evet bee gamze ayları geçirdik hap birlikte.. mutlu başlangıçlara kadar geldik çok şükür.. inşallah ilk adımlarınıda hep birlikte paylaşırız... kızımın şimdiden bir sürü arkadaşı oldu.. keşke hepimiz toplanabilsek de bebillerimizle foto çeksek ne güzel olurr... bir sürü sıpaa.aaa
hahahaa sğaol canım iyiki varsın sende olmasan burda don kişotun yandan yemişi gibi kalırım yaa :))))))))))))
sende çok yaşada böle uğraşalım birbirimizle ama tamammıııı :))))))))
hakkaten hatunlar geliyo sonrada bişi yok gibi gidiyolar haa :)))) aslında yüzüne bakmıcan bölelerinin yaa bak bize her şartta koşulda burdayız panik atak nöbeti bile geçirebiliyoz birbirimiz için bide onlara bakk :)))) sallandırıcaksın iki tanesini varyaa ibret olucak ibrettttttttttttttttttt :)))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet bee gamze ayları geçirdik hap birlikte.. mutlu başlangıçlara kadar geldik çok şükür.. inşallah ilk adımlarınıda hep birlikte paylaşırız... kızımın şimdiden bir sürü arkadaşı oldu.. keşke hepimiz toplanabilsek de bebillerimizle foto çeksek ne güzel olurr... bir sürü sıpaa.aaa
ayy demii canım yaa işallah valla benimde umudum o doğumda sende bize dua et olurmu arkandan geleneler var daha unutma bizi.. gerçi sen hayatta unutmazsında yinede söliyim dedim tatlım :))))
ayy evet hayatım yaaaa ne güzel yer içer yatardık bööleeee ne güzelll sofrayıda ister toplasınlar ister bıraksınlar bizene yaaaa muhabbet ederdik canlı topic ortamı oluştururduk :)))))))))):icecream:
bahaaarrrr bacım ne oldu sana bu günn sesin çıkmıyor
neyse yaa kimse konuşmuyor bende kaçtım azcık uzanayım barii
hepbirlikte yaşayalım inşallahh tatlışkomm yaa
iyiki seni tanımışım hayatımm Allah a çok şükür iyiki burayı keşfettim aklımı seveyim :)))
yaa yüzlerinede bakmayınca hemen sitem ediyorlar şekercim
baksan olmuyor bakmasan olmuyor gebeş diye üzmüyoruz biz kimseyi ama onlar bizi üzüyor
dediğin gibi biz her koşulda burdayız ne toto kalıyor ne panik ataklar ama gitmiyoruz :))
geç kaldın hayatım yaa az kaldı doğumuna doğumuma :))
aydın çok uzak değil arada bir yerde buluşurduk hep birlik :)))))
ahhhhhhhh benim canım arakadaşımmmm ne demek dua et olur muu
etmem mi hiçç Rabbim inşallahhh kabul eder hepiniz için herkez için dua edeceğim ediyorum
seni sizi unutmak ne mümkün tatlımmmmmmmmmm
yaa demi ne güzel olurduda sen durmazdın sofrayı toplamadan :))
ee tabii sen kalkınca arkandan herkez kalkardı utancından :)))))))
etraf efil efil domestos kokarmıydı ?? :roflol:
yaaa ama olmuyor ki böyle aşağıda tonla insan var ama kimse yazmıyorr
olmuyor kızlar olmuyorrrrrrlmaz: lmaz:
kızlar bu arada baktım gülizar en son 10-07 de gelmiş bir daha da gelmemiş
o günde izmirdeki sıcaklardan falan bahsetmiş(((
bu kız kesin doğurdu galibaa
selam kızlar, geçmişe bakmıyorum bugun. var mı yaramazlık? doguran falan var mı acep?
ayy bugun ben bir garibim. duygusalım, vakit yaklaştı kızımla konuşuyorum :)
nasıl bir duygu bu yaa, çook güzel. kimseye aratmasın allahım.
dogurunca bir sure bebegini kabul edemeyen anneler oluyor, nasıl yapabiliyorlar hayret dogrusu!
bu arada bugun kahvaltı hazırlarken bir kestim parmagımı, çok narin degilimdir,
kolay kolay canım yandı demem ama nasıl derin kesmişim, oturdum agladım nasıl.
5 dk.kanı durmadı. sonra pansuman falan yaptım. şimdi iyi şükür. ama suya sokamıyorum
baharcım hoşgeldin neler aldınız bakem :))
canım hoşgeldin önce geçmiş olsun kıyamam sana dikkat et mikrop kapmasın.... derin kesilmiş belliki....
bugün sürpriz doğuran olmadı.. pazartesi candy doğuracakmış yarın dilek cumada kısmetse ayfer doğuracak...
ayrıca canım o kabul edemeyen anneler varya hani bebeciklerini.. onun ya çok ciddi psikolojik bir kökeni olurmuş yada %90 ihtimalle hormonal kökenli olurmuş... yani kadın bunu elinde olmadan yaşıyomuş.... kimseyi kınamayalım arkadaşlar herşey karşıdan göründüğü gibi olmuyo ne yazıkki..(
canım hoşgeldin önce geçmiş olsun kıyamam sana dikkat et mikrop kapmasın.... derin kesilmiş belliki....
bugün sürpriz doğuran olmadı.. pazartesi candy doğuracakmış yarın dilek cumada kısmetse ayfer doğuracak...
ayrıca canım o kabul edemeyen anneler varya hani bebeciklerini.. onun ya çok ciddi psikolojik bir kökeni olurmuş yada %90 ihtimalle hormonal kökenli olurmuş... yani kadın bunu elinde olmadan yaşıyomuş.... kimseyi kınamayalım arkadaşlar herşey karşıdan göründüğü gibi olmuyo ne yazıkki..(
kesinlikle katılıyorum tatlım. hormonlar da etken ama yaşanılan ortam, eşin ve ailenin tutumları falan da önemli...ha bazı kadında da anneliğin a sı yok o ayrı.ayrıca erkeklerde de aynı durum olabiliyor. bende her ikisi de mevcutta ordan biliyorum :)
evet ben de katılıyorum
gamzenin de deiği gibi aslında hormonal bir mesele bu
ben daha çok "bana bişey olursa bebeğime kim bakar" takıntısını duydum etrafımdan
bebeği ilk başlarda kabullenemeyen insanlar da oldu duyduğum
hem de bu insanlardan biri deli gibi isteyerek bebek sahibi olmuştu
hormonlar iyice sapıttırabiliyor insanları
umarım bizlerin başına böyle şeyler gelmez
en fazla sulugözlülük ve sinir bozukluğuyla atlatırız inşallah şu lohusa olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?