2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evett özge yokkk...... mesaj atayımmıki... :)) hadi at deyin ısrar edin çünkü onu çok merak ediyorum :))))

ya portbebe çok gereklimi ben bebek arabası ile ana kucağı aldım diye almadım ama

aynı baharcım ya igrenç yaratıklar düşündükçe bile ıyyyy igrenıyorum...ama benım bu çocuklugumda kalma bişey hatırlıyorum çok küçüktüm uyurken yüzümde o igrenç mahluk yürüyodu ondan böle oldum benmafoldumbenaklıma geldıkçe hala bi kötü oluyorum.....

ya portbebe çok gereklimi ben bebek arabası ile ana kucağı aldım diye almadım ama

ya bende sen gibi yaptım canım ama bu seferde anakucağında 1 aydan önce yatırılmaz kemik gelişimine iyi değil, yatay olması lazım bebeğin taşındığı yerin bilmemne diyolar... yaa insan valla sapıtıyo napıcaanı yaa... bende gittim nolur nolmaz diye chicco aldım anatomik bi sorun çıkmasın kızımda diye hesapta.. bide onu alıp yayıntı edemem eve kucağımda taşırım valla yaa amaaan nedir bu alda al, alda al yokmu bu işe bi dur diyen.. kime ne sorsan aaa çoook gerekli hala almadınmı bilmemne diyo.. öff bana fenalık geldi valla.....

Ya bu mide yanması için bişey yapıyor musunuz ? Mahvoldum 2 gündür çok kötüyüm ...
Demek ki beni bağlıcaklar napalım bağlasınlar artık :) Gülaycım benimde asansör fobim vardı bir zamanlar asla binmezdim , üniversitede yurdun 6. katında çıkınca odam mecbur alıştım üstelik iki kere de içinde kaldım çığlık çığlığa belki sen de doğumda yenersin bu fobini :) Şaka şaka , bence istemediğin sürece yapmazlar bişey ...

bu erkek milletinin hepsi aynı heraldea.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehe güzel demiş kocan,gözlerinin içine bakcaz yeri gelcek o kakasını yapsın diye...

ya benim de bir akrabam küçükken korkutmuştu beni ondan kaldı bende de. hatta babanem diyo karında görünce bile kaskatı kalırdın diyo. bu iyileşmiş halim yani :) bi kere de pantalonumun paçasından girmişti meret şimdi biri adını ansa bacağım kaşınır mafoldumben

alma bence çokda gerekli değil bu tip şeyler evet doğar doğmaz eğimli yerlerde değil düz yerlerde yatmaları lazım ben 4 aylıkken koymuştum çokda kullanamadım

aynen valla insan ne alacağını ne yapacağını sapıtıyo bende taşırım kucağımda ya

Ben de portbebe düşünmüyordum aslında..Ana kucağını hastane çıkışında kullanırız diyordum ama ana kucağının orta kısmı çok eğimli geldi bana..Yani yeni doğmuş bebek yarı oturur halde kalacak gibi onun içinde..O yüzden portbebeye yöneldim..Çok uzun süre kullanılmaz zaten ama ne bileyim işte daha sağlıklı gibi geldi bana..

bende öyleydim ama oğlum yeni doğmuştu evde bi karasinek uçuyodu panter gibi yakalayıp attım dışarı annemin gözleri faltaşı gibi açılmıştı ben ve elimde bir sinek ben karıncaya bile dokunamazdım ama annelik insana herşeyi yaptırıyo yeterki onun tatlı yüzüne sinek konmasın:1hug:

öle baharcım böle fobılerın hep bılınç altındada asıl bi sebebı oluyo çocukluga ınıce cıkıyo bütün sorunlar...gülaycım senınde çocukluguna ınelım tatlım kesın bi sebebı vardır kapalı alan ve baglanma korkusunun

haklısınız kızlar almıcam valla....
bu arada özgeye mesaj attım yaa cevap yok hala merak ediyorum iletildi dedi ama ses çıkmadı.... noldu acaba panik ataamı tutturdu benim yaaa :)))

canım mide yanması bendede var bana ılık süt iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…