Ya bu mide yanması için bişey yapıyor musunuz ? Mahvoldum 2 gündür çok kötüyüm ...
Demek ki beni bağlıcaklar napalım bağlasınlar artık :) Gülaycım benimde asansör fobim vardı bir zamanlar asla binmezdim , üniversitede yurdun 6. katında çıkınca odam mecbur alıştım üstelik iki kere de içinde kaldım çığlık çığlığa belki sen de doğumda yenersin bu fobini :) Şaka şaka , bence istemediğin sürece yapmazlar bişey ...
haklısınız kızlar almıcam valla....
bu arada özgeye mesaj attım yaa cevap yok hala merak ediyorum iletildi dedi ama ses çıkmadı.... noldu acaba panik ataamı tutturdu benim yaaa :)))
renkli kar tatlım onun şeklinin öyle olmasının nededi anne karnındaki şeklini almalarını sağlamak tatlım, aslında sağlıklısı o yani... niye ayrı ayrı alıyoruz, hem ana kucağı ve hem oto koltuğu olarak kullanılanlar var onlardan almadınız mı... ben beğendim kraftın görümcem de kraftınkini kullanıyo senelerdir... ve ilk doğduğu andan itibaren kullanılıyo, hem ana kucağı, hem oto koltuğu hem de taşıma koltuğu.
E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Kraft | Kraft Taşıma Oto Koltuğu (0-13 kg Arası Kullanılabilen)
kızlar ya hala ses yok özge bence kesin hastaNede yaa.. bebek ya geldi ya gelmeye çalışıyo... off eğer öyleyse Allahım yardımcısı olsun dua edelim arkadaşımıza kızlar bebeğide kendide sağlıkla kurtulsun işallah.... haber gelir gelmez yazıcam size hemen....
bu arada neden yazmıyonuz yavvv..... nereye gitti herkes...
banada iyice uyku bastı madem gelen gidende yok sizden accık uzanıcam ben kızlar..... görüşürüz öptük sizleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?