuvarlanıp temizliğimi bitireyim:) malum ayakta zor duruyoz aranıza katılırım daha sonra hepiniz öpüldünüz.

benim bu konuyu doktorla konuşmam lazım bağlanırsam benim kalbim falan çarpar ve kesin bayılırım... hemen doktorla konuşcam bu konuyu, doğuramam çünkü... şimdi bile elim ayağım titredi ya düşündükçe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…