Canım biz ana kucağını yeni almadık..Görümcemin bebeği var iki yaşında onunkini verdiler bize..ben de nasıl olduğunu bilmiyordum , iki gün önce getirdiler..Baktım biraz tereddütte kaldım açıkçası..Çok da masraftayız, portbebe alsammı almasam mı kararsız kaldım şimdi..Gerçekten de al al nereye kadar...
kızlar bu arada aklıma ne geldi yaaaa. bu veletler doğduktan sonra uzun küpelere kolyelere veda ediyoruz değil mi :) eltimin oğlu bir keresinde kulağımı koparacaktı da nerdeyse :)))
kızlar bu arada aklıma ne geldi yaaaa. bu veletler doğduktan sonra uzun küpelere kolyelere veda ediyoruz değil mi :) eltimin oğlu bir keresinde kulağımı koparacaktı da nerdeyse :)))
Canım o hareketlendiklleri zaman oluyor 6 aydan sonra emerken veletler annenin yüzünü kulağını oynuyorlar işte o zmaan ay yerim ben onu :kedi:
gülcancım bebeklere giderken dikkatli olmak lazım. eltimin oğlu küpemi bir yakaladı çekti allahtan klipsi gevşekti çıkıverdi kulağımdan öle açılmıcak bişi olsaydı halim ne olurdu bilmem walla.
Selam kızlarrrr. Ben geldim. Hala tek parçayım Gamzecim :) Daha şimdi telefonuma bakabildim. Duymamışım mesajı tatlım. sabahtan banka işlerim vardı. Sonrada kuaföre gittim son rötuşları tamamlamaya. Herkes iyidir inş.
Geçmişe bakıp geliyorum....
Ahhhhh kuzularım benim ya. Çok özür dilerim valla meraklandırdım sizi baya. Bir daha bişi yazmadan biyerlere gitmem söz. Ama zaten doğurmaya gidersem mutlaka ve mutlaka gamzeye haber salarım siz heç merak etmeyin canlarım benim opuyorumnanaktan
Buarada yarın son kontrolümüz var. Bakalım tarih ne verecek doktorumuz.En son 1 eylülde demişti karar değişmezse bende 1 eylülde inş. kızımı kucağıma alıcam
yaw ne kadar az kişi var sayfada
herkes nerede???
kızlar merhaba
dogum iznine ayrıldım bu hafta. su 2 hafta evde olmadığımdan internetim de yok ama burda bir internet kafe buldum hihoyyyt artık çocukların internet kafelere girmesi yasaklanmış, rahat rahat yer bulurum valla laelaelaelaelae
özge doğum heyecanı yaratmıssın; ama tek parca dönmüşsün :) iyi dayanacaksın sonuna kadar inşallah...
önceki sayfalara bakmadım. bu hafta doğuran oldu mu:uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?