günaydın sabah şekerleri
dilek kuzusunu kucagına almıştır gece hep dilegi düşündüm sankı kendım doguma gidiyom nasıl bi heyecandır bu ya.
günaydın gülcan cım aynen valla
hatta msj attım ama dönmedi heycandan sanırım
günaydın tülaycım
şimdi dilek eşekten düşmüş gibidir,biakaç saat falan daha tlf la ilgilenemez sanmıyorum...
yok kısss taaa akşam attım mesajı bugün tel eline alamaz zaten hayatı değişti onun bugün ne güzel kim bakar telefona hihihiii
Ebrucum inş. normal doğurcaz bu kadar istekliyiz nasıl dua ediyorum sağ salim herkes sezaryen meyillisi ya böle bu tabu kırılsın yaniii(sitedki arkadaşlarımı kastetmiyorum,kendi çevremdekilerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)
ebrucum azimlisin sen artık saldım yürüme işini dün yarım saat yürüdüm çok yoruldum ama belim agrıdı(((
ya sorma bel ağrısını bende de oluyo böle uyuşma gibi
ağrılarda bi tuhaflaştı....hafta sonu bnm regl zamanım eşime diyorum belki
oğlumuz gelir ama.....alakası yok ama içime hep öle doğuyooo hayırlısı bakalım
yok kısss taaa akşam attım mesajı bugün tel eline alamaz zaten hayatı değişti onun bugün ne güzel kim bakar telefona hihihiii
Ebrucum inş. normal doğurcaz bu kadar istekliyiz nasıl dua ediyorum sağ salim herkes sezaryen meyillisi ya böle bu tabu kırılsın yaniii(sitedki arkadaşlarımı kastetmiyorum,kendi çevremdekilerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)
hayret ediyom kiz sana
halanasl biliyosun regl zamanini
ben valla hayatta hesaplayamam ne zaman olmam gerekirdi artikin
sanki hiiiic olmamisim gibi geliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?