2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin guzel anneler
nasilsiniz bugun
gulaycim bu ailelerin hep bir cinslikleri var valla
benimkide eve tuvalet kagidi lazim olsa bana soyler kendileri bana 35 km uzaktalar
yani alip bi de arbayla goturmem lazim oluyor surekli

evet yaa dilegin defne suyu hayatagelmistir artik ne guzel allah anali babali buyutsun

günaydın sabah şekerleri

dilek kuzusunu kucagına almıştır gece hep dilegi düşündüm sankı kendım doguma gidiyom nasıl bi heyecandır bu ya.

ebrucum sende hoşgeldın canım
aman dıkkat et canım şu zamanlarda bi hastalanırsak toparlayamayız kendımızı ıhlamur falan iç...

gunaydin tulaycim gulcancim

benimde arada karnimin altina sanci giriyor tulay ama yinede tamamliyorum yuruyusu
son gittigim doktor eger normal dogurmak istiyorsan bol bol yuru surekli hareket et dedi
bende uyuyorum talimatina

ebrucum azimlisin sen artık saldım yürüme işini dün yarım saat yürüdüm çok yoruldum ama belim agrıdı(((

günaydın tülaycım

şimdi dilek eşekten düşmüş gibidir,biakaç saat falan daha tlf la ilgilenemez sanmıyorum...

yok kısss taaa akşam attım mesajı bugün tel eline alamaz zaten hayatı değişti onun bugün ne güzel kim bakar telefona hihihiii

Ebrucum inş. normal doğurcaz bu kadar istekliyiz nasıl dua ediyorum sağ salim herkes sezaryen meyillisi ya böle bu tabu kırılsın yaniii(sitedki arkadaşlarımı kastetmiyorum,kendi çevremdekilerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)

insallah tulaycim
pirt diye dogurcaz bu bebeleri allahin izniyle insallah

neyse ya Allah sağlık versin, başımızdan eksik etmesin yeter... ama bazen dayanılmayacak kadar oluyor, hiç düşünmüyolar bu kızın kocası var bişey dermi, saflıklarından yapıyolar biliyorum kötü niyetli yada beni sömürmek için değil ama en azından biraz daha düşünseler. abim dışarda okudu, şimdi dışarıda evli yaşıyo a dan z ya hep ben ilgilendim, evleri tamir edilecek gittim ben anlaştım işçilerle, abimin düğünü olacak yeri ben tuttum herşeyiyle ben ilgilendim.. bunlar sadece örnek... şimdi bensiz bi yere kımıldamıyolar, gülay ne derse o en iyiyi bilir, en iyiyi yapar diyolar.. ama ben de bu durumdan sıkılmaya başladım, çünkü düzenimi sağlarken annemleri hep ilk plana koyuyorum ve ama bundan vazgeçmem lazım, çünkü biraz alışmaları gerekiyo, bebeğim olunca daha az ilgilenebilcem, bir de yurtdışı durumumuz var, oda olursa kalacaklar ortada.... her ikisi de maşallah genç ve sağlıklılar çok kolay her işlerini halledebilirler. bakalım biraz biraz kolay işleri bırakıyım kendilerine.

ebru erkencisin tatlım.... tuvalet kağıdı olayı da iyiymiş....

dileğin bebişi gelmiştir kesin...

ben de salı günü ayrılınca evi şöyle dekore ediyim diyordum, ufak ufak değişiklikler, annem olmayacak kaynanamı çağırdım ama onunda davaları varmış gelemiyo, ben tek başıma sap gibi kalcam... bişeyler düşünüyorum ne yapsam, görümcem de gelemez bebek küçük zaten, evde tek başıma yuvarlancam heralde....

ebrucum azimlisin sen artık saldım yürüme işini dün yarım saat yürüdüm çok yoruldum ama belim agrıdı(((

ya sorma bel ağrısını bende de oluyo böle uyuşma gibi
ağrılarda bi tuhaflaştı....hafta sonu bnm regl zamanım eşime diyorum belki
oğlumuz gelir ama.....alakası yok ama içime hep öle doğuyooo hayırlısı bakalım

sana kolay gelsin gulaycim
bizim evin dekorasyon isine kayinvalide el atti biliyorsun
surekli yeni saksilar, mumluklar yok su duvara sunu koyalim yok buraya sunu alalim diye dolaniyor etrafta

hayret ediyom kiz sana
halanasl biliyosun regl zamanini
ben valla hayatta hesaplayamam ne zaman olmam gerekirdi artikin
sanki hiiiic olmamisim gibi geliyor cunku

hımm anladım şeker bende sabah attın sandım msjı evet yaa hayatı değişti bi günde ben ilk yüzünü gördügümü hayal ettıkçe şimdiden aglıyorum o gün nasıl olurum bılmıorum salya sümüksenağlama

çok sevdigim bi arkadasım var bana doguda iken gerçekten ablalık yaptırmıştır zaten kendısı 35 yaşında neyse geçen tlf da konuşuyorum bana normal oluyosa olsun ama normal olsun diyede uğraşma dedi ahh dedim semine sen yapma bari.........

hayret ediyom kiz sana
halanasl biliyosun regl zamanini
ben valla hayatta hesaplayamam ne zaman olmam gerekirdi artikin
sanki hiiiic olmamisim gibi geliyor cunku

ya ben hamile kaldığımda tel.unum ajandasına 9.ay nemzan regl olucağımı kaydettmiştm..evlenmeden önce kistim vardı ozmndan kalan bi alışkanlık ve doğum sonrası takip için işime yarar belki die düşündüm.....hamişliğimin son regli de bu hafta sonu bende diom normal doğumla belki alakası vardır ....oğlumun nezmn geleceği belli olmayınca böle tezler üretiyom napimmm hihiii

ay kahvaltımızı nihayet bitirdik. oğluşum da hareketlendi şükürler olsun.
ebruşum geçmiş olsun canım. ıhlamur falan iç ilerlemesin boğaz ağrın aman diyim canımcım.
gülaycım bazen kendi ailelerimiz de olsa düşünmeden hareket edebiliyorlar malesef. zamanla alışırlar hayatım merak etme.

Of ya bende hapşurup duruyorum , sabahları duş al saçını kurutma bütün gün klimalı ofiste dur , inşallah üşütmem eve geçince kendime daha dikkat etmem lazım , malum eylül giriyor soğuk lagınlıkları gripler başlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta olmamak lazım ... Ebru kuzum ne güzel yürüyebiliyorsun ben , nefes nefese kalıyorum artık yürüyüşte yapmıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…