iyi akşmlar
emine gözün aydın tatlım maşallah paşamız büyümüş kocaman olmuş annesi pekı dr doguma nekadar olur dedi biişey sölemedi mi okonuda ...senınle bebişlerimiz hemen hemen aynı tatlım benımde p.tesi ultrason kontrolum oldu benım sıpanın kafası 97mm koca kafalı yani bizim bebişler nasıl çıkcak bılmıyom...ben buzluga fasulye barbunya yeşıl biber krımızı biber dolma biber domates koydum ayrı yeten 12 şişede domates konservesi yaptım
ben hiç bişey koymadım canım kolumu kaldıracak halim yok ki onları yapayım
azcık ayakta kalsam pilim bitiyor çok fazla dayanamıyorum
maşallaahhhh hamarat arkadaşım benim yaaaa nelerde yapmış bu halde
bi ben tembelim sanırsam burda :kedi:
tatlım ben henüz o kadar kötü olmadım...doktor bana riskin yok dediği müddetçe günlük yaşantıma devam ediyorum...hatta dün eşimle izmite annemlere geldik..burda kalıyoruz...bugün çarşıda baya gezdik...ne kadar gezip yürürsem normal doğum o kadar kolay olur misali.....
bu arada sğl tatlım...doktor kilo konusunda %15 yanılma payı olabilir eksik yada fazla ona göre düşün dedi...
yok tatlışım olurmu bitanem bende yaptım ama azcık zor oldu ne yalan diyim...senın ıstırat etmen lazım tembellik değil senınkı yaabende bu kış bebek olunca yemek yapmaya vaktım falan olmazsa diye herşey elımın altında hazır olsun ıstedım....
iyi akşmlar
emine gözün aydın tatlım maşallah paşamız büyümüş kocaman olmuş annesi pekı dr doguma nekadar olur dedi biişey sölemedi mi okonuda ...senınle bebişlerimiz hemen hemen aynı tatlım benımde p.tesi ultrason kontrolum oldu benım sıpanın kafası 97mm koca kafalı yani bizim bebişler nasıl çıkcak bılmıyom...ben buzluga fasulye barbunya yeşıl biber krımızı biber dolma biber domates koydum ayrı yeten 12 şişede domates konservesi yaptım
bişey sorcam bu magnezyumu nasıl içiyosunuz aç tok fark ediyomu benım kı toz karışım gece kramplarım çogaldı artık dr verdi bakalım nasıl gelcek...
maşallaahhhh hamarat arkadaşım benim yaaaa nelerde yapmış bu halde
bi ben tembelim sanırsam burda :kedi:
canım benim ya senin durumun zor o zaman baya.....Allah hayırlı doğumlar nasip etsin...kendini yormamakta haklısın,,,bende gelsin diye bol bol yürüyorum....eylülün 1 den sonra risk yokmuş çünkü
sankı bu kış aç kalcakmısın gibi ya bebek durmazsa ya yapamazsam diye kafamdan kuruyorum...aman boşver canım yaptıklarımızın hazırlarıda var herşey ugraşmaya degmez aslında sende hazır alırsın ne olcak yaaa senın heyecan durumları nasıl yaaa son bı haftaadelikafaduldenne yapalım artık yaa bu senede böyle olsun artık
ama iyi yapmışsın bişeyler koymakla dediğin gibi bebek olunca çok zor olur bişeyler yapmak
hazı yemek sayılır dolaba konan herşey keşke yardım edecek birileri olsa bende yapsaydım yapsam diyeceğim ama artık bitti son hafta Allah ım inşallahh izin verirse :)))
canım yeşil ve domalık biberleri temızleyip cekırdıklerı cıkıp sıcak suya batırdım çıkardım yanı bi dk falan bekledı beklemedı bile sonra soguyunca poşetleyip kaldırdım....ya bende dıkat ediyim diyorum beslenmeye ama ya yanlış ölçümse falan pişmanlık falan duymak istemıyorum o yüzden hiç kısmıyorum yememı...gerçi 2 ayrı doktorda ölçümler hep büyük cıkıyo baklaım artık hayırlısı çıkıp çıkmayacagıda belli olur dedğin gib çatı kontroldeoh oh maşallah tatlım.....ne kadarda çok şey koymuşsun öyle...peki dolmalık biberle yeşil biberi nasıl yapıpta koydun acaba?
bu arada sağol canım...aynen bende merik ediyorum acaba nasıl çıkacak,,,,,çatı muyenesinden sonra belli olur artıkdelikafadulden
tahmini kilosu konusunda bişe demedi ama böyle decam edersen 4ü geçer dedi....son 2 kontrolde 15 günde bir 500 gr almıştı..bu sefer vitamini falan içmedim,,vitaminli gıdalar yemedim yani diyet gibi bişe yapıyorum anlayacağın bu 15 gün sonraki kontrolde 350 gr almış....böyle giderse tahminim 3700 falan doğar,,
daha yenimi verdi canım magnezyumu doğuaracak oldun nerdeyse yenimi gelmiş akıllarına :)))
ben Allah bilir kaçıncı kutuyu içiyorum bilmiyorum ben sabah akşam içiyorum
tok karna içiyorum canım yarım bardak suda eritip içiyorsun suyla iç bence
sankı bu kış aç kalcakmısın gibi ya bebek durmazsa ya yapamazsam diye kafamdan kuruyorum...aman boşver canım yaptıklarımızın hazırlarıda var herşey ugraşmaya degmez aslında sende hazır alırsın ne olcak yaaa senın heyecan durumları nasıl yaaa son bı haftaadelikafadulden
canım yeşil ve domalık biberleri temızleyip cekırdıklerı cıkıp sıcak suya batırdım çıkardım yanı bi dk falan bekledı beklemedı bile sonra soguyunca poşetleyip kaldırdım....ya bende dıkat ediyim diyorum beslenmeye ama ya yanlış ölçümse falan pişmanlık falan duymak istemıyorum o yüzden hiç kısmıyorum yememı...gerçi 2 ayrı doktorda ölçümler hep büyük cıkıyo baklaım artık hayırlısı çıkıp çıkmayacagıda belli olur dedğin gib çatı kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?