2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim hoşgeldin canım nasılsın bugün?
ebrucum afiyet olsun yarasın aliş efendiye
yasemin kolay gele tatlım
gülcan tatlım walla ben de senin rüyanın yalancısıyım. 37+1 gördüm diyorsan ben o gün beklerim senden bişiler. en azından kasılmaların tutup doktorunu ziyaret edersin gibi geldi bana

yok dogum olduysa dogum olur kasılma flaan kurtarmaz:)))))

bana da azcık müsade yumurtam haşlandı gdip mamamız yıyelım

kızlar ya size bişi sorcam. geceleri yatakta özellikle bütün kemiklerim kırılır gibi kütürdüyor benim ya. bacak arasındakiler ve belim özellikle. ama çat çut sanırsınız odun kırıyorlar. size de oluyor mu bu?

günaydın özgee
senin dün neyin vardı ben kaçırdım bişin yok demi cnm iisn???

günaydın özge...

özge hoşgeldın bacım nasılsın çilegin nasıl??doktpra nezmaan gitcektin sen?

özgecim hoşgeldin canım nasılsın bugün?

Günaydın fıstıklar. Çok şükür iyiyiz. Uslu uslu oturuyoruz ana-kız :)) Sizden nbr?

tülaycım iyiyim cnm. Dün kuaföre falan gittim geç geldimde kızlarda doğuma gittim sanıp meraklanmışlar.

Gülcancım akşam saat 8 de randevumuz. Bugün geçmez artık bana yaaaa

Evet şekerim aynısı bendede var. Çatı kemikleriyle alakalı sanırım genişliyomudur nedir?

gunaydın kızlar...evet bugun sırada dılek var..bırazdan yazılır ınsalah guzel haberlerı...bakalım bıze ne zaman gelıcek sıra...kızlar ya benım kılo alısım ızlandı.bırakın yavaslamayı haftada 1 kg alıyorum resmen.su ana kadar 14 kg. aldım (( olsun bebısler ıyı olsun yeter dımı...

ay özge yaz bize gelince neler dicek bakalım dr un
sido günaydın
baharcım aynı sesler bendende geliyooo

özgemm hoşgeldinnn
tülaycım slm larınızı söylerim dilege tatlımm
bahar canımmm sağolasın hoşbuldukk
gülcanım dün gece aldın mı tatlışkom mesajımıı ?

evet sanırsam çatı açılıyor bişiler oluyor bilmiyom artık çoğumuzda oluyorsa normaldir dimi hayır kendimi robocop gibi hissediyom.

Arkadaslar bugun son gunumuz yrn sabah allahında ıznıyle sabah 8-9 arası sezeryana gırıyorum..sonunda 9 aylık maratonun sonuna geldım...dualarınızı eksık etmeyın.hem korku hem heycan ne ararsanız hepsı var.ınsallah saglıkla yavruma kavusurum.herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum.en kısa zamanda gırmeye calıŞıcam haberdar ederım hepınızı

hadi hayırlısı cnnm Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna inş.habersiz bırakma bizi...sen de bize dua et cnm

Günaydın kızlar umarım bugün de güzel bi gün olur.

Dün dra gittim.Nihayet sıpayı büyütebilmişim.20 günde 1 kilo almış.Yani 3300 gr ve boyumuz 51 cm.Sanırım benim reflü de bu nedenle ortaya çıkmış.Sonra oğlum yuvarlak yüzlüymüş annesine benziyor dedi dr amcamız.Bu arada saçları da vermış bebeğimin.

Kesin doğum tarihim 7 eylül.Hastanede büyük ihtimalle 1 gece kalacakmışım.Belki doğum tarihini 9 eylüle alabiliriz eşim çok istiyor da ben dayanabilir miyim 2 gün daha henüz ona karar veremedim.

Hoşbulduk Emsalcim. Sende hoşgeldin tatlım. Merakla senden haber bekliyoruz valla.:)

hoşbulduk şekercimmm
bende azcık daha bekleyeyimde olmazsa tekrar ararım :)))
hepimize heyecan bastı ayyyyy
sende bu gün dr.a gidiyormuşsun hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh arkadaşım

canım hadi Allah ım yardımcın olsun dualarımız doğuracak olan tüm arkadaşlarımızla
içindeki korkuyu at bir kere oda neymişş sevin yarın bu saatte kuzun kucağında olacak
bundan daha güzel bir duygu var mı yer yüzünde Allah a şükür
bu arada yarın seninle birlikte ayferde doğuma gidiyor aynı saatlerde
kızlar ayfer diyorki doğuma giderken koçişin laptopunu alacagım yanıma doğumdan sonra yazacağım size merak etme diyor :)))))

Etmem mı doĞumda dualar kabul olurmus hepınıze edıcem merak etmeyın..allah saglıkla kucagına alanladan olmayı nasıp etsın hepımıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…