2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamze beni bılmem ama sen okdar çok aspırın içtiysen senin kesin mavi önlükle cıkar:))))

tutturmayın uleeennn benim arkadaşımın panik atağını kızmız var onun göbişinde :))))
sizi beklerken panikle manikle kızı çıkıp nanik diyecek mazallahh sonraa :)))))))
yarın aradıklarında kes derler canım aspirini bence sonuçta sen hatırlattın kendini geri dönerler hemen akıllılarr

Emsal, Tülay hoşgeldiniz
Yasemine güle güle

kendinize iyi bakın, bye byeeeeeee, ben de kacıyorum
yarın daha mı erken takılsam kafeye kaydirigubbakcemile2

gamze beni bılmem ama sen okdar çok aspırın içtiysen senin kesin mavi önlükle cıkar:))))

ahhhh canım ahhhh ben aralık ayından beri içiyorum bebek aspirini
dr. ilk verdiğinde ohhh ne güzel dedimm tatlı tatlı ve miss gibi kokuyor
sonra her gün içince öğğğğ geldi bırakmak için can atıyordum çok şükür bıraktık :)))

nino yasemın güle güle kızlar nıno daha erken gel ama olmuyo böle 5 dk durup çıkıyon neyseeeeeee

yasemın bak nıno isteyince giriyo sende bizi habaersız bırakma canım yaaa arada gir cafeden falan

Emsal, Tülay hoşgeldiniz
Yasemine güle güle

kendinize iyi bakın, bye byeeeeeee, ben de kacıyorum
yarın daha mı erken takılsam kafeye kaydirigubbakcemile2

sen bana bakma canım ben gün içinde gider gider gelirim :)))
yat dinlen kalk gel :))))
sende yarın erken gel bu saatlerde millet gidiyor şekercimm
güle güleee

ditmeee bir daha beni yanlız bırakmaayınn yaaaa:sinifsinif:

ama çok açıkmıştım:kedi:

okadar çok içince insan bal kaymak olsa bıkıyo yanı

kızlar hatırlayan varmı bilmiyorum ama illaki vardır
gülizar vardı izmirden kuaför olan arkadaşımız hanii uzun zamandır gelmiyorr
inşallahh iyidir acaba doğum yaptımı haftası ilerdeydi merak ettim bi kaç gündür aklımda oda

hoşgördük canlarım amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi yafff bende okumadım hihiiii
ay gamzem aynı msj ben bircan a attım bugün doğurdu sandım dün aramış beni bende dönemedim....ve hala dönmedi bircan

bılıyorum emsalcım gülüzarı bak onu unutmuştum hakketen oda hiç girmedi uzun zamandır

biraz önce gülnaz aklıma geldi sankı oda kaç gündür ortalıkta yok tu diye profılıne baktım en son 2 gün önce giriş yapmış..bana daha uzun gibi gelmişti.......

evettt bemmbeyaz kolalı yakalarlan beslenme çantasıylan doğcek benim kızımmmmm :roflol::roflol:

evet kardeşim savun beni bak zorla delirttiler valla açıkçası özgeden yaan bile olsa doğurdum demesini beklerdim beni zurna gibi ortada bıraktı insan arkadaşını hiçmi düşünmez yaaaaaaaa :)))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay bu arada evet iyiki hatırlattım kendimi yoksa baksana ömrümün sonuna kadar aspirin içip gebe gezcektim :)))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

ismen hatırlıyorum ama haftası maftası hak getiree :)))
bi giren bidaha girmiyo bazen insan bi yazar ne sorumsuz rahatlar be :))

tatlım hoşgeldin nasılsın internet seni delirtti demek bugün :))) ben o şekilde 8 ay geçirdiğim için delirmekte neymiş nirvanayı buldum koymaz bana :))))))))) ayy bide bircan var demiii.. anaamm bak şimdi dönmedide demek oyy doğurdumu aceppp.. ama oda sezeryan istiyodu demi günü bellidir herhalde??

selam kızlar...

hoççeldin şekerim naber?

cuma günü gelmiyo yaa.. son kontrolüm var doktorumuz tarih verecek ona göre kızıma kavuşmama kaç gün kalmış bilecem...

tülay dilek girdi canım bugun bende yakalayamadım ama heyecan doruktaydı galıba okudugum kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…