2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin betulcum nabersin

baharcim muhtemelen o kasilma degil senin minigin totosu
benimkide dikip duruyo totosunu cunku semsert tam gobegimin ortasinda kabartiyo
totosudur dimi ya... çok geriyor kendini alta da baskı yapıyor ya haliyle tırstım işte bir an. gelir de haberim olmazsa diye :)))
ben yarin allahin izniyle 37 yi tamamlayip 38. haftayagiris yapiyorum ne guzel
maşallah canım yaaa. az kaldı artık walla geri sayıyoruz iyiden.

ahanda gene öbek öbek oldu karnım yaaaaa....

betulcum eger hareket etmezse tatli biseyler yiyip solumuz yatiyoruz 1 saat icerisinde en az 2 kez hareket etmeliymis. eger ilk saat oynamazsa 2. saati de bekliyoruz yine oynamazsa doktoru ariyoruz.

yani senin zuzu oynamis zaten gerek yokta aklinda bulunsun diye yazdim canim :)
seninki simdiden ben gecelerin insaniyim diyor yani :)

canım artık periyodik uyku düzenleri var senin bebişte gündüz uyuyordur belki,hareket etmeyince cikolata yada süt iç.kıpırdanmaya baslar hemen.

valla bu son gunlerde benim uykularda daha bi verimli oldu
dun gece deliksiz uyumusum sabaha kadar
ben son gunlerin balayilarini yasiyorum

son gittigim doktor eger normal dogurmk istiyorsan bol bol yuru cok hareket et dedi
ben zaten her aksam yuruyorum ama aranizda normal isteyen varsa mesela baharcim sen hala kararsizsin sanirim aklinda bulunsun tatlim

yok kızlar benimkini çikolata kesmiyoo, çok kucukkende doktora girmeden tıkadım çıkoları ama banamısın demedi cadı yattı oyle muayene boyunca.

ebrucum doktorum bana da hergün 1 saat yürü dedi ama nerde canım yaaaa... hiç içimden gelmoor şekerim hele senin gibi disiplinli çok zor...
betülcüm senin sıpa yemiyor demek o numaraları... ekrandan nanik yapmadığına dua edelim o zaman biz :)

betulcum evde oldugumu tam idrak edemedim ki
sabah ogle aksam ne yesek aman ev derli toplu olsun derken vakit geciyor
bi de surekli disarda islerimiz oluyor son hazirliklarla ilgili
anlayacagin daha keyfini suremedim evde olmanin

huysuz geçenlerde okudum galiba dr 'a gitmişsin herhalde ama tam anlamadım parampörçük okudum ama aliş iyi galiba

gunaydın diyelim bakalım opuyorumnanaktan kimsecikler yok bugun hayret . . . .çok meraktayım dilekcim su an belki de aldı meleğini kucagına :) hayırlı haberleri gelsin insallah......geçmisi bir okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…