Ahhhhh kuzularım benim ya. Çok özür dilerim valla meraklandırdım sizi baya. Bir daha bişi yazmadan biyerlere gitmem söz. Ama zaten doğurmaya gidersem mutlaka ve mutlaka gamzeye haber salarım siz heç merak etmeyin canlarım benim opuyorumnanaktan
Buarada yarın son kontrolümüz var. Bakalım tarih ne verecek doktorumuz.En son 1 eylülde demişti karar değişmezse bende 1 eylülde inş. kızımı kucağıma alıcam
ya kızlar bu arada demin sölediğim sitede doğumla ilgili bişi okurken denk geldim asprin gibi maddeler doğumu geciktirebiliyomuş gibi bişi yazıyo bende hala mal gibi bebe asprini içiyorum... doktor sanki bana 32 de kes demiştide benmi hatırlayamıyorum yaa.... ay nasıl böle bi cahillik yaptım yarabbiimm :)))
valla korktuk tatlım yaaa heyecan panik hepsi bir arada yaşandı sayende öle bişi olursa bana sölede milleti erken doğurtmayalım demi ama :))))))))))))))))) işllah yarında güzel habwerler alırsın Allahım senin ve bebeğin iç,in hangisi hayırlı sağlıklı ve iyise onu sana kısmet etsin diyorum canım... önemli olan bebeğe kavuşmak nasıl olduğu değil :)))
ya kızlar bu arada demin sölediğim sitede doğumla ilgili bişi okurken denk geldim asprin gibi maddeler doğumu geciktirebiliyomuş gibi bişi yazıyo bende hala mal gibi bebe asprini içiyorum... doktor sanki bana 32 de kes demiştide benmi hatırlayamıyorum yaa.... ay nasıl böle bi cahillik yaptım yarabbiimm :)))
merak ettım zuzum seni yaaa agrılar falan çoktu dedim ben kesın doguruyo neyse zati 1 eylül e de bişey kalmadı enınde sonunda gelecek yanı
eee ben içiyim ozaman okadar hurma yiyoz ama tık yok
özgecim hadi yarın güzel haberle gel inşallahhh kasılma falan filan derken kızın zamanında gelecek maşallahh
Saol tatlım benim. Sorma ya uslu uslu duruyor valla. Hepimizi şaşırttı şu zamana kadar göbekte kalarak :)
Kızlar ben şimdi kaçıyorum zira ayaklarım palet kıvamındalar. Azıcık onları yukarı kaldırayım.
Dilekcim eğer uğrarsan buralara ben yokken, hayırlı doğumlar diliyorum. Allah kurtarsın cnm sağ salim. Güzel haberlerini ve minik zuzunun fotosunu 4 gözle bekliyor olucaz yarın.
Çok öptüm hepinizi
ben bir yandan iş yapmaya çalışıyorum o yüzden çok yazamıyorum canlarım :)
niye sen doğurmak istemiyon mu tatlım :)))
neyse kızlar ben yavaştan yavaştan kaçar herkes kendine iyi baksın :)
eee ben içiyim ozaman okadar hurma yiyoz ama tık yok
anammm ne olmuş ben gittiğimden beri yaww
az kalsın özgeyi doğurtacakmışsınız haa :))))
kıslar bir şekilde biribirimize haber veririz doğum falan olsa hepimiz
artık hepimiz burda kardeş gibi olduk illaki birimize haber veririz bişey olsa
Amin cnm inş. güzel haberlerle gelirim yarın :Saruboceq:
Kızım yaaaaa :) sorsana doktoruna boşu boşuna içmiyosundur inş. Çocuk 1 yılı tamamlamasın içinde :))))
Ağrılar kasılmalar hala devam anacım. Hatta arttı yani. Şöyleki kasılırken artık kulaklarım zonkluyo. Acaba varmı aramızda böyle birşey yaşayan? Yarın doktora sorucam gerçice
canım doğuma az kaldı artık bırakmış olman gerek doğumu geciktiriyormu bilmiyorum ama doğuma bi kaç hafta kala bırakılması gerekiyor
dr.unu arada bir sor canım benim geçen haftaki kontrolümde bırak dedi bana bıraktık biz
haaa bak dr.u aramak için son derece geçerli bi sebeb bu :))))
anladın sen onu ?? :)))))
şekerim sanki asprinin başka zararlarına dair de yazı okumus gibiyim
bence de içme aspirin
gerci bebe asprinini de çok severim cokacimcoook
dogurmak istemezmıyım canım ya ben tersini anlamışım şimdi fark ettım dogumu gerçekleşitiriyo diye okumusum büzüşük beynıme verin yok can atıyorum dogurmaya
nino evet canım ızmıre döndüm ben
özgecim güle güle canım bi daha bizi habersiz bırakmalmaz:öpüyruz siziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?