emelcim geçmiş olsun tatlım, inşallah sorunsuz halledersiniz sarılık olayını... çok hoş ya, pipiyi poşete sokup beklemek, ne zaman keyfi gelir de işerse artık ... işe oğlum diyecek yaşta da değilki....
yasemin mesane eminim daha iyidir, en azından bana şimdi öyle geliyor... kaburgalarına geldiğinde ayakları oraya iğne sokmuş gibi batıyo ve bu sabaha kadar sürüyo, uykuya dalmanın imkanı yok acıdan.... valla inşalla aşağı iner biraz daha da arahatlarım, bir de hergeçen gün büyüdüğünü hissediyorum hızla, resmen geçen haftaya göre fark var..... dün annemler bizdeydi, annem yine kilodan açıp canımı sıkınca zaten bu gidişle sen bebeği ancak 2,3 aylıkken göreceksin dedim, kaynanam gelir muhtemelen, baksana hastanede de zayıf dersin moralim bozulur orada işler kopar dedim... baktım annem sustu, anladı artık yaptığını, sesini çıkarmadı, baktım bi daha yapar bu sefer eşime söyleteyim, aman anne boşver kilo kilo deme gülay da üzülüyo desin gizlice, ben eşimi tembihlerim. o zaman kesin çözüme ulaşılır.