özgem konuşamadık tostosum... gizemli hatunum benim...
tubacım geçmiş olsun cnm.
Zaten ne geliyosa başımıza bu hormonlar yüzünden geldi dokkız aydır :)))
tubacım şimdi gördüm elini kesmişsin canım geçmiş olsun...
özgem konuşamadık tostosum... gizemli hatunum benim...
heee yasıyom yasıyom ama görmedinmi :umursamaz:
Napıyosun şekerim? Keyfin yerindemi senin bakem?
yerinde şekercim allaha şükür. oğluşun hareketleri azdı şimdi depişmeye başladı daha da mutluyum. iftarı bekliyos mama yices :) senden naber kuşum?
ya canım çoğunlukla kendi kendimin yardımcısı oldum bu konuda. hamileliğimde de çok gergin olduğum üzüldüğüm hassaslaştığım zamanlar oldu ama hep kendi kendimi telkin ettim rahatlatmaya çalıştım. seçim şansımız olduğunu düşünüyorum ben genelde. tabi ki bilincimize her zaman hükmedemediğimiz de oluyordur o ayrı ama genelde insanın kendi kendini telkinle çözebileceği görüşündeyim. bir de ben annesiz büyüdüm o nedenle evladıma bunu yaşatabileceğimi sanmıyorum canım.
ahan da iftar oluyor ben kalkıp evdeki tek oruçlu mübarek insana bi salata yapim bari :)
görüşmek üzere
emsalllim yettim gari datlummmm... alışverişe gittik babanemle... napoorsunuz bakem?
eh gari emsallim ne zaman geçmişi okumadan geldim ben. meraklı melahat gibiyim walla ne olmuş ne konuşulmuş illa didiklicem
evet ,y,k, burayı keşfetmişiz canım benimmm :1hug:
ayrıca eskidenmiş o domestos :))))) valla öle deme en malak gibide ben yataırm içinizde siz kalkar doğurursunuz ben hala bi kenarda yatıyo olurum öle bi uyuzluk miskinlik geldi üstüme çok şükür :)))))))))))))))
canım Allahım dualarını duyar hem seni hem bebeğini hem bizi ve bebeklerimizi sağlıkla kavuşturur işallah birbirimize.... :Saruboceq:
kısma ben geldimm :)))
doorsun şekerim elleme müstehak ona :)))))))))
bizde ne sıcaklar gördük neler çektik ama hep burdaydık doğurdukmu sankim :))))))))))
emsal şimdi geçmişi okudum da sanırım kızına isim arıyorsun
ben de bu konuda muzdarip olanlardanım
seninle tek farkımız sen bulduğunisimden vazgeçtin ama biz nerdeyse 9 aydır bi isim bile bulup ahan da budur diyemedik
istersen bikaç alternatif de ben söliyim
begüm : prenses, doğu hükümdarı
derin
miray: yükselen ay
nihal : ince narin sevgili
cansu : hayat suyu
rüya
belki bi işine yarar
kızlar şaka bi yanada doğuma baya az kaldı ya.....düşünmek istemiyorum düşündükçede stere giriyorum...dün kontrole gitmiştim,,,ağrım sancım çoktu.doktor nst ye bağladı sancılarım 0-35 arası gidip gelldi....ama bunlar yalancı kasılmaymış...doktora dedim eğer bunlar öyleyse ben normal sancı istemiyorum:) doktorda güldü...
bebeğin durumu iyiymiş.kanala girmemiş...zaten bu kafayla(kafa çapı 9.5cm )kanala girse emin ol çok iyi hissedersin dedi.....
erken doğum riskim yokmuş....boyu 51 cm kilosu 3207 imiş,,18 gün önden gidiyormuş....eğer karnının ortası düzenli aralıklarla taş gibi olursa yada nişan gelirse hemen hastaneye gel dedi..bizden haberler bu kadar....
kızlar bir sorum olucak kışa hazırlık bzluğa neler koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?