2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

giderayak güldürdün beni ya, işkencemi yapıyorlar sanki olmaz mümkün değil, normal doğum yapanlardan duymadım böyle bişey,

dilek gitti beni görmedimafoldumben

emsal tatlım sen dılegı ziyarete nezaman gitceksin akşammı? gündüz mü?

canım Allah kısmet ederse akşam gideceğim
tabii ziyarete izin varsa çünkü ben yanlız çıkamam
beni gideceğim her yere eşim götürüp getiyor arabayla aksi halde çıkamıyorum
başından beri dolmuş ve otobüslere binmem yasak dr. öyle dedi takside eşim kadar dikkatli olmuyor malum :))

evet canım inşallaahh kızıma uygun bir isim bulursam :)))
elif bende düşündüm dün gece ama bakalım
melek eltimin adı (((

canımıniçiiiiiii arkadaşarım benimm sağolun hepiniz
bulalım tatlışkom yaaaa :))))

evet canım normal doğumda elleri ayakları hatta ağzını bile bağlıyolar çatalda bacaklarını dayadığın yerde iğnelerde var böle batsında acın kat kat artsın diye :))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şekerim yok öle bişe eller bacaklar serbesttt ellerinden kenardaki ıkınma kollarını tutup kuvvet alıcaksın yok öle atraksitonlarr :)))))))) sezeryanda nabıza ve kandaki oksijene düzenli bakılması gerektiği için kadına öyle pozisyon veriliyo canım ayrıca.... onuda arada açıklamış olayım... :)))))

:roflol::roflol::roflol:
alemsin kıssss stres yapma şaka yaptım ben bu konuda bişey bilmiyorum
doğuran anneler var aramızda onlara sor :))))

gamzecim yolculuk iyiydi tatlım şişlikler dışındaama biraz ındı sanki şimdi daha iyiyim...

baglanma konusunda hiç bi fıkrım yok ılk defa duydum epidural sezeryan da baglıyolar ama normal bılmıyorum offf bide baglancazmı şimdimafoldumben

filizcim kolay gelsın tatlım aman yorma kendını oldugu kadarrrr boşverrrr

fbozkurt canım biliyorum bişey yapmıcaklar ama fobin var mı bilemiyorum ama yapamam ben , bu ben de büyük fobi... yani kurtarmaya çalışırım el ve ayaklarımı doğumu birakır....yoksa işkence edeceklerinden değil yani :)

kızlar durun yaa ne bağlanmasıııııı anam nasılda uçtu miller durun yaa nedenbağlasınlar kaçacak halinizmi var ordan sanki yaa :)))))))) kızlar bağlanma filan yok bazı dr.lar dizleri bağlıyomuş ama oda cırt cırtlı bişi kalkıp kaçmak isterseniz bunu kolayca başarabilirsiniz.... :)))) hemde o acıda fark bile edilmez dizler bağlımıdır nedir diye düşünmeyin bunları bee :))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
melek kalsın diyosun diyosun yani ben almayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladım tatlım tabi senın öle bı durumun var bende gitmek isitiyorum dileği görmeye onun için sordum ama bende akşam çıkamam ziyareti gündüz yaparım akşam için koçişte izin vermez aklı bende kalır ailemde izin vermez korkarlar yolda falan dogururum diye....karşılaşamayız ozmaan :çok üzgünüm:

ben de dün kitapta annenin bileklerinin doğum anında kenarlardaki ıkınma kollarına bağlandığını okudum...ay ya çok korktum fobim olmasa bağlasınlar kenarlardaki ıkınma yerlerine önemli değil, sonuçta hem elimle sancı çekerken gereksiz bişey yapmamış olurum hem de daha çok kuvvet alırım ıkınma kollarından..... yani normal bi insan olsam bu konuda, bağlanmak korkunç bişey değil sonuçta.... ama ben bağlanamam işte... yani fobi ya nasıl anlatıyım..

hay Allah ım yaaaa hayatım sen var ya bitanesin ölüyü güldüren cinstensinn :)))))

gamzecim zaten ben bağlanmak derken el kol sıkı sıkya bağlanmayı kastetmiyom tatlım, yani ben ıkınma kollarına bileklerimi cırt cırt bile taktıramam tatlım. yani ben ondan bahsediyorum....

ay ya utanmasam şimdi arıcam doktorumu, tatilde kendisi de, bağlıcan mı bağlamıcan mı diye sorsam kadın yüzüme kapatır telefonu he he :)

haklı olarak izin vermezler canım seninde durumun belii
keşke imkanımız olsada biz seni alsak sonra bıraksak yine :)))
birlikte gider gelirdik ne güzel demii

ya sezeryanda bağlanıyor her ameliyatta olduğu gibi ama normalde sanmıyorum bağlandığını...

ahandaa beni bağlayacaklarr o zaman :roflol::roflol:

hay Allah ım yaaaa hayatım sen var ya bitanesin ölüyü güldüren cinstensinn :)))))

ehehehe naapim fıstığım çok korktu bunlar ama yazık yaa gebeşlerimize ama baksana neleri kuruyolar kıyamam yaa accık işin geyiğinden takılalım dedimm :)))))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gamzecim zaten ben bağlanmak derken el kol sıkı sıkya bağlanmayı kastetmiyom tatlım, yani ben ıkınma kollarına bileklerimi cırt cırt bile taktıramam tatlım. yani ben ondan bahsediyorum....

hayatım bak anladım bu senin fobin... sonuçta bu normal doğum bile olsa senin heyecanın stresin tansaiyonunda enaz sezeryandaki kadar önemli.. adamlar seni bu strese göz göre göre sokamazlar.... endişe etme sen.. bunun üzerine Ayet yokki eskiden yapan hastaneler varmış ama artık yapılmayan bişiy.. hatta bazı hastaneler tekki kadın strese girmesin di,ye yatağında doğurmasını sağlıyolar filan.. korkma sen dr bunları bile bile asla senin üstüne gelmez, sonuçta doğuracak olan sensin ne istersen o olacak... seni bile bile zora sokmazlar yani... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…