2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de dediğim gibi kararsızım alma konusunda. dün sorduk bir yere baya kaliteli bişeye benziyordu 65 lira dediler. çok geldi sonuçta bir iki ay kullanacağız sadece.

kızlar bu arada aklıma ne geldi yaaaa. bu veletler doğduktan sonra uzun küpelere kolyelere veda ediyoruz değil mi :) eltimin oğlu bir keresinde kulağımı koparacaktı da nerdeyse :)))

Canım o hareketlendiklleri zaman oluyor 6 aydan sonra emerken veletler annenin yüzünü kulağını oynuyorlar işte o zmaan ay yerim ben onu :kedi:

kızlar bu arada aklıma ne geldi yaaaa. bu veletler doğduktan sonra uzun küpelere kolyelere veda ediyoruz değil mi :) eltimin oğlu bir keresinde kulağımı koparacaktı da nerdeyse :)))

ayy bıde bu var dimi bak bunu hiç düşünmemiştim bizde top küpelerden takarız napalım

Canım o hareketlendiklleri zaman oluyor 6 aydan sonra emerken veletler annenin yüzünü kulağını oynuyorlar işte o zmaan ay yerim ben onu :kedi:

ay evet yaaaaa. en çok sevdiğim görüntü bebeklerin yatarken ayaklarını havaya kaldırıp elleriyle tutmaya çalışmaları bi de... tıçını tıçını ısırasım gelir :)

gülcancım bebeklere giderken dikkatli olmak lazım. eltimin oğlu küpemi bir yakaladı çekti allahtan klipsi gevşekti çıkıverdi kulağımdan öle açılmıcak bişi olsaydı halim ne olurdu bilmem walla.

gülcancım bebeklere giderken dikkatli olmak lazım. eltimin oğlu küpemi bir yakaladı çekti allahtan klipsi gevşekti çıkıverdi kulağımdan öle açılmıcak bişi olsaydı halim ne olurdu bilmem walla.

ayyy sonucu düşününce tüylerim ürperdi onlarıda takmayız napalım şuan zatenhiç bişey taktıgım yok aksesuar falan sıfır kaldım yani...

Selam kızlarrrr. Ben geldim. Hala tek parçayım Gamzecim :) Daha şimdi telefonuma bakabildim. Duymamışım mesajı tatlım. sabahtan banka işlerim vardı. Sonrada kuaföre gittim son rötuşları tamamlamaya. Herkes iyidir inş.

Geçmişe bakıp geliyorum....

kızlar bu arada ne dicem.. ben özgeden haber alamayınca sadece tahminimi yazdım illa doğumdadır demek istemedim haa yanlış anlaşılmasın.... tahminime göre miniş çilek geliyoda olabilir çünkü dr ona eylülü beklemez bu demişti ya, benimki sadece tahmin henüz haber alamadım ve haber alana kadarda evet böle bişi var demek doğru olmaz... başka haber alan olursada yazsın... kızlar bu arada elayla konuşan varmı ona sorsa bi.. bende numarası yok elanın...

[
ayy özgem yaaaaa ödümü patlattın yaaaaaa hoşgeldin bu arada ay ne diceğimi bilemedim senden ses çıkmayınca aklıma doğal olarak tüylerinden önce bebeğin geldi ayıp sölemesi :)))))))))))))))))))

özge hoşgeldın bacım ama ben senden bı atraksıyon bekliyodum ne yalan söyleyım bunca saat gırmeyınce dedim bu kız fenalaştı galıba eee artık zamanı yani neyse tek parça olarak burdasın ıkınızde ıyısınız çok şükür......

kızlar merhaba
dogum iznine ayrıldım bu hafta. su 2 hafta evde olmadığımdan internetim de yok ama burda bir internet kafe buldum hihoyyyt artık çocukların internet kafelere girmesi yasaklanmış, rahat rahat yer bulurum valla laelaelaelaelae

özge doğum heyecanı yaratmıssın; ama tek parca dönmüşsün :) iyi dayanacaksın sonuna kadar inşallah...

önceki sayfalara bakmadım. bu hafta doğuran oldu mu:uhm: :uhm: :uhm:

Ahhhhh kuzularım benim ya. Çok özür dilerim valla meraklandırdım sizi baya. Bir daha bişi yazmadan biyerlere gitmem söz. Ama zaten doğurmaya gidersem mutlaka ve mutlaka gamzeye haber salarım siz heç merak etmeyin canlarım benim opuyorumnanaktan

Buarada yarın son kontrolümüz var. Bakalım tarih ne verecek doktorumuz.En son 1 eylülde demişti karar değişmezse bende 1 eylülde inş. kızımı kucağıma alıcam

valla korktuk tatlım yaaa heyecan panik hepsi bir arada yaşandı sayende öle bişi olursa bana sölede milleti erken doğurtmayalım demi ama :))))))))))))))))) işllah yarında güzel habwerler alırsın Allahım senin ve bebeğin iç,in hangisi hayırlı sağlıklı ve iyise onu sana kısmet etsin diyorum canım... önemli olan bebeğe kavuşmak nasıl olduğu değil :)))

yaw ne kadar az kişi var sayfada
herkes nerede???

uyku saati şekerim uyku :))) istirahate çekilme vakti geldi herkesin :))))

ya kızlar bu arada demin sölediğim sitede doğumla ilgili bişi okurken denk geldim asprin gibi maddeler doğumu geciktirebiliyomuş gibi bişi yazıyo bende hala mal gibi bebe asprini içiyorum... doktor sanki bana 32 de kes demiştide benmi hatırlayamıyorum yaa.... ay nasıl böle bi cahillik yaptım yarabbiimm :)))

hoşgeldın şeker ohhh rahat rahat girersin çoluk cocuk sesi yok ...bu haftada doguran olcak canım candy p.tesi dogum yapmış olması lazımdı yarın ve cumada var dogumlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…