2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemıncım benım mide yanması öle cok rahatsız edici düzeyde degıl ama uzun bi zamandan sonra ılk defa bugun çıkardım midem acayip rahatladı...mide yanması içinde diger topıklerde okumuştum gavıskon içiyolardı işe yarıyomuş galıba

haklısınız kızlar almıcam valla....
bu arada özgeye mesaj attım yaa cevap yok hala merak ediyorum iletildi dedi ama ses çıkmadı.... noldu acaba panik ataamı tutturdu benim yaaa :)))

inş. hayırlı haberlerini alırız yaa çok sıkılmıştı artık son zamanları zor geçiyodu...şimdi dahaçok merak ettım bende

canım mide yanmasına süt içmek iyi geliyo ama bardaj bardak değil.... iki tatlı kaşığı iç bekle... olmazsa 15 dk sonra tekrar dene... geçene kadar böyle yap çokta fazla içersen sütü geri tepiyo çünkü reflüyü düzeltme çabaları....

Benim baya rahatsız edici boyutta devam ederse cuma günü yazdırayım o ilaçtan , bir de korkmaya başladım salgın varmış kime sorsam ishal , kusma , ateş diyor şu iki günü kazasız belasız atlatsam evden çıkmam valla hastane dışında ...

renkli kar tatlım onun şeklinin öyle olmasının nededi anne karnındaki şeklini almalarını sağlamak tatlım, aslında sağlıklısı o yani... niye ayrı ayrı alıyoruz, hem ana kucağı ve hem oto koltuğu olarak kullanılanlar var onlardan almadınız mı... ben beğendim kraftın görümcem de kraftınkini kullanıyo senelerdir... ve ilk doğduğu andan itibaren kullanılıyo, hem ana kucağı, hem oto koltuğu hem de taşıma koltuğu.

E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Kraft | Kraft Taşıma Oto Koltuğu (0-13 kg Arası Kullanılabilen)

yasemincim geçmiş olsun ben de hiç olmadığı için bu konuda bi bilgim yok, ama eminimki seninki hamilelikten ötürüdür, mikrobik değildir yani....

canım belki zararı yoktur ama yeni doğmuş bebişi içine koyunca böyle iki büklüm kalıyo yavrucaklar ben kıyamadım valla

ya ben alsamda içine koymam valla yaa kucaklarım kızımı hastaneden çıkarken filan koklarım böyle biraz büyüsün sonra yatırırım içine dışarı filan çıkarken.. bizim ana kucağı arabayada direkt takılabiliyo.... rahat ederim herhalde kullanırken....

yasemincim geçmiş olsun tatlım. bende hiç mide yanması falan olmadı ama soda içiyorum günde 1 tane ben. belki ondan olmuyordur.
ya bu anakucağımıdır nedir bana da sert ve eğimli geldi babanem tutturdu o port bebelerden alalım diye. kararsızım

benım aldıgım anakucagıda lınktekı gibi hastaneden onunla çıkartırız diye düşünüyorum..hatta içine ince bi küçük yastık yaptım onun için bide ınce bı battaniye serince tamamdır bence bütün gün yatcak degıl içinde bence bişey olmaz....

kızlar ya hala ses yok özge bence kesin hastaNede yaa.. bebek ya geldi ya gelmeye çalışıyo... off eğer öyleyse Allahım yardımcısı olsun dua edelim arkadaşımıza kızlar bebeğide kendide sağlıkla kurtulsun işallah.... haber gelir gelmez yazıcam size hemen....

bu arada neden yazmıyonuz yavvv..... nereye gitti herkes...
banada iyice uyku bastı madem gelen gidende yok sizden accık uzanıcam ben kızlar..... görüşürüz öptük sizleri....

Canım biz ana kucağını yeni almadık..Görümcemin bebeği var iki yaşında onunkini verdiler bize..ben de nasıl olduğunu bilmiyordum , iki gün önce getirdiler..Baktım biraz tereddütte kaldım açıkçası..Çok da masraftayız, portbebe alsammı almasam mı kararsız kaldım şimdi..Gerçekten de al al nereye kadar...

Bilmiyorum mikrobik olmadığı kesinde gebelik reflüsü dedikleri sanırım şey bu , yemeklerden sonra oluyor ... Bir de bu araba koltuğu gibi olan şeyi ( ana kucağı ) çok rahat kullandı arkadaşlar çukur yere battaniye koydular , bize verdiler bende öle kullanıcam , ilk gün zaten kucağımdan ayırmam ...

bende cok merak ediyorum ınş. güzel haberlerini alırız saol gamzecım alınca bıldır bizede....çileğimiz saglıkla gelsın inş.. dualrımız onlarla olsun

Canım biz ana kucağını yeni almadık..Görümcemin bebeği var iki yaşında onunkini verdiler bize..ben de nasıl olduğunu bilmiyordum , iki gün önce getirdiler..Baktım biraz tereddütte kaldım açıkçası..Çok da masraftayız, portbebe alsammı almasam mı kararsız kaldım şimdi..Gerçekten de al al nereye kadar...

kızlar bu arada aklıma ne geldi yaaaa. bu veletler doğduktan sonra uzun küpelere kolyelere veda ediyoruz değil mi :) eltimin oğlu bir keresinde kulağımı koparacaktı da nerdeyse :)))

Valla hanımlar , şu ana kadar çok yüklü sadece bebek mobilyası aldık onun dışında kontrollerim özel değil , elbiselerini hep anneler halletti , pusetti , ana kucağıydı falan almadık hiç ama eşim diyor ki al al bitmedi ben de diyorum sen daha ne harcadın ki , kızıyor sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…