2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Etmem mİ doĞumda dualar kabul olurmus hepınıze edıcem merak etmeyın..allah saglıkla kucagına alanladan olmayı nasıp etsın hepımıze.

amiiiinnn cnm inş.
hilal cim hadi gözün aydın kocuman olmuş bebişin
tarihinizde belli ohhhh sayılı gün çabuk geçer inş.

günaydın canım hoşgeldinn
maşallahhh paşanaa nazar değmesin kilosu çok iyiymiş
seninde az kalmış hayırlısı ile bana kalırsa 2 günde 2 gündür ben dayanamam :))))
hem Allah ım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etdin
tarihi falan boşver sen canım tabii bu benim fikrim

ay canım dualarımız sizinle. sen de bizim için dua et olur mu? allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu.

amiiiinnn cnm inş.
hilal cim hadi gözün aydın kocuman olmuş bebişin
tarihinizde belli ohhhh sayılı gün çabuk geçer inş.
İnşallah ama sayınca hiç geçmiyor gibi geliyo bana canım yaaa

Emsalcim bize 5-7 aradı demişti ben hep 5i diye düşünmüştüm 7 diyince hayal kırıklığına uğradım zaten.9 u da eşim istiyor çok güzel olur tez canlılık yapmayalım hem bebek daha da büyür diyor.Pzt nst var o güne kadar karar veririm inşallah

hilalcim maşallah canım tosuncuğuna. hayırlısı olsun tarihiniz de netleşmiş. yani netleşmiş sayılır. 2 günden bişey olmaz canım ya. eşin çok istiyorsa kırma bence.

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıkla sıhhatle gelsin kuzun
Allah ım hepimize yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh

Allah hayırlı doğumversin cnm. Sağ salim kucağına al inş. bebişini. Dua ederiz tabiki herzaman olduğu gibi.

Ayferciğimde yarın doğum yapıcak. Ayyy ne güzel ya. Sağ salim gelsin yavru kuşlar

Maşallah cnm bebişine. Hangi tarih hayırlı ise o tarih olsun inş.

İnşallah senin tarih belli mi az kalmış

emsalcim aldım msjı almamı...benım kontorum bitti o yüzden msj atamadım karşılık:kedi:

özge canım bende kontrolun bugun diye hatırlıyodum yanlışlık olmasın dıye sordum...hadi güzel haberler ile gelırsın inş.

zeynep canım hayırlısı olsun ne güzel yavrunu kucagına alcaksın bu saatlerde karnında degıl kucagında olcak...dularımız senınle sende bizim için dua et....

hilalcim gözün aydın canım kaan nımız büyümüş annesi tarıh içinde hayırlısı ne ise o olsun ama ben olsam beklerdim 2 gün daha tabi karar senın

gülcanım karşılıktan değil hayatım ben bazen yanlış kaydebiliyorum malum yaşlılık :))))
teyid edeyim dedimm :))))

emsal cim bu arada dün akşam lokum larımızı aldık.satan yer bozulma olmazda kuruma yapablir dedi.sardıktan sonra da bi poşet içine koyup bekletin dedi bilgin olsun cnmcım

Benim oğlan çok acıkmış işaret gönderip duruyor ben gidip yumurtamızı bi yediriyim şu sıpaya öptüm hepinizi sonra görüşürüz..................

kızlar bizim etüyopyalı gelmiş ofise. ben de bir gidem bakalım pek yazamıcam bugün ama okumaya çalışcam canlar. öpüyorum hepinizi...

emsal cim bu arada dün akşam lokum larımızı aldık.satan yer bozulma olmazda kuruma yapablir dedi.sardıktan sonra da bi poşet içine koyup bekletin dedi bilgin olsun cnmcım

hadi güle güle dağıtın canımm inşallahh
anladım canımm ben hafta sonu alacagım hafta içi yapacagım perşembede Allah ım kısmet derse doğum zaten o yüzden bişey olmaz hem jelatine sarıyoruz yaa kurumaz ama tedbirli olmakta fayda varr
bu arada hani resimm :))))

kızlar misafirleri saymıyorum ben hariç 11 kişi var aşağıda ama yazan yok
ne yaıyorsunuz sizz bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…