2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım inş. yaaa gelsin artık sıpalar içine doguyosa olablır haaaa

ben bi kez rüyamda gördüm 37+1 de doguryodum rüyaya bak haftalık gününü bile veriyo öle olursa son bi haftammm:lepi:

yaa sorma bnm ablamlar da öle dioo...onlarında hep normal istediler ama son anda aksilikler olup sezaryen oldu ikiside baştan beri risk etme kendini diyip başımı yediler ama bendede arnavut inadı....Allah yardımcımız olsun gülcancım

ah canım inş. yaaa gelsin artık sıpalar içine doguyosa olablır haaaa

ben bi kez rüyamda gördüm 37+1 de doguryodum rüyaya bak haftalık gününü bile veriyo öle olursa son bi haftammm:lepi:

ee süper banada yatsana rüya ya canım yaa bi zahmet...kaydirigubbakcemile3

aman dikkat et yasemincim bende gecen aksam dus alip islak sacla cam acik yattim simdi acisi cikiyor iste. ay son zamanda hasta olmayalim yaaa
acaba emzirirken grip asisi olunabiliyor mu kizlar

ben heralde basindan beri hic aksatmadan yurudugum icin hala yuruyebiliyorum canim vucut alisti artik

ay bilmiyorum ama ben mormal doğuracakmışım gibi hissediyorum, bir de iki gündür acayip aşağı indi bebek, göbeğimin ileriye doğru sivriliği gitti, aşağıya sarktı... tabi bebişim sağlıkla gelsin yeter, ne şekilde gelirse gelsin sorun değil benim açımdan... ama normal doğurabilme şansım varken bunu en sonuna kadar kullanacam...

ebru normalmiş tatlım 2 kiloya kadar vermek son hafta, zaten kilo alımı duruyormuş, ama iki kilodan daha fazla verirsen doktoruna haber ver canım... kitabın yalancısıyım valla.

gülcan hoşgeldin tatlım, bak aramızdan ayrılma sakın bacım, doğuracaz koca kafaları, çıkartırız biz anacım....

bana en büyük destek kocam, sürekli bak sen gör pıt diye doğuracaksın diyor, gerçek olmadığını bilmesem bile hayal kurması bile güzel... o öyle dedikçe ben de pıt diye doğuracam diye telkin veriyorum kendime... bu konuda psikolojimiz de çok önemli çünkü.

Gülaycım , ben çocukların o kadar aile işleriyle uğraşması taraftarı değilim ,sonuçta hayırsız evlat olmuyorsun ama hem kendi evin hem ailenin eviyle uğraşmak zor yani benim annemde senin gibi yazık kadına valla ananem hala çocuk gibi görüyor dayılarımın yapabileceği şeyleri annem yapıyor ister istemez babamla papaz oluyorlar ... Görümcem de senin gibi evlendi 9 ay oldu hala baba evinde ytaşıyor gibi , sürekli ailesinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor altında araba var diye zırt pırt gidiyor , hastane , banka , her işlem yani ... Bence bu kadın açısından yıpratıcı bir şey , senin önceliğin bebeğin olacak ilerde ....

gülaycım sen ailenin kolu kanadı olmuşsun sendeki bu ne büyük özveridir brova valla

baharcım cancagızım afiyet olsun ohhh yarasın zuzulara....

dogurcaz anacım pırt diye dogurcazzzz hiç merak etme allahım verir gücünü

günaydın kıslarrr
dün gece sanki ben doğuracakmışım gibi bir damla uyuyamadım heyecandan
sonra dedimki kendi kendimme kızım kendine gel azcık uyu sabah olsun ararsın dileği :)))
bu arada merak etmişsiniz dileği kızlar ama dilek 9 da girecekti doğuma 8:30 değil
yani ya doğum yada elaya olduğu gibi bekliyor bilemiyoruz
arıyorum açan yok çünkü hatta sanırım eşi bilmiyorum meşgule attı şimdi
ben haber alır almaz size yazarım şekerler dilek kendime gelir gelmez ararım seni demişti onu bekleyeceğiz
Allah ım yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh

yasemincim evli değilken hani yapıyodum ama en azından evlenince de bu kadar olabileceğini düşünmemiştim, ben karışmak istemeyim diyorum annem babam kalıyo ortalıkta, gel de yalnız bırak onları,,, yüreğim el vermiyo... ama bebek olunca vazgeçecem biraz gözleri açılsın hayata dalsınlar he he :)

günaydın emsalcim dua ediyoruz bizde akşamdan beri dilek e hadi allah kurtasın sağ salim inş. cnm arayınca selamımızı ve tebriklerimizi de ilet cnm

kızlar şimdi çıkmam lazım pc bazı şeyleri güncellemek istiyor ekrana bişeyler çıkıp duruyor
sonra gelirim hem kızımla mamamızı yiyelim öpüldünüz

gülcancım saol tatlım. bu arada senin kehanetler genelde tutuyor hayatım haftaya senden bekleyelim barim bir atraksiyon. zaten bu rüyan da tutarsa efsane olursun canımcım.
emsalll hoşgeldin canımcım. nefeslerimizi tuttuk dilekten ve kuzucuğundan gelecek haberi bekliyoruz walla canım.
ya bugün etiyopya ofisimizden bir arkadaş gelecek eğitime. 1 hafta falan burda sanırım. benim izin olayı yalan olcak gibi. öğlene ofise geççem gene ya

günaydın emsal cim

yaa burdakı heyecanları hepimiz yaşıyoruz birimizin çocugu hepimizin çocugu oldu...aynı gece uyudum ben kalkıyorum saate bakıoyrum yok şimdi hazırllanıyolardır yok evden çıkmışlardır kafayı yedım..hayırlı haberleri gelır ınş. tez zamanda

özge hoşgeldın bacım nasılsın çilegin nasıl??doktpra nezmaan gitcektin sen?

baharcım bılmıyorum tatlım rüyalarımın yalancısıyım ben:))) haftayada biraz erken gibi gelıyo ama neden olmasın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…