2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslemcim iyi sayılırım canım saol. eminenin yazdıklarını okudum da. oğlum bugün sürekli göbeğimin ortasını kastı durdu. telaş yaptım şimdik.
ebrucum doğuruyom tatlım galiba :) al sana sürpriiiiizzzzz....

yok baharcim dogurmuyorsundur endise etme
valla soylenen su eger dogum baslarsa kesin anlarsiniz merak etmeyin
benimki cok memnun yerinden sanirim ne kasilma ne sanci ne agri takiliyoz evde, ben burdan direk askere yollucam gelbaaa :)

eslemcim afiyet olsun bacım maşallah börekler falan. walla parmağımı oynatcak halim yok bırak börek yapmayı :)
ebru benim deli de göbeğimi öbek öbek yapıyor. kastırıyor da kastırıyor. yamuk yılık bişi oluyor 27 senelik göbeeemi tanıyamaz oldum yaaaa...

mrb kızlar

evet huysuz bu dönemde bebekler en cok gerinir vehıckırırmıs.bugün benim kızda bir ara gerinirken kıyafetimi actım.yan tarafta küçük bir cıkıntı ve sertti kardesimle birlikte iyice inceledik küçücük ayaklarını dayamış kızım dokunduğumda ayakları olduğu baya hissediliyordu.cok güzeldi.allahım sağlıkla gelsinler inşallah

sağol baharcım.sen nasılsın muhtemelen yalancı sancı ve kasılmalardır hissettiklerin

sağol baharcım.sen nasılsın muhtemelen yalancı sancı ve kasılmalardır hissettiklerin

saol canım. aman oğluım hareketli olsun da sorun değil. sadece emine yazmış doktoru göbeğinin ortası düzenli kasılırsa gel falan demiş tırstım ben de... geliyor mu acep dedim benim oğlan. :uhm:

salihas hosgeldin
bu gerinmeler kaslarinin gelismesi icin gerekliymis oyle okumustum daha once

baharcim yok valla yaaa teli bende
o kadar kursta gorustuk telefonlarimizi almamisiz

ne guzel yaaa yarin dilek kuzusuna kavusuyor
ayferde cuma sezeryan oluyormus galiba
biz beklemedeyiz bakalim alis bebek ne zaman gelmek isticek , aman 40. haftayi gecirmesinde

ıyidir kızlar, babayı gonderdim dün bugunde tum gün yattım ancak yorgunluk attım.
ufff yaa hani bebişte hareket yoksa dr arayın diyorlar yaa neden?? benim sıpa tüm gun çok az hareket etti panik oldum ama gece olunca geriniyooo dayıyoo totoyu geriyoo ayağını gel keyfim gel. Ehh şunu sabah yapsa da ben panik olmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…