evet canım 3 gündür rezene çayı içiyorum ayrıca bu gece humana still tea de içicem umaım işe yararlar..
QUOTE]
Sen de faydası olup olmadığını yazarsın artık tatlım ...
yasemin, sen şimdiden hazırlamışsın ne güzel,ben korkuyorum epiduralden. heyecanlı yapım var zaten, tansiyonum düşerse o sırada diye, cesaretimi toplayabilsem iyi olacak ama.
QUOTE]
Ben kendimi hep normale alıştırmıştım tatlım , ama sezeryan olursam direk bayıltılmaktı tercihim ama , epiduralin ya da spinalin hem bebek hem de anne açısından daha iyi olduğunu söyledi görümcem , valla umarım o an bişey olmaz ama bebeği gördükten sonra herkes doğumu unuttuğunu söylüyor bakalım hayırlısı hakkımızda ...
dilek ve yasemincim benim dr.um gebelikte rezene çayına izin vermemişti
ne şekilde olursa olsun çayları içmeden dr. a danışmak daha mantıklı değil mi
Ben şu an rezene çayı içiyorum , aşırı tüketmedikçe bir zararıo olmadığını biliyorum ama senin doktorun yasaklamışsa sen içme canım, benim aşırı mide yanması var da bugün belki iyi gelir diye düşünmüştüm ...
emsalllcim eğer eylül çok içinize sindiyse diğerleri ne demiş takma canım. onlar istemişler sen koymuşsun işte. emmeee yok tamamen vazgeçtim diyorsan sena ismi benim çok hoşuma gidiyor bu ara.
emsal, ne güzel karar vermiştin isme son anda canını sıktılar olacak şey değil,şimdi isim düşün dur.
evet canım 3 gündür rezene çayı içiyorum ayrıca bu gece humana still tea de içicem umaım işe yararlar..
QUOTE]
Sen de faydası olup olmadığını yazarsın artık tatlım ...
yasemin, sen şimdiden hazırlamışsın ne güzel,ben korkuyorum epiduralden. heyecanlı yapım var zaten, tansiyonum düşerse o sırada diye, cesaretimi toplayabilsem iyi olacak ama.
QUOTE]
Ben kendimi hep normale alıştırmıştım tatlım , ama sezeryan olursam direk bayıltılmaktı tercihim ama , epiduralin ya da spinalin hem bebek hem de anne açısından daha iyi olduğunu söyledi görümcem , valla umarım o an bişey olmaz ama bebeği gördükten sonra herkes doğumu unuttuğunu söylüyor bakalım hayırlısı hakkımızda ...
Ben şu an rezene çayı içiyorum , aşırı tüketmedikçe bir zararıo olmadığını biliyorum ama senin doktorun yasaklamışsa sen içme canım, benim aşırı mide yanması var da bugün belki iyi gelir diye düşünmüştüm ...
haklısın canım pazartesi kontorum var o zaman soracagım ama sütü arttırıyorsa doğumdan önce kullanmaya başlayayım mı diye dr.uma
ayfer, hoşgeldin canım,
seninde doğumuna bişey kalmadı, valla genele hep yakındım, dedimki epidural olsunda göreyim canlı canlı ama cesarette tık yok işte. bu gidişle uyur gezer takılıcam galiba doğuma.
kızlarr herkese merhabaa.. nasıl herkes bakalım... millet bölünmeye başladı ben hala tek parçayım bu bana çok koyuyo çooooookkk :))))))))))))
emsalcim ben de eylülü çok isteyenlerdendim, hatta eşimle çok alışmıştık bu isme... ama sonra dediğin gibi yılın 9. ayı hiç anlamı yok, ama söylenişi falan çok güzel geliyo kulağa... tabi benim asıl vazgeçmemin nedeni, bebeğimde çıkan rahatsızlık... bir de anlamı aynı zamanda hüzün ve hazan demekmiş, onu da duyunca tümden soğudum bu isimden... sanırım se de de tam oturmamış bu isim aklında, ben de ece yi çok seviyorum, onun dışında ada, gülce, ela gibi kısa isimler ve elif, zeyep gibi eski isimler de hoşuma gidiyo. bebeğine hangi ismi karar verirsen ver, bebeğine sağlık ve mutluluk getirsin hayatında inşallah. bahtı güzel olsun canım....
emsalcim isim konusunda kesin karar vermişsin galıba degiştirmeye içine sinmiyosa degıştır hazır degiştirme ımkanın varken bende ece çok güzel bi isim benım kızım olsaydı ılk adı elif koymak istiyordum birde melek ismini çok begenıyorum....
gamzem sende hoşgeldın bacım valla hala tek parçayız ama ne yalan diyim ben ayrılmak istiyorum....kucagıma daha çok yakışır sıpa
ya normal doğumda eller yanlara bağlanıyo mu, eğer öyleyse ben doğum haneyi yıkarım çümkü, ayaklar acaba bağlanıyomu çatala koyduğumuz yerlere, hani anne karnına falan ellemesin diye bağlanıyomuş bazı yerlerde, dünkü kitapta öyle diyo. çünkü ben bağlı kalamam biyere fobim var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?