2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tubacım geçmiş olsun cnm.

Zaten ne geliyosa başımıza bu hormonlar yüzünden geldi dokkız aydır :)))

tubacım şimdi gördüm elini kesmişsin canım geçmiş olsun...
özgem konuşamadık tostosum... gizemli hatunum benim...

sagolun kızlar umarım çabuk geçer. elimi yıkarken eldiven takıyorum çok zor oluyor, çabuk geçse bari

yerinde şekercim allaha şükür. oğluşun hareketleri azdı şimdi depişmeye başladı daha da mutluyum. iftarı bekliyos mama yices :) senden naber kuşum?

Aynen cnm iyiyiz şükür. Bizde iftar bekliyoruz. Kız iyice coştu acıktı yavrum benim. Gidelim mutfağa beni çağırıyolar. Afiyet olsun canlarım hepimize. Yarasın yavru kuşlara opuyorumnanaktan iftardan sonra görüşürük

evet evet tabi kii sadece hormonların arkasına sığınmakla da olmaz
sağlam durmayı daöğrenmeliyiz
ben de hamileliğimde o duygusal buhranlardan geçirmedim pek
hatta eşimsen nasıl hamilesin hiçbi değişiklik yok sende diyo bana
salmamak lazım sonuç olarak
lohusalığın daüstesinden geliriz
ama beklemediğin insanlar beklemediğin şekilde bunları yaşayınca acaba oluyorinsan
sonuçta bizim de ilk deneyimimiz olacak bu
mesela hani dedim ya bana bişe olursa bebeğime kim bakar korkusu oluyorçoğunda diye
ben de de tam tersi oluştu
bu bebek çok narin insan hayatı pamuk ipliğine bağlı ben nasıl sağsalim büyütücem
başına bişey gelmemesini nasıl sağlıycam nasıl koruycam diye psikopatlaşmaya başladım
- ki asla pimpirikli birtip değilimdir, hatta rahat bile sayılırım-

emsalllim yettim gari datlummmm... alışverişe gittik babanemle... napoorsunuz bakem?

sen yetmişsinde ben gitmişim şekercim :)))
neler aldınız bakalımm
bu arada senin babaanneyede helal olsunnn

eh gari emsallim ne zaman geçmişi okumadan geldim ben. meraklı melahat gibiyim walla ne olmuş ne konuşulmuş illa didiklicem

ahh canım benim ya zaten geçmişi okumadan edemeyen sen ben gamze afyer ebru özge gülcan ve dilek var :)))

sen çok erken keşfetmişsin burayı hayatım ama o zaman ben yokmuşum :))
zaten artık yorma kendini tatlım yan gel yat bundan sonraa azcık hijyende olmayıversin :)))
doğursun bakalımm yakında gelir belkim
haklısın şekercim yaa biz neler gördükte gidemedik bu diyardan birbirimizi bırakıp
demek ki sıkı dostluklar kurmuşuz bazılarımız Allah ımıza bin şükür :)))

evet canım yaa :))
sağolasın derin ve deren var düşündüklerimizin arasında bakalım artık

bu arada tubacım geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun kötü kestim demişisin ama
bundan sonra daha dikkatli ol tabiii şimdi aklın kızında doğuma az kaldı aklın bir karış havada demee :)))
bende aynıyımda ondan bilirim elim işte aklım kızımda her daim böyle tv boşuna çalışıyor her an :)))

kızlar şaka bi yanada doğuma baya az kaldı ya.....düşünmek istemiyorum düşündükçede stere giriyorum...dün kontrole gitmiştim,,,ağrım sancım çoktu.doktor nst ye bağladı sancılarım 0-35 arası gidip gelldi....ama bunlar yalancı kasılmaymış...doktora dedim eğer bunlar öyleyse ben normal sancı istemiyorum:) doktorda güldü...
bebeğin durumu iyiymiş.kanala girmemiş...zaten bu kafayla(kafa çapı 9.5cm )kanala girse emin ol çok iyi hissedersin dedi.....
erken doğum riskim yokmuş....boyu 51 cm kilosu 3207 imiş,,18 gün önden gidiyormuş....eğer karnının ortası düzenli aralıklarla taş gibi olursa yada nişan gelirse hemen hastaneye gel dedi..bizden haberler bu kadar....

maşallahh canım meleğine kilosu çok iyiymiş
Allah ım hakında hayırlı olan neyse onu versin doğum şeklin için
dikkat et kendine stres yapma hem niye stres yapacaksın doğum yaklaştıkça stres yapacagına sevin günün yaklaşıyor diye meleğini kucagına alacak ve miss kokusunu içine çekeceksin bundan güzeli varmı korkma Allah a sığın hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…