2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü gelmiyo yaa.. son kontrolüm var doktorumuz tarih verecek ona göre kızıma kavuşmama kaç gün kalmış bilecem...

canım sende gel takıl işte buraya bak ne güzek zaman geçiyo... hem cuma dediğin ne ki 48 saatten bile az var Allahın izniyle yatcan kalkcan geççek :))

bircanda sezeryanmı yapcak????ya en yakın arkadasımda hamıle o benden 1 hfta falan önde normal istiyodu şimdi o da satış yaptı sezeryan olcakmış.....ya bukadar ınsan sezeryan oluyosa acaba bı bıldıklerımı var CADIARZUniye bukadar çok

canım sende gel takıl işte buraya bak ne güzek zaman geçiyo... hem cuma dediğin ne ki 48 saatten bile az var Allahın izniyle yatcan kalkcan geççek :))

orası öyle canım.. bu kadar vakit geçti hep birlikte nasıl geçtiğini analamadık bile.. ama son zamanlar daha bir zor geçiyo sanki.. hele birde sizin gibi normal olsaydı her ana heyecan dorukta olurdu sanırım

iyiyiz çok şükür.. kızımda tepinip duruyo .. o da sıkıldı artık biran önce çıkmak istiyo sanırım.. sen nasılsın?

bizde aynı tatlım yaaa çok şükür bi sıkıntımız yok öle...gün dönüyo biz dönüyoz...biz sıkıldık bebecıkler sıkılmakta çok haklı yanı

ben cıkıyorum iyi akşmlar herkese çok yoruldum oturmaktan totom ezıldı nerdeyse akşama ugrarım yıneee şimdilik byyyyyy

bircanın kesin değildi bildiğim kadarıyla..şimdiye kadar belli olmuştur gerçi.. bende sezeryan isityodum zaten ama herkese göre farklı sebepler var tabi.

iyidir tatlım gün geçiriyoz işte...senin keyifler nasılll
çok şükür bende iyiyim canım dediğin gibi gün geçiriyoz işte durumlar bodrum yöresindede pek farklı deel anlıcaan.. :))))

şekerim ne alakası var herkesin yaklaşımı stresi anlayışı algısı farklı hiç böyle düşünme .allah hepimize hayırlı ve sağlıklı olan douğumu kısmet etsin diyelim bence biz bu konuya sadece.. yapma böle sende bak kafan çok karışır Allah muhafaza haa :)))

orası öyle canım.. bu kadar vakit geçti hep birlikte nasıl geçtiğini analamadık bile.. ama son zamanlar daha bir zor geçiyo sanki.. hele birde sizin gibi normal olsaydı her ana heyecan dorukta olurdu sanırım

evet hakkaten ayları devirdik anlamadık demi... son zamanlar sağlık olarakta hakkaten zorluyo bebeklerde büyüyo derken serseme dönüyoruz son hazırlıklar doktor telaş şu bu derken insan nereye bölüneceğini şaşırıyo valla.... valla ben normal istiyorum ama 1 eylülde randevum var dr.da ozaman netleşicek herşey işallah kızım ters değildirde tatsız bir sürpriz yapmaz bana... ama olmazsada hayrılısı.... yapacak bişiy yok.... bende o yüzden doktora gidene kadar ne heyecan var ne bişiy... muayeneden ve son haberlerden sonra heyecanlanıcam kısmetse şimdiden kasmıyorum kendimi :))

et olsun erkekine bol bol hayatımm
aynen canım yaaa hemde ne bıkmakk :)))

ilaçlardan kurtulsaaakkk bebecikler doğsada cork cork emselerrrr hap çöp olmadan sadece yemek içmek yetse bizeee ne güzel olur demi yaaaaa fıstıkımmmmm :))

merak ettim dur bende gulüzar a bakayım ne zaman gelmiş ama gelmedi çok uzun zaman oldu gelince yazıyordu çünkü

savunmam mı seni heçç hayatımm her zaman arkandayım :)))))
Allah senin canını almasında uzun uzun yaşa emiii :))))))))
yaa hallett geliyon sohbeti kuruyoz sonra zırt gidiyon bir daha gelmiyon
habersiz savsız gidilirmi hiç kardeşimm
meraklıyız biz merak ederizz :)))))

inşallahhh canım o günlerde gelecek
Allah ım senin yardımcın olsun inşallahhhh
kızın senin sağlıgınla ilğili kötü ve olumsuz olan ne varsa silip süpürüp gelecek inşallahh
anneye şifa olacak yigenim

olsun canım anasına yaramasın zati:))))

sanada yarasın kuzum yaaa
bu arada hadi dinlen bakalım
güle güle öptük senii

gamzem yakın olsakta sen ben gülcan falan iftarlarımızı birlikte yapsaydık ne güzel olurdu demii
3 gebeş ye iç yatt sofrayı kim toplarsa artık :))))

hahahaa sğaol canım iyiki varsın sende olmasan burda don kişotun yandan yemişi gibi kalırım yaa :))))))))))))
sende çok yaşada böle uğraşalım birbirimizle ama tamammıııı :))))))))
hakkaten hatunlar geliyo sonrada bişi yok gibi gidiyolar haa :)))) aslında yüzüne bakmıcan bölelerinin yaa bak bize her şartta koşulda burdayız panik atak nöbeti bile geçirebiliyoz birbirimiz için bide onlara bakk :)))) sallandırıcaksın iki tanesini varyaa ibret olucak ibrettttttttttttttttttt :)))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet bee gamze ayları geçirdik hap birlikte.. mutlu başlangıçlara kadar geldik çok şükür.. inşallah ilk adımlarınıda hep birlikte paylaşırız... kızımın şimdiden bir sürü arkadaşı oldu.. keşke hepimiz toplanabilsek de bebillerimizle foto çeksek ne güzel olurr... bir sürü sıpaa.aaa

ayy demii canım yaa işallah valla benimde umudum o doğumda sende bize dua et olurmu arkandan geleneler var daha unutma bizi.. gerçi sen hayatta unutmazsında yinede söliyim dedim tatlım :))))

gamzem yakın olsakta sen ben gülcan falan iftarlarımızı birlikte yapsaydık ne güzel olurdu demii
3 gebeş ye iç yatt sofrayı kim toplarsa artık :))))

ayy evet hayatım yaaaa ne güzel yer içer yatardık bööleeee ne güzelll sofrayıda ister toplasınlar ister bıraksınlar bizene yaaaa muhabbet ederdik canlı topic ortamı oluştururduk :)))))))))):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…