2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet dilek almıştır bebeği kucağına, 8.30 diyordu...

herkese günaydın bu arada, daldım hemen konuya....

ben bugün uyuyamadım yatar yatmaz yedim darbeleri kaburgama, artık arkama iki yastık alıp biraz dik yatmayı denicem.... bütün gece uyutmadı, zombi gibi geldim işe....

yasemin ne güzel yarından itibaren vedesin, benimde salı günü son, kurtuluyoruz...

emelcim ata bebiş uyuyor mu... bu arada ismini çok çok çok beğendim... erkek olursa kesinlikle düşündüğüm bi isimdi, kim karar verdi....

Dün çok endişelenmiştim az hareket ediyor diye , akşam gittim yemekten sonra dondurma yedim biraz oynaştı ,eşim basket maçına gitmişti o gelene kadar uyudum , o gelince bir bardak süt içtim tekrar soluma yattım ayağını nasıl ittiriyor resmen show yaptı babasına ... Sanırım o hareketli olunca ben daha daha rahat uyuyorum , hareketsiz olunca bilinçaltımda kalkıp dürtükleme duygusuyla uyanıyorum ....Ve yatamıyorum bir daha ...

evet uyuyor :) dun benim ve onun kontrolu vardı ......idrar kan ve kaka tahlili istedi doktor yuzunu sarı buldu biraz.......offfff o kan aldırma felaketti ben duramadım dısarı cıktım esim ve annem kaldılar yanında aynı bizim gibi kolundan almıslar yaaaa sonra ıdrar ıcın kuçuk posetler veriyorlar pipisini delik olan posete yapıstırıyosun bekle bakalım sisi gelsin dun butun gun hastanedeydik ......bilurubin 16 çıktı doktorumuz bunla yatırmam ben dedi 17 ve yukarısı çıkanları yatırıyormus yarın bir daha kan alınacak bakalım insallah dusmustur sarılıgı

Emelcim kaçırmış olabilirim , sarılık için hastanede kaldımı oğlun yani tedavi edildi mi yoksa böyle ayakta atlatılanlardan mı ?Bu kadar çok şey sormamın sebebi bende sezeryan olucam , şimdiden sarılık ve süt olaylarını öğrenmek istiyorum .

emelcim geçmiş olsun tatlım, inşallah sorunsuz halledersiniz sarılık olayını... çok hoş ya, pipiyi poşete sokup beklemek, ne zaman keyfi gelir de işerse artık ... işe oğlum diyecek yaşta da değilki....

yasemin mesane eminim daha iyidir, en azından bana şimdi öyle geliyor... kaburgalarına geldiğinde ayakları oraya iğne sokmuş gibi batıyo ve bu sabaha kadar sürüyo, uykuya dalmanın imkanı yok acıdan.... valla inşalla aşağı iner biraz daha da arahatlarım, bir de hergeçen gün büyüdüğünü hissediyorum hızla, resmen geçen haftaya göre fark var..... dün annemler bizdeydi, annem yine kilodan açıp canımı sıkınca zaten bu gidişle sen bebeği ancak 2,3 aylıkken göreceksin dedim, kaynanam gelir muhtemelen, baksana hastanede de zayıf dersin moralim bozulur orada işler kopar dedim... baktım annem sustu, anladı artık yaptığını, sesini çıkarmadı, baktım bi daha yapar bu sefer eşime söyleteyim, aman anne boşver kilo kilo deme gülay da üzülüyo desin gizlice, ben eşimi tembihlerim. o zaman kesin çözüme ulaşılır.

Gülaycım ,ikimiz de birbirimizin derdin pek anlayamıyoruz çalışınlar bölgeler açısından ...

Benimde annem gelemeye meraklı aniden bişey olur falan diye düşünüyor Allah razı olsun , ama ne kadar erken gelirse ben o kadar stres olucam ben de ertlemeye çalışıyorum anne doğumdan sonra kalırsın diye ... Bir de geldiğinde kalbini kırmadan tembihlicem , kilo olsun şekil şemal olsun benzetmeler yapmasın diye ....ıki kadın hastanede yarışa girip beni delirtirler sonra ...

Emzirmek

Sarkan ve büyüyen göğüslerinizi küçültmek için alınacak ithal toparlayıcı sütyen 100 TL, ilerde yaptırmayı düşündüğünüz estetik ameliyat 6.000 TL... Bebeğinizin sizi emerken gözlerinizin içine bakması ve bu benim dercesine ellerini göğsünüzün üstüne koyması paha biçilemez.

Yine malum itiraf sitesinden :)

yasemincim, gülaycım saolun kızlar. yaaaa dilek almıştır demi kuzusunu kucağına. ayyyyy nasıl hevesleniyorum böyle miniklerimiz geldikçe yaaaa... ama bize daha var dimi kızlar ya

ay dilek almıştır bebişini kucağına ne güzel yaaa bende istiom artık hafta sonu benimkide gelsin mümkünse:)

Günaydın Tülay ,,,Ben kendi adıma uykumu aldığım için iyiyim oğlumda kıpırdanıyor mutluyum yani bugün....

Baharcım bize var daha , Allahın izniyle günlerinde gelecekler ....

günaydın tülaycım...

ay annem deli etti beni şimdi, abimin yanına gidecek 1 haftalığına, ben dedim git bak sonra bi daha zor gidersin diye, neyse bilet alınacak, anneme diyorum geç kalma yarın gidiyosan şimdiden alın babamla biletinizi, annem de diyor ki sen alsan biz senden alırız... ay dedim bu sıcakta size bilet mi alacam, 20 dakika yürü de al bari.... annem haa diyo, ben sana biletçi yakın sanmıştım, nerdeyse evin dışındaki her işlerini ben hallediyorum, örnek boyanacaksa ev boyacıyla anlaşmak, eve avize alınacaksa avizeyi beğenip almak... iyi hoş annemden de Allah razı olsun her işimi evimle ilgili hallediyo, dün gelip evi dip köşe temizledi mesela, ama tüm dışarı işlerini ben yapıyorum ya, bi kendim haledeyim yok... hamile olmasan gider alırım ama nasıl gidiyim ve nasıl annemlere gidip bileti veriyim bugün. kendilerine biletçi yürüyerek 20 dakika zaten.... şimdi eşim askerdeyken ailemle geçecek 5 ayı hiç düşünemiyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…