yok kızlar bağlanmıyorummmmm sordummmmmmmmmmmmmm
evet gülcan doktoru aradım.... araya sıkıştırdım birşeyler sorarken, kadına kal geldi bi an ama olsun :)
meraba kızlar evet sezeryanda bağlıyolar el ve ayak bileklerinden ama neden bunu sorun ediyorsunuz beni bağlamışlardı fakat bu korkulacak bişi değilki
kızlar benim kapalı alan ve bağlanma en büyük fobim... yani sonuçta sizlere basit şeyler gibi gelebilirler ki normal bi insan için hiç sorun edilecek bi konu değil bence de... ama işte ben de bu fobi... bağlanmak hissi .... fobisi olmayan anlayamaz..... yoksa sorun edilecek bi konu bile değil, ama benim için durum farklı ....
emsal saol canım benım düşünmen yeter zati senınde haftaya bişey kalmadı yani:)))
zeki hatunsun seni var yaa başka seylerde sordun bunu arada kaynattın yoksa sadece bunu sorsaydın dr un yüz ıfadesini görmek isterdim:roflol::roflol:
hoşgeldın şeker
hoşbulduk canım nasılsın annenlere kavuştun heralde darısı başımıza şimdi ne güzel bakıyodur annecin sana
canım benim de böcek fobim var öle böle değil hem de.ben evi terk ederim böcek görsem falan. inadına da balkonda otursak gelir gelir benim alnıma uçarlardı salak hayvanlar :) hatala değsem kanatana kadar kaşıyorum bir de. kafamçokkarıştıgülaycım işte herkesin zayıf oldugu bi nokta var endişe etmektede çok haklısın böle fobın varsa...mesala benimde böceklere karşı böle durumum var bi hamamböcegi göreyim birisi onu öldürüne kadar ayagımı yere basamam evde kımsede yoksa oturur aglarım sınırden neyse doktoru aradın için rahat etmıştır baglanma falan yok rahat rahat dogurcaz bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?