cuma günü gelmiyo yaa.. son kontrolüm var doktorumuz tarih verecek ona göre kızıma kavuşmama kaç gün kalmış bilecem...
selam kızlar...
hoççeldin şekerim naber?
şeker fıstık nasılsın baden nasıl????
canım sende gel takıl işte buraya bak ne güzek zaman geçiyo... hem cuma dediğin ne ki 48 saatten bile az var Allahın izniyle yatcan kalkcan geççek :))
iyiyiz çok şükür.. kızımda tepinip duruyo .. o da sıkıldı artık biran önce çıkmak istiyo sanırım.. sen nasılsın?
ama çok açıkmıştım:kedi:
okadar çok içince insan bal kaymak olsa bıkıyo yanı
bircanda sezeryanmı yapcak????ya en yakın arkadasımda hamıle o benden 1 hfta falan önde normal istiyodu şimdi o da satış yaptı sezeryan olcakmış.....ya bukadar ınsan sezeryan oluyosa acaba bı bıldıklerımı var CADIARZUniye bukadar çok
çok şükür bende iyiyim canım dediğin gibi gün geçiriyoz işte durumlar bodrum yöresindede pek farklı deel anlıcaan.. :))))iyidir tatlım gün geçiriyoz işte...senin keyifler nasılll
bircanda sezeryanmı yapcak????ya en yakın arkadasımda hamıle o benden 1 hfta falan önde normal istiyodu şimdi o da satış yaptı sezeryan olcakmış.....ya bukadar ınsan sezeryan oluyosa acaba bı bıldıklerımı var CADIARZUniye bukadar çok
orası öyle canım.. bu kadar vakit geçti hep birlikte nasıl geçtiğini analamadık bile.. ama son zamanlar daha bir zor geçiyo sanki.. hele birde sizin gibi normal olsaydı her ana heyecan dorukta olurdu sanırım
et olsun erkekine bol bol hayatımm
aynen canım yaaa hemde ne bıkmakk :)))
et olsun erkekine bol bol hayatımm
aynen canım yaaa hemde ne bıkmakk :)))
ben cıkıyorum iyi akşmlar herkese çok yoruldum oturmaktan totom ezıldı nerdeyse akşama ugrarım yıneee şimdilik byyyyyy
bılıyorum emsalcım gülüzarı bak onu unutmuştum hakketen oda hiç girmedi uzun zamandır
biraz önce gülnaz aklıma geldi sankı oda kaç gündür ortalıkta yok tu diye profılıne baktım en son 2 gün önce giriş yapmış..bana daha uzun gibi gelmişti.......
evettt bemmbeyaz kolalı yakalarlan beslenme çantasıylan doğcek benim kızımmmmm :roflol::roflol:
evet kardeşim savun beni bak zorla delirttiler valla açıkçası özgeden yaan bile olsa doğurdum demesini beklerdim beni zurna gibi ortada bıraktı insan arkadaşını hiçmi düşünmez yaaaaaaaa :)))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bu arada evet iyiki hatırlattım kendimi yoksa baksana ömrümün sonuna kadar aspirin içip gebe gezcektim :)))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
ismen hatırlıyorum ama haftası maftası hak getiree :)))
bi giren bidaha girmiyo bazen insan bi yazar ne sorumsuz rahatlar be :))
hoççakal canım kendine dikkat et iftardan sonra görüşürüz pai paiiii.... :))))ben cıkıyorum iyi akşmlar herkese çok yoruldum oturmaktan totom ezıldı nerdeyse akşama ugrarım yıneee şimdilik byyyyyy
çok şükür bende iyiyim canım dediğin gibi gün geçiriyoz işte durumlar bodrum yöresindede pek farklı deel anlıcaan.. :))))
şekerim ne alakası var herkesin yaklaşımı stresi anlayışı algısı farklı hiç böyle düşünme .allah hepimize hayırlı ve sağlıklı olan douğumu kısmet etsin diyelim bence biz bu konuya sadece.. yapma böle sende bak kafan çok karışır Allah muhafaza haa :)))
evet hakkaten ayları devirdik anlamadık demi... son zamanlar sağlık olarakta hakkaten zorluyo bebeklerde büyüyo derken serseme dönüyoruz son hazırlıklar doktor telaş şu bu derken insan nereye bölüneceğini şaşırıyo valla.... valla ben normal istiyorum ama 1 eylülde randevum var dr.da ozaman netleşicek herşey işallah kızım ters değildirde tatsız bir sürpriz yapmaz bana... ama olmazsada hayrılısı.... yapacak bişiy yok.... bende o yüzden doktora gidene kadar ne heyecan var ne bişiy... muayeneden ve son haberlerden sonra heyecanlanıcam kısmetse şimdiden kasmıyorum kendimi :))
ilaçlardan kurtulsaaakkk bebecikler doğsada cork cork emselerrrr hap çöp olmadan sadece yemek içmek yetse bizeee ne güzel olur demi yaaaaa fıstıkımmmmm :))
olsun canım anasına yaramasın zati:))))
merak ettim dur bende gulüzar a bakayım ne zaman gelmiş ama gelmedi çok uzun zaman oldu gelince yazıyordu çünkü
savunmam mı seni heçç hayatımm her zaman arkandayım :)))))
Allah senin canını almasında uzun uzun yaşa emiii :))))))))
yaa hallett geliyon sohbeti kuruyoz sonra zırt gidiyon bir daha gelmiyon
habersiz savsız gidilirmi hiç kardeşimm
meraklıyız biz merak ederizz :)))))
inşallahhh canım o günlerde gelecek
Allah ım senin yardımcın olsun inşallahhhh
kızın senin sağlıgınla ilğili kötü ve olumsuz olan ne varsa silip süpürüp gelecek inşallahh
anneye şifa olacak yigenim
sanada yarasın kuzum yaaa
bu arada hadi dinlen bakalım
güle güle öptük senii
gamzem yakın olsakta sen ben gülcan falan iftarlarımızı birlikte yapsaydık ne güzel olurdu demii
3 gebeş ye iç yatt sofrayı kim toplarsa artık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?