2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fistuğum daha yapmadım kiii:kedi:+ ben tül aldım sarmak için jelatin beğenemedim hi hiii

ya emsal abla ben de şikayetçiyim bu durumdan artık yazarken herkes nazlanıyooo ben hariç vallaa kız abla şunlara yaaa

Cok sagolun arkadaslar notebook yanımda olcak ınsallah guzel ve agrısız gecırırsem daha hastaneden yazarım sızlere

fistuğum daha yapmadım kiii:kedi:+ ben tül aldım sarmak için jelatin beğenemedim hi hiii

hımmm ee tülse yapınca yapınca poşette saklaman gerek
niye jelatin begenemedin tatlışkomm şeffaf olanlardan alacaktın ama neyse tüllede şık olur

ya emsal abla ben de şikayetçiyim bu durumdan artık yazarken herkes nazlanıyooo ben hariç vallaa kız abla şunlara yaaa

hee yaawwww bu ne naz böylee yaa yazın yada giriş yapmayın dermişimmm :))))
olmuyor öyle sadece okumaklaa kısslaarrrrrrrrrrr lmaz:lmaz:
iki kelam ediverrin zahmet olmazsaa :

Cok sagolun arkadaslar notebook yanımda olcak ınsallah guzel ve agrısız gecırırsem daha hastaneden yazarım sızlere

hadi bakalım canım inşallahh iyi olursun
ayferimde öyle yapacakmışş inşallahh ikinizde çok rahat bir doğum yaparsınız
yani hepimiz inşallahhhhhhhhh

kızzzzzzzzlaaaaaaaarrrrrr DıLEKıMı aradımm sesi maşallahh çok iyi geliyordu
kızım çok tatlı diyor minicik bişey uyuyor diyo emsin diye can atıyordu diyor :))
saat 10 da doğumdan çıkmış DEFNE SUYUMUZ 2560 gr. doğmuş maşallahhhhh maşallahh
uzun boylu narin ince bir kızımız varmış aynı annemiz gibi tatlım yaa o kadar mutluydu anlatamam
maşallahh seside iyi geldide içim rahatladı
slm larınızı ilettim onunda size çok slm ı var
hastanede internet varmış azcık daha toparlayayım nete girerim dedi bu arada epidural ve spinal olmuş ikisini bir arada vermişler
Allah ım inşallahhh darısı bizim başımıza kim bilir defne nasıl misssssss gibi kokuyordur
inşallahh akşama bir aksilik çıkmazsa gidip koklarım meleğimi

Son düzenleme:
ayyyyyyy konuşurken iyidide şimdi yazarken ağlamaya başladım sevinçtenn
Allah ım dileyen isteyen herkeze anne olmayı nasip etsinn inşallahh
ayrıca ne mutlu bizeki güzel dostluklar kurmuşuz burda sevinçler mutluluklar hüzünler bir

kızlar misafirleri saymıyorum ben hariç 11 kişi var aşağıda ama yazan yok
ne yaıyorsunuz sizz bakalım :))))

ben çıkış yapmadan çok kalkıyorum pc başından gdip geliyom bişeyler yapıyom yazan olmayınca, gelıyom okuyom falan öle geçiyo günler ahanda oturdum yıne pc başınaaa burdayım

ay süper yaaaaaaaa...emsal gidersen bizden de çok selam söyle bizim içinde öp dilek in meleğini ayyyy darısı başımıza yaaaaa

dileğimizde kavuştu zuzusuna...şükür güzel haberleri aldık çok sevındım onun adınaaa darısı başımıza yaaa ne güzel bi duygu bu bide emmek için can atmalarımı yok mu ..allahım analı babalı büyütsün saglıklı ömürlü olsun kızımız.................

ben çıkış yapmadan çok kalkıyorum pc başından gdip geliyom bişeyler yapıyom yazan olmayınca, gelıyom okuyom falan öle geçiyo günler ahanda oturdum yıne pc başınaaa burdayım

didme sennn bari kalda iki sohbet delim yaaa :)))

ay süper yaaaaaaaa...emsal gidersen bizden de çok selam söyle bizim içinde öp dilek in meleğini ayyyy darısı başımıza yaaaaa

söylerim tabii tatlımm öperim koklarım hepinizin yerine inşallahh
zaten gelir büyük ihtimalle anlıkta olsa o zaman sizde iyi dileklerinizi iletirsiniz tatlım

canım benim, sağ salim doğurdu desene, şimdi kalktım kahvaltımı yaptım
doğurmuştur dilek dedim ve senin msjını okudum
güzel haberler verdiğin için teşekkür ederiz emsalcim, sağol
en kısa zamnada gitde fotolarını getir bize zemuszemus

aminnnnnnn canım inşallahhhh
neyseki sütü gelmiş hemen Allah a şükür
yanlız dilekte söylüyor usg de çıkan kilolar inandırıcı değil
bebek doğunca hep altı çıkıyor verilen kiloların ama tabii sağlıklı olsunda zayıf olsun önemli değil

emsalcim artık hiç kalkmam canım yaa dileginde haberlerini alınca ayaklarımın bagı çözüldü yaaa...ne mutludur şimdi dilek

ayyy gözyaşlarımı tutamıyorum hakket nasıl bağlanmışız birbirimize okadar duygulandım ki...bizde hayırlı haberler veririrz inş. burdan oğlumla sizlereesenağlama

oyyy sütüde gelmiş hemen ne güzel şanslı dilekcim çogu kişiin geç gelıyo yavrusunu besleyebılcek onun sütü yarar yavrusuna kılo alır kızımız saglıkla dogsunda yaaa gerisi hiç önemli degıl

evet canım Allah a çok şükür aldı meleğini kucağına
darısı bizlerin başına inşallahhh sağlıkla sıhhatlee
ne demek canım benim haber vermem mi bu kadar hamileyi melekleri ile merakta bırakırmıyız hiç :)))
inşallahh canım akşama gidersem çeker koyarım ama zaten dilekte gelecekmiş bakarsınız koyar kendi hastanede net varmış ya

kaç aydır birlikteyiz iyi günümüzü kötü günümüzü bırlıkte paylaştık herşeyimizi bu bebeleri bırlıkte büyütttük birimizin yavusu hepimizin yavrusu oldu...kaç aydır bırlıkteyız dile kolay akşmalrı yeri gelıyo eşimizle burda konuştugumuz kadar konuşmuyoruz...paylaşımlar artıkca dostluklarda artıyor.ne güzel bende hayırlı haberlerimi veririm burdannn.......yaaaa bende dogurmak istiyommmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…