2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy demi yaa valla ne süper olurdu keşke bi imkan olsaydıda hepimiz kocamannn bi hatıra fotoğrafı çektirebilseydik hem göbişlerle hemde bebişlerle :)))

hepbirlikte yaşayalım inşallahh tatlışkomm yaa
iyiki seni tanımışım hayatımm Allah a çok şükür iyiki burayı keşfettim aklımı seveyim :)))
yaa yüzlerinede bakmayınca hemen sitem ediyorlar şekercim
baksan olmuyor bakmasan olmuyor gebeş diye üzmüyoruz biz kimseyi ama onlar bizi üzüyor
dediğin gibi biz her koşulda burdayız ne toto kalıyor ne panik ataklar ama gitmiyoruz :))

geç kaldın hayatım yaa az kaldı doğumuna doğumuma :))
aydın çok uzak değil arada bir yerde buluşurduk hep birlik :)))))

ahhhhhhhh benim canım arakadaşımmmm ne demek dua et olur muu
etmem mi hiçç Rabbim inşallahhh kabul eder hepiniz için herkez için dua edeceğim ediyorum
seni sizi unutmak ne mümkün tatlımmmmmmmmmm

yaa demi ne güzel olurduda sen durmazdın sofrayı toplamadan :))
ee tabii sen kalkınca arkandan herkez kalkardı utancından :)))))))
etraf efil efil domestos kokarmıydı ?? :roflol:

yaaa ama olmuyor ki böyle aşağıda tonla insan var ama kimse yazmıyorr
olmuyor kızlar olmuyorrrrrr lmaz:lmaz:

kızlar bu arada baktım gülizar en son 10-07 de gelmiş bir daha da gelmemiş
o günde izmirdeki sıcaklardan falan bahsetmiş (((
bu kız kesin doğurdu galibaa

bahaaarrrr bacım ne oldu sana bu günn sesin çıkmıyor
neyse yaa kimse konuşmuyor bende kaçtım azcık uzanayım barii

evet ,y,k, burayı keşfetmişiz canım benimmm :1hug:
ayrıca eskidenmiş o domestos :))))) valla öle deme en malak gibide ben yataırm içinizde siz kalkar doğurursunuz ben hala bi kenarda yatıyo olurum öle bi uyuzluk miskinlik geldi üstüme çok şükür :)))))))))))))))
canım Allahım dualarını duyar hem seni hem bebeğini hem bizi ve bebeklerimizi sağlıkla kavuşturur işallah birbirimize.... :Saruboceq:

yaaa ama olmuyor ki böyle aşağıda tonla insan var ama kimse yazmıyorr
olmuyor kızlar olmuyorrrrrr lmaz:lmaz:

kısma ben geldimm :)))

kızlar bu arada baktım gülizar en son 10-07 de gelmiş bir daha da gelmemiş
o günde izmirdeki sıcaklardan falan bahsetmiş (((
bu kız kesin doğurdu galibaa

doorsun şekerim elleme müstehak ona :)))))))))
bizde ne sıcaklar gördük neler çektik ama hep burdaydık doğurdukmu sankim :))))))))))

selam kızlar, geçmişe bakmıyorum bugun. var mı yaramazlık? doguran falan var mı acep?

ayy bugun ben bir garibim. duygusalım, vakit yaklaştı kızımla konuşuyorum :)
nasıl bir duygu bu yaa, çook güzel. kimseye aratmasın allahım.
dogurunca bir sure bebegini kabul edemeyen anneler oluyor, nasıl yapabiliyorlar hayret dogrusu!

bu arada bugun kahvaltı hazırlarken bir kestim parmagımı, çok narin degilimdir,
kolay kolay canım yandı demem ama nasıl derin kesmişim, oturdum agladım nasıl.
5 dk.kanı durmadı. sonra pansuman falan yaptım. şimdi iyi şükür. ama suya sokamıyorum

emsal şimdi geçmişi okudum da sanırım kızına isim arıyorsun
ben de bu konuda muzdarip olanlardanım
seninle tek farkımız sen bulduğunisimden vazgeçtin ama biz nerdeyse 9 aydır bi isim bile bulup ahan da budur diyemedik
istersen bikaç alternatif de ben söliyim
begüm : prenses, doğu hükümdarı
derin
miray: yükselen ay
nihal : ince narin sevgili
cansu : hayat suyu
rüya

belki bi işine yarar

canım hoşgeldin önce geçmiş olsun kıyamam sana dikkat et mikrop kapmasın.... derin kesilmiş belliki....
bugün sürpriz doğuran olmadı.. pazartesi candy doğuracakmış yarın dilek cumada kısmetse ayfer doğuracak...
ayrıca canım o kabul edemeyen anneler varya hani bebeciklerini.. onun ya çok ciddi psikolojik bir kökeni olurmuş yada %90 ihtimalle hormonal kökenli olurmuş... yani kadın bunu elinde olmadan yaşıyomuş.... kimseyi kınamayalım arkadaşlar herşey karşıdan göründüğü gibi olmuyo ne yazıkki.. (

kesinlikle katılıyorum tatlım. hormonlar da etken ama yaşanılan ortam, eşin ve ailenin tutumları falan da önemli...ha bazı kadında da anneliğin a sı yok o ayrı.ayrıca erkeklerde de aynı durum olabiliyor. bende her ikisi de mevcutta ordan biliyorum :)

sagol canım benim, tam da kesilecek zamanı buldu..
akacak kan damarda durmazmış ondan herhade :roflol:
diğer konuda haklısın tabi kimse isteyerek yapmaz, aman büyük soylemeyeyim de
sonra allah korusun bir de başıma gelmesin..

evet ben de katılıyorum
gamzenin de deiği gibi aslında hormonal bir mesele bu
ben daha çok "bana bişey olursa bebeğime kim bakar" takıntısını duydum etrafımdan
bebeği ilk başlarda kabullenemeyen insanlar da oldu duyduğum
hem de bu insanlardan biri deli gibi isteyerek bebek sahibi olmuştu
hormonlar iyice sapıttırabiliyor insanları
umarım bizlerin başına böyle şeyler gelmez
en fazla sulugözlülük ve sinir bozukluğuyla atlatırız inşallah şu lohusa olayını

ya canım çoğunlukla kendi kendimin yardımcısı oldum bu konuda. hamileliğimde de çok gergin olduğum üzüldüğüm hassaslaştığım zamanlar oldu ama hep kendi kendimi telkin ettim rahatlatmaya çalıştım. seçim şansımız olduğunu düşünüyorum ben genelde. tabi ki bilincimize her zaman hükmedemediğimiz de oluyordur o ayrı ama genelde insanın kendi kendini telkinle çözebileceği görüşündeyim. bir de ben annesiz büyüdüm o nedenle evladıma bunu yaşatabileceğimi sanmıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…