2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşmlar

emine gözün aydın tatlım maşallah paşamız büyümüş kocaman olmuş annesi pekı dr doguma nekadar olur dedi biişey sölemedi mi okonuda ...senınle bebişlerimiz hemen hemen aynı tatlım benımde p.tesi ultrason kontrolum oldu benım sıpanın kafası 97mm koca kafalı yani bizim bebişler nasıl çıkcak bılmıyom...ben buzluga fasulye barbunya yeşıl biber krımızı biber dolma biber domates koydum ayrı yeten 12 şişede domates konservesi yaptım

maşallaahhhh hamarat arkadaşım benim yaaaa nelerde yapmış bu halde
bi ben tembelim sanırsam burda :kedi:

ben hiç bişey koymadım canım kolumu kaldıracak halim yok ki onları yapayım
azcık ayakta kalsam pilim bitiyor çok fazla dayanamıyorum

tatlım ben henüz o kadar kötü olmadım...doktor bana riskin yok dediği müddetçe günlük yaşantıma devam ediyorum...hatta dün eşimle izmite annemlere geldik..burda kalıyoruz...bugün çarşıda baya gezdik...ne kadar gezip yürürsem normal doğum o kadar kolay olur misali.....

bu arada sğl tatlım...doktor kilo konusunda %15 yanılma payı olabilir eksik yada fazla ona göre düşün dedi...

yok tatlışım olurmu bitanem bende yaptım ama azcık zor oldu ne yalan diyim...senın ıstırat etmen lazım tembellik değil senınkı yaabende bu kış bebek olunca yemek yapmaya vaktım falan olmazsa diye herşey elımın altında hazır olsun ıstedım....

maşallahh de kendine o zaman ne güzel
ben heme yoruluyorum hemen ağrım sancım başlıyor ama benim başından beri düşük ve erken doğum riskim vardı ben gebeliğimin başından beri ilaç kullanıyorum ondan
bana yürümek otobüse dolmuşa binmek yasak bol bol dinleneceksin diyor dr. her seferinde
Allah a çok şükür az kaldı inşallaah

evet kilo konusunda + _ 300 gr. olayı varmış benim dr.umda öyle diyor ama ne hikmetse doğan bebeklerde hep altınım gördük üstü çıkan olmadı :)))

ne yapalım artık yaa bu senede böyle olsun artık
ama iyi yapmışsın bişeyler koymakla dediğin gibi bebek olunca çok zor olur bişeyler yapmak
hazı yemek sayılır dolaba konan herşey keşke yardım edecek birileri olsa bende yapsaydım yapsam diyeceğim ama artık bitti son hafta Allah ım inşallahh izin verirse :)))

oh oh maşallah tatlım.....ne kadarda çok şey koymuşsun öyle...peki dolmalık biberle yeşil biberi nasıl yapıpta koydun acaba?

bu arada sağol canım...aynen bende merik ediyorum acaba nasıl çıkacak,,,,,çatı muyenesinden sonra belli olur artıkdelikafadulden

tahmini kilosu konusunda bişe demedi ama böyle decam edersen 4ü geçer dedi....son 2 kontrolde 15 günde bir 500 gr almıştı..bu sefer vitamini falan içmedim,,vitaminli gıdalar yemedim yani diyet gibi bişe yapıyorum anlayacağın bu 15 gün sonraki kontrolde 350 gr almış....böyle giderse tahminim 3700 falan doğar,,

bişey sorcam bu magnezyumu nasıl içiyosunuz aç tok fark ediyomu benım kı toz karışım gece kramplarım çogaldı artık dr verdi bakalım nasıl gelcek...

gülcancım bir ara msn e gelde tlf numaralarımızı alalım ne olur ne olmaz yada özelden yaz bana ben seni çaldırayım tatlımm

bişey sorcam bu magnezyumu nasıl içiyosunuz aç tok fark ediyomu benım kı toz karışım gece kramplarım çogaldı artık dr verdi bakalım nasıl gelcek...

daha yenimi verdi canım magnezyumu doğuaracak oldun nerdeyse yenimi gelmiş akıllarına :)))
ben Allah bilir kaçıncı kutuyu içiyorum bilmiyorum ben sabah akşam içiyorum
tok karna içiyorum canım yarım bardak suda eritip içiyorsun suyla iç bence

canım benim ya senin durumun zor o zaman baya.....Allah hayırlı doğumlar nasip etsin...kendini yormamakta haklısın,,,bende gelsin diye bol bol yürüyorum....eylülün 1 den sonra risk yokmuş çünkü

canım benim ya senin durumun zor o zaman baya.....Allah hayırlı doğumlar nasip etsin...kendini yormamakta haklısın,,,bende gelsin diye bol bol yürüyorum....eylülün 1 den sonra risk yokmuş çünkü

aminn canım hepimize inşallahhh
inşallahh seninkide hayırlısı ile gelir Allah a şükür 37. haftadasın zaten maşallahh
bu haftalarda doğsada Allah ın izni ile bişey olmaz ama dr. o zamandan sonrası risk yok diyorsa o zamandan sonra gelsin inşallahh

neyse kızlarr ben kaçtım çok kötü belim ağrıyor vede kasıklarım ağrımaya başladı
azcık uzanayım bu gün çok sık yaşadım bu ağrıları Allah hayra çıkartsın inşallahh
öptük sizleri iyi akşamlarr hepinize

sankı bu kış aç kalcakmısın gibi ya bebek durmazsa ya yapamazsam diye kafamdan kuruyorum...aman boşver canım yaptıklarımızın hazırlarıda var herşey ugraşmaya degmez aslında sende hazır alırsın ne olcak yaaa senın heyecan durumları nasıl yaaa son bı haftaadelikafadulden

canım yeşil ve domalık biberleri temızleyip cekırdıklerı cıkıp sıcak suya batırdım çıkardım yanı bi dk falan bekledı beklemedı bile sonra soguyunca poşetleyip kaldırdım....ya bende dıkat ediyim diyorum beslenmeye ama ya yanlış ölçümse falan pişmanlık falan duymak istemıyorum o yüzden hiç kısmıyorum yememı...gerçi 2 ayrı doktorda ölçümler hep büyük cıkıyo baklaım artık hayırlısı çıkıp çıkmayacagıda belli olur dedğin gib çatı kontrolde

heee canum yaa yeni verdiler bizim dokturların işi böle işteee..neyse dedğin gibi içeyim bende ozaman..güle güle canım özelden msj atıyorum fıstıgım iyiy akşmlar size öpüyoruz...bende cıkıyorum arkıdişler allaha emanet olun eskıden nasıl şu bılgiasayarda sabahtan akşma nasıl oturuyomuşum bilimyom şimdi hemen belim agrıyoo offf offf ne hallere düştük...

dedigin gibi herşeyin hazırı var ne yapalım ne büldük onu yicez bu sene :))
heyecan var düşündükçe misss kokusunu yüzünü minik ellerini ayaklarını düşündükçe
içim kıpır kıpır oluyor teyzesiii Allah ım inşallahh hayırlısı ile o günü gösterir kızım sağlıkla sıhhatle gelir annesinin kucagına

kızlar ohh ne güzel burdasınız bende unutulmaz diziyisini izliyordum.. ama duygularım paramparça ne mutluyum ne mutsuz..... öyle çok yapılacak iş varki hala ama gücüm yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…