gamzeee gülcann bahar kızlar nerdesiniz yaaaa :))))
ben geldim millet kaçmış bakın bozuluyorum haaaaaa :sinifsinif:
içiyimmi demek istedin şekerim içmiyimmi anlamadım napıcan ilkokulamı çıkarıcan bebeyi :))))
ay evet tatlımda bak görüyosun benim panik atağımı tutturuyo bunlar böle yaaaaa :)))))))))))))))))))
aminn canım aminn... ayrıcana tohturu aradım bakam döncekler bene :)))) yoksa ben burdan çıkıp 2010 mayıs anneleri ekibine katılıcam rekor kırıcam puhhahahahahaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahahaaaaa anlamammı yaaa... aradım bebişim ama yarın biz seni ararız dediler yeterince kayda değer bulunmadı problemim :)))))))))))))) :mymeka:
ya belli bi haftaya kadar plasetaya olan yararları için içmek lazımmış içtik içmesinede buna nerde dur diceğimiz konusunu atladık :)))))))))
içiyimmi demek istedin şekerim içmiyimmi anlamadım napıcan ilkokulamı çıkarıcan bebeyi :))))
ay evet tatlımda bak görüyosun benim panik atağımı tutturuyo bunlar böle yaaaaa :)))))))))))))))))))
aminn canım aminn... ayrıcana tohturu aradım bakam döncekler bene :)))) yoksa ben burdan çıkıp 2010 mayıs anneleri ekibine katılıcam rekor kırıcam puhhahahahahaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahahaaaaa anlamammı yaaa... aradım bebişim ama yarın biz seni ararız dediler yeterince kayda değer bulunmadı problemim :)))))))))))))) :mymeka:
ya belli bi haftaya kadar plasetaya olan yararları için içmek lazımmış içtik içmesinede buna nerde dur diceğimiz konusunu atladık :)))))))))
biss geldikk
kusuruma bakmayın aniden arkadaşlarım geldi kapatmak zorunda kaldım
yok demi bi yaramazlıkkk
biss geldikk
kusuruma bakmayın aniden arkadaşlarım geldi kapatmak zorunda kaldım
yok demi bi yaramazlıkkk
azcık mutfaga dogru yol almıştımmmcokacimcoook geldim canım
gamze beni bılmem ama sen okdar çok aspırın içtiysen senin kesin mavi önlükle cıkar:))))
Emsal, Tülay hoşgeldiniz
Yasemine güle güle
kendinize iyi bakın, bye byeeeeeee, ben de kacıyorum
yarın daha mı erken takılsam kafeye kaydirigubbakcemile2
ditmeee bir daha beni yanlız bırakmaayınn yaaaa:sinifsinif:
ahhhh canım ahhhh ben aralık ayından beri içiyorum bebek aspirini
dr. ilk verdiğinde ohhh ne güzel dedimm tatlı tatlı ve miss gibi kokuyor
sonra her gün içince öğğğğ geldi bırakmak için can atıyordum çok şükür bıraktık :)))
gamze beni bılmem ama sen okdar çok aspırın içtiysen senin kesin mavi önlükle cıkar:))))
tutturmayın uleeennn benim arkadaşımın panik atağını kızmız var onun göbişinde :))))
sizi beklerken panikle manikle kızı çıkıp nanik diyecek mazallahh sonraa :)))))))
yarın aradıklarında kes derler canım aspirini bence sonuçta sen hatırlattın kendini geri dönerler hemen akıllılarr
kızlar hatırlayan varmı bilmiyorum ama illaki vardır
gülizar vardı izmirden kuaför olan arkadaşımız hanii uzun zamandır gelmiyorr
inşallahh iyidir acaba doğum yaptımı haftası ilerdeydi merak ettim bi kaç gündür aklımda oda
hoşgördük canlarım amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi yafff bende okumadım hihiiii
ay gamzem aynı msj ben bircan a attım bugün doğurdu sandım dün aramış beni bende dönemedim....ve hala dönmedi bircan
selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?