hadi güle güle dağıtın canımm inşallahh
anladım canımm ben hafta sonu alacagım hafta içi yapacagım perşembede Allah ım kısmet derse doğum zaten o yüzden bişey olmaz hem jelatine sarıyoruz yaa kurumaz ama tedbirli olmakta fayda varr
bu arada hani resimm :))))
fistuğum daha yapmadım kiii:kedi:+ ben tül aldım sarmak için jelatin beğenemedim hi hiii
ya emsal abla ben de şikayetçiyim bu durumdan artık yazarken herkes nazlanıyooo ben hariç vallaa kız abla şunlara yaaa
Cok sagolun arkadaslar notebook yanımda olcak ınsallah guzel ve agrısız gecırırsem daha hastaneden yazarım sızlere
kızlar misafirleri saymıyorum ben hariç 11 kişi var aşağıda ama yazan yok
ne yaıyorsunuz sizz bakalım :))))
ben çıkış yapmadan çok kalkıyorum pc başından gdip geliyom bişeyler yapıyom yazan olmayınca, gelıyom okuyom falan öle geçiyo günler ahanda oturdum yıne pc başınaaa burdayım
ay süper yaaaaaaaa...emsal gidersen bizden de çok selam söyle bizim içinde öp dilek in meleğini ayyyy darısı başımıza yaaaaa
kızzzzzzzzlaaaaaaaarrrrrr DİLEKİMİ aradımm sesi maşallahh çok iyi geliyordu
kızım çok tatlı diyor minicik bişey uyuyor diyo emsin diye can atıyordu diyor :))
saat 10 da doğumdan çıkmış DEFNE SUYUMUZ 2560 gr. doğmuş maşallahhhhh maşallahh
uzun boylu narin ince bir kızımız varmış aynı annemiz gibi tatlım yaa o kadar mutluydu anlatamam
maşallahh seside iyi geldide içim rahatladı
slm larınızı ilettim onunda size çok slm ı var
hastanede internet varmış azcık daha toparlayayım nete girerim dedi bu arada epidural ve spinal olmuş ikisini bir arada vermişler
Allah ım inşallahhh darısı bizim başımıza kim bilir defne nasıl misssssss gibi kokuyordur
inşallahh akşama bir aksilik çıkmazsa gidip koklarım meleğimi
dileğimizde kavuştu zuzusuna...şükür güzel haberleri aldık çok sevındım onun adınaaa darısı başımıza yaaa ne güzel bi duygu bu bide emmek için can atmalarımı yok mu ..allahım analı babalı büyütsün saglıklı ömürlü olsun kızımız.................
aminnnnnnn canım inşallahhhh
neyseki sütü gelmiş hemen Allah a şükür
yanlız dilekte söylüyor usg de çıkan kilolar inandırıcı değil
bebek doğunca hep altı çıkıyor verilen kiloların ama tabii sağlıklı olsunda zayıf olsun önemli değil
canım benim, sağ salim doğurdu desene, şimdi kalktım kahvaltımı yaptım
doğurmuştur dilek dedim ve senin msjını okudum
güzel haberler verdiğin için teşekkür ederiz emsalcim, sağol
en kısa zamnada gitde fotolarını getir bize zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?