canım benim de böcek fobim var öle böle değil hem de.ben evi terk ederim böcek görsem falan. inadına da balkonda otursak gelir gelir benim alnıma uçarlardı salak hayvanlar :) hatala değsem kanatana kadar kaşıyorum bir de. kafamçokkarıştı
saol canım bakıyolar valla hatta bana hasta mualemesi yapıyolar((((((
ay evett özge yokkk...... mesaj atayımmıki... :)) hadi at deyin ısrar edin çünkü onu çok merak ediyorum :))))
ya portbebe çok gereklimi ben bebek arabası ile ana kucağı aldım diye almadım ama
Kızlar çok komik bir kocam var benim..
Biraz önce msn'den yazdım, bebeği hastaneden çıkarmak için portbebe alalım, o eksik kaldı dedim..O da çok gerekli bişey mi dedi onca masraftan sonra haklı olarak..Evet gerekli deyince de "tamam alırız oğluma feda olsun, biz ona harcıycaz o da kaka olarak ödeyecek bize" yazdı...Hala gülüyorum...
Kızlar çok komik bir kocam var benim..
Biraz önce msn'den yazdım, bebeği hastaneden çıkarmak için portbebe alalım, o eksik kaldı dedim..O da çok gerekli bişey mi dedi onca masraftan sonra haklı olarak..Evet gerekli deyince de "tamam alırız oğluma feda olsun, biz ona harcıycaz o da kaka olarak ödeyecek bize" yazdı...Hala gülüyorum...
aynı baharcım ya igrenç yaratıklar düşündükçe bile ıyyyy igrenıyorum...ama benım bu çocuklugumda kalma bişey hatırlıyorum çok küçüktüm uyurken yüzümde o igrenç mahluk yürüyodu ondan böle oldum benmafoldumbenaklıma geldıkçe hala bi kötü oluyorum.....
ya bende sen gibi yaptım canım ama bu seferde anakucağında 1 aydan önce yatırılmaz kemik gelişimine iyi değil, yatay olması lazım bebeğin taşındığı yerin bilmemne diyolar... yaa insan valla sapıtıyo napıcaanı yaa... bende gittim nolur nolmaz diye chicco aldım anatomik bi sorun çıkmasın kızımda diye hesapta.. bide onu alıp yayıntı edemem eve kucağımda taşırım valla yaa amaaan nedir bu alda al, alda al yokmu bu işe bi dur diyen.. kime ne sorsan aaa çoook gerekli hala almadınmı bilmemne diyo.. öff bana fenalık geldi valla.....
ya bende sen gibi yaptım canım ama bu seferde anakucağında 1 aydan önce yatırılmaz kemik gelişimine iyi değil, yatay olması lazım bebeğin taşındığı yerin bilmemne diyolar... yaa insan valla sapıtıyo napıcaanı yaa... bende gittim nolur nolmaz diye chicco aldım anatomik bi sorun çıkmasın kızımda diye hesapta.. bide onu alıp yayıntı edemem eve kucağımda taşırım valla yaa amaaan nedir bu alda al, alda al yokmu bu işe bi dur diyen.. kime ne sorsan aaa çoook gerekli hala almadınmı bilmemne diyo.. öff bana fenalık geldi valla.....
olsun canım tadını çıkar bence keşke banada öyle yapan biri olsa benim kociş çok rahattır oda ben hamile değilmişim gibi davranıyo allahtan 2 gün sonra annem geliyodelikafadulden
ya benim de bir akrabam küçükken korkutmuştu beni ondan kaldı bende de. hatta babanem diyo karında görünce bile kaskatı kalırdın diyo. bu iyileşmiş halim yani :) bi kere de pantalonumun paçasından girmişti meret şimdi biri adını ansa bacağım kaşınır mafoldumben
ya benim de bir akrabam küçükken korkutmuştu beni ondan kaldı bende de. hatta babanem diyo karında görünce bile kaskatı kalırdın diyo. bu iyileşmiş halim yani :) bi kere de pantalonumun paçasından girmişti meret şimdi biri adını ansa bacağım kaşınır mafoldumben
hadi canım şimdiden gözün aydın diyim anacıgın gelıyomuş.
Ya bu mide yanması için bişey yapıyor musunuz ? Mahvoldum 2 gündür çok kötüyüm ...
Demek ki beni bağlıcaklar napalım bağlasınlar artık :) Gülaycım benimde asansör fobim vardı bir zamanlar asla binmezdim , üniversitede yurdun 6. katında çıkınca odam mecbur alıştım üstelik iki kere de içinde kaldım çığlık çığlığa belki sen de doğumda yenersin bu fobini :) Şaka şaka , bence istemediğin sürece yapmazlar bişey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?