2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merak ettım zuzum seni yaaa agrılar falan çoktu dedim ben kesın doguruyo neyse zati 1 eylül e de bişey kalmadı enınde sonunda gelecek yanı

eee ben içiyim ozaman okadar hurma yiyoz ama tık yok

anammm ne olmuş ben gittiğimden beri yaww
az kalsın özgeyi doğurtacakmışsınız haa :))))
kıslar bir şekilde biribirimize haber veririz doğum falan olsa hepimiz
artık hepimiz burda kardeş gibi olduk illaki birimize haber veririz bişey olsa

Amin cnm inş. güzel haberlerle gelirim yarın :Saruboceq:

Kızım yaaaaa :) sorsana doktoruna boşu boşuna içmiyosundur inş. Çocuk 1 yılı tamamlamasın içinde :))))

merak ettım zuzum seni yaaa agrılar falan çoktu dedim ben kesın doguruyo neyse zati 1 eylül e de bişey kalmadı enınde sonunda gelecek yanı

Ağrılar kasılmalar hala devam anacım. Hatta arttı yani. Şöyleki kasılırken artık kulaklarım zonkluyo. Acaba varmı aramızda böyle birşey yaşayan? Yarın doktora sorucam gerçice

canım doğuma az kaldı artık bırakmış olman gerek doğumu geciktiriyormu bilmiyorum ama doğuma bi kaç hafta kala bırakılması gerekiyor
dr.unu arada bir sor canım benim geçen haftaki kontrolümde bırak dedi bana bıraktık biz
haaa bak dr.u aramak için son derece geçerli bi sebeb bu :))))
anladın sen onu ?? :)))))

özgecim hadi yarın güzel haberle gel inşallahhh kasılma falan filan derken kızın zamanında gelecek maşallahh

şekerim sanki asprinin başka zararlarına dair de yazı okumus gibiyim
bence de içme aspirin
gerci bebe asprinini de çok severim cokacimcoook

Gülcan sen izmire mi dönmüştün?

özgecim hadi yarın güzel haberle gel inşallahhh kasılma falan filan derken kızın zamanında gelecek maşallahh

Saol tatlım benim. Sorma ya uslu uslu duruyor valla. Hepimizi şaşırttı şu zamana kadar göbekte kalarak :)

Kızlar ben şimdi kaçıyorum zira ayaklarım palet kıvamındalar. Azıcık onları yukarı kaldırayım.

Dilekcim eğer uğrarsan buralara ben yokken, hayırlı doğumlar diliyorum. Allah kurtarsın cnm sağ salim. Güzel haberlerini ve minik zuzunun fotosunu 4 gözle bekliyor olucaz yarın.

Çok öptüm hepinizi

maşallahh kuzuna canım anneyi üzmedi işte :))
hadi sen dinlen bakalım öptük sizi kızımla kocaman

gamzeee gülcann bahar kızlar nerdesiniz yaaaa :))))
ben geldim millet kaçmış bakın bozuluyorum haaaaaa :sinifsinif:

niye sen doğurmak istemiyon mu tatlım :)))

dogurmak istemezmıyım canım ya ben tersini anlamışım şimdi fark ettım dogumu gerçekleşitiriyo diye okumusum büzüşük beynıme verin yok can atıyorum dogurmaya

nino evet canım ızmıre döndüm ben

özgecim güle güle canım bi daha bizi habersiz bırakmalmaz:öpüyruz siziopuyorumnanaktan

eee ben içiyim ozaman okadar hurma yiyoz ama tık yok

içiyimmi demek istedin şekerim içmiyimmi anlamadım napıcan ilkokulamı çıkarıcan bebeyi :))))

ay evet tatlımda bak görüyosun benim panik atağımı tutturuyo bunlar böle yaaaaa :)))))))))))))))))))

aminn canım aminn... ayrıcana tohturu aradım bakam döncekler bene :)))) yoksa ben burdan çıkıp 2010 mayıs anneleri ekibine katılıcam rekor kırıcam puhhahahahahaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hahahahaaaaa anlamammı yaaa... aradım bebişim ama yarın biz seni ararız dediler yeterince kayda değer bulunmadı problemim :)))))))))))))) :mymeka:

şekerim sanki asprinin başka zararlarına dair de yazı okumus gibiyim
bence de içme aspirin
gerci bebe asprinini de çok severim cokacimcoook

ya belli bi haftaya kadar plasetaya olan yararları için içmek lazımmış içtik içmesinede buna nerde dur diceğimiz konusunu atladık :)))))))))

biss geldikk
kusuruma bakmayın aniden arkadaşlarım geldi kapatmak zorunda kaldım
yok demi bi yaramazlıkkk

estağfirullah tatlım yaa oda ne demek
acaba dedim sabah ki el ayak bağlama olayından sonra bizim kız korktuda doğurmak istemiyormu dedim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…