Etmem mİ doĞumda dualar kabul olurmus hepınıze edıcem merak etmeyın..allah saglıkla kucagına alanladan olmayı nasıp etsın hepımıze.
Günaydın kızlar umarım bugün de güzel bi gün olur.
Dün dra gittim.Nihayet sıpayı büyütebilmişim.20 günde 1 kilo almış.Yani 3300 gr ve boyumuz 51 cm.Sanırım benim reflü de bu nedenle ortaya çıkmış.Sonra oğlum yuvarlak yüzlüymüş annesine benziyor dedi dr amcamız.Bu arada saçları da vermış bebeğimin.
Kesin doğum tarihim 7 eylül.Hastanede büyük ihtimalle 1 gece kalacakmışım.Belki doğum tarihini 9 eylüle alabiliriz eşim çok istiyor da ben dayanabilir miyim 2 gün daha henüz ona karar veremedim.
Etmem mİ doĞumda dualar kabul olurmus hepınıze edıcem merak etmeyın..allah saglıkla kucagına alanladan olmayı nasıp etsın hepımıze.
Arkadaslar bugun son gunumuz yrn sabah allahında ıznıyle sabah 8-9 arası sezeryana gırıyorum..sonunda 9 aylık maratonun sonuna geldım...dualarınızı eksık etmeyın.hem korku hem heycan ne ararsanız hepsİ var.İnsallah saglıkla yavruma kavusurum.herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum.en kısa zamanda gırmeye calıŞıcam haberdar ederım hepınızı
İnşallah ama sayınca hiç geçmiyor gibi geliyo bana canım yaaaamiiiinnn cnm inş.
hilal cim hadi gözün aydın kocuman olmuş bebişin
tarihinizde belli ohhhh sayılı gün çabuk geçer inş.
Emsalcim bize 5-7 aradı demişti ben hep 5i diye düşünmüştüm 7 diyince hayal kırıklığına uğradım zaten.9 u da eşim istiyor çok güzel olur tez canlılık yapmayalım hem bebek daha da büyür diyor.Pzt nst var o güne kadar karar veririm inşallahgünaydın canım hoşgeldinn
maşallahhh paşanaa nazar değmesin kilosu çok iyiymiş
seninde az kalmış hayırlısı ile bana kalırsa 2 günde 2 gündür ben dayanamam :))))
hem Allah ım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etdin
tarihi falan boşver sen canım tabii bu benim fikrim
İnşallah ama sayınca hiç geçmiyor gibi geliyo bana canım yaaa
Emsalcim bize 5-7 aradı demişti ben hep 5i diye düşünmüştüm 7 diyince hayal kırıklığına uğradım zaten.9 u da eşim istiyor çok güzel olur tez canlılık yapmayalım hem bebek daha da büyür diyor.Pzt nst var o güne kadar karar veririm inşallah
hilalcim maşallah canım tosuncuğuna. hayırlısı olsun tarihiniz de netleşmiş. yani netleşmiş sayılır. 2 günden bişey olmaz canım ya. eşin çok istiyorsa kırma bence.[/Q
Acayip kararsızım o tarihi ben de istiyorum ama beklemek de istemiyorum neyse hayırlısı olur inşallah hem belki dra uymaz ona söylemedik bu isteğimizi
Arkadaslar bugun son gunumuz yrn sabah allahında ıznıyle sabah 8-9 arası sezeryana gırıyorum..sonunda 9 aylık maratonun sonuna geldım...dualarınızı eksık etmeyın.hem korku hem heycan ne ararsanız hepsİ var.İnsallah saglıkla yavruma kavusurum.herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum.en kısa zamanda gırmeye calıŞıcam haberdar ederım hepınızı
Günaydın kızlar umarım bugün de güzel bi gün olur.
Dün dra gittim.Nihayet sıpayı büyütebilmişim.20 günde 1 kilo almış.Yani 3300 gr ve boyumuz 51 cm.Sanırım benim reflü de bu nedenle ortaya çıkmış.Sonra oğlum yuvarlak yüzlüymüş annesine benziyor dedi dr amcamız.Bu arada saçları da vermış bebeğimin.
Kesin doğum tarihim 7 eylül.Hastanede büyük ihtimalle 1 gece kalacakmışım.Belki doğum tarihini 9 eylüle alabiliriz eşim çok istiyor da ben dayanabilir miyim 2 gün daha henüz ona karar veremedim.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıkla sıhhatle gelsin kuzun
Allah ım hepimize yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
Allah hayırlı doğumversin cnm. Sağ salim kucağına al inş. bebişini. Dua ederiz tabiki herzaman olduğu gibi.
Ayferciğimde yarın doğum yapıcak. Ayyy ne güzel ya. Sağ salim gelsin yavru kuşlar
Maşallah cnm bebişine. Hangi tarih hayırlı ise o tarih olsun inş.
İnşallah senin tarih belli mi az kalmış
Bugün son kontrolumuz var cnm. Bir önceki kontrolde eğer gelmezse normal yollardan 1 eylülde alırız demişti doktor. Bugün konuşucaz bakalım. Hayırlısı artık
emsal cim bu arada dün akşam lokum larımızı aldık.satan yer bozulma olmazda kuruma yapablir dedi.sardıktan sonra da bi poşet içine koyup bekletin dedi bilgin olsun cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?