özgecim hoşgeldin canım nasılsın bugün?
ebrucum afiyet olsun yarasın aliş efendiye
yasemin kolay gele tatlım
gülcan tatlım walla ben de senin rüyanın yalancısıyım. 37+1 gördüm diyorsan ben o gün beklerim senden bişiler. en azından kasılmaların tutup doktorunu ziyaret edersin gibi geldi bana
günaydın özgee
senin dün neyin vardı ben kaçırdım bişin yok demi cnm iisn???
günaydın özge...
özge hoşgeldın bacım nasılsın çilegin nasıl??doktpra nezmaan gitcektin sen?
özgecim hoşgeldin canım nasılsın bugün?
kızlar ya size bişi sorcam. geceleri yatakta özellikle bütün kemiklerim kırılır gibi kütürdüyor benim ya. bacak arasındakiler ve belim özellikle. ama çat çut sanırsınız odun kırıyorlar. size de oluyor mu bu?
Arkadaslar bugun son gunumuz yrn sabah allahında ıznıyle sabah 8-9 arası sezeryana gırıyorum..sonunda 9 aylık maratonun sonuna geldım...dualarınızı eksık etmeyın.hem korku hem heycan ne ararsanız hepsİ var.İnsallah saglıkla yavruma kavusurum.herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum.en kısa zamanda gırmeye calıŞıcam haberdar ederım hepınızı
Hoşbulduk Emsalcim. Sende hoşgeldin tatlım. Merakla senden haber bekliyoruz valla.:)
Arkadaslar bugun son gunumuz yrn sabah allahında ıznıyle sabah 8-9 arası sezeryana gırıyorum..sonunda 9 aylık maratonun sonuna geldım...dualarınızı eksık etmeyın.hem korku hem heycan ne ararsanız hepsİ var.İnsallah saglıkla yavruma kavusurum.herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum.en kısa zamanda gırmeye calıŞıcam haberdar ederım hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?