ya sorma bel ağrısını bende de oluyo böle uyuşma gibi
ağrılarda bi tuhaflaştı....hafta sonu bnm regl zamanım eşime diyorum belki
oğlumuz gelir ama.....alakası yok ama içime hep öle doğuyooo hayırlısı bakalım
hımm anladım şeker bende sabah attın sandım msjı evet yaa hayatı değişti bi günde ben ilk yüzünü gördügümü hayal ettıkçe şimdiden aglıyorum o gün nasıl olurum bılmıorum salya sümüksenağlama
çok sevdigim bi arkadasım var bana doguda iken gerçekten ablalık yaptırmıştır zaten kendısı 35 yaşında neyse geçen tlf da konuşuyorum bana normal oluyosa olsun ama normal olsun diyede uğraşma dedi ahh dedim semine sen yapma bari.........
ah canım inş. yaaa gelsin artık sıpalar içine doguyosa olablır haaaa
ben bi kez rüyamda gördüm 37+1 de doguryodum rüyaya bak haftalık gününü bile veriyo öle olursa son bi haftammm:lepi:
Of ya bende hapşurup duruyorum , sabahları duş al saçını kurutma bütün gün klimalı ofiste dur , inşallah üşütmem eve geçince kendime daha dikkat etmem lazım , malum eylül giriyor soğuk lagınlıkları gripler başlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta olmamak lazım ... Ebru kuzum ne güzel yürüyebiliyorsun ben , nefes nefese kalıyorum artık yürüyüşte yapmıyorum ...
yaa sorma bnm ablamlar da öle dioo...onlarında hep normal istediler ama son anda aksilikler olup sezaryen oldu ikiside baştan beri risk etme kendini diyip başımı yediler ama bendede arnavut inadı....Allah yardımcımız olsun gülcancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?