emsalcim artık hiç kalkmam canım yaa dileginde haberlerini alınca ayaklarımın bagı çözüldü yaaa...ne mutludur şimdi dilek
benim kızın kilosuda usgdekinden aşağı çıkarsa, civciv yavrusu gibi bişey doğar herhalde :)))
ayyy gözyaşlarımı tutamıyorum hakket nasıl bağlanmışız birbirimize okadar duygulandım ki...bizde hayırlı haberler veririrz inş. burdan oğlumla sizlereesenağlama
oyyy sütüde gelmiş hemen ne güzel şanslı dilekcim çogu kişiin geç gelıyo yavrusunu besleyebılcek onun sütü yarar yavrusuna kılo alır kızımız saglıkla dogsunda yaaa gerisi hiç önemli degıl
kaç aydır birlikteyiz iyi günümüzü kötü günümüzü bırlıkte paylaştık herşeyimizi bu bebeleri bırlıkte büyütttük birimizin yavusu hepimizin yavrusu oldu...kaç aydır bırlıkteyız dile kolay akşmalrı yeri gelıyo eşimizle burda konuştugumuz kadar konuşmuyoruz...paylaşımlar artıkca dostluklarda artıyor.ne güzel bende hayırlı haberlerimi veririm burdannn.......yaaaa bende dogurmak istiyommmmmmmmmmmmmmm
emsall cim annelik ve dostluk böle bişi işteee
Kızlar kasılmanın birkaç şekli var. En belirgini, birden sıcak basıyor, karnınız bir tarafından başlayıp yayılacak şekilde tamamen sertleşiyor ve avuç içinizle bastırdığınızda içine göçmüyor. Bu o meşhur Braxton-Hicks kasılması. Eğer bebeğiniz dayandıysa elinizle bastırdığınızda içine az da olsa göçüyor ya da ufaklık kaçıveriyorkaydirigubbakcemile3Başka bir çeşit kasılmada resmen gaz sancısı çekiyorum zannediyorsunuz ama o gaz bir türlü çıkmıyorkafamçokkarıştıDoğuma yakın sıklaşıyor bu tip kasılmalar. Bir diğeri de bildiğiniz adet sancısı. O da son zamanlarda artıyorhosgeldin betulcum nabersin
baharcim muhtemelen o kasilma degil senin minigin totosu
benimkide dikip duruyo totosunu cunku semsert tam gobegimin ortasinda kabartiyo
kızlar ya size bişi sorcam. geceleri yatakta özellikle bütün kemiklerim kırılır gibi kütürdüyor benim ya. bacak arasındakiler ve belim özellikle. ama çat çut sanırsınız odun kırıyorlar. size de oluyor mu bu?
Kızlar kasılmanın birkaç şekli var. En belirgini, birden sıcak basıyor, karnınız bir tarafından başlayıp yayılacak şekilde tamamen sertleşiyor ve avuç içinizle bastırdığınızda içine göçmüyor. Bu o meşhur Braxton-Hicks kasılması. Eğer bebeğiniz dayandıysa elinizle bastırdığınızda içine az da olsa göçüyor ya da ufaklık kaçıveriyorkaydirigubbakcemile3Başka bir çeşit kasılmada resmen gaz sancısı çekiyorum zannediyorsunuz ama o gaz bir türlü çıkmıyorkafamçokkarıştıDoğuma yakın sıklaşıyor bu tip kasılmalar. Bir diğeri de bildiğiniz adet sancısı. O da son zamanlarda artıyor
Canım arkadaşların dediği gibi çatının açılmasından kaynaklanıyor o. Doğum yaklaştıkça vücut bebeği çıkarabilmek için kemiklerin arasını gevşetiyormuş. Yani sadece oradaki değil, bütün eklemlerin arası gevşiyor. Bazılarınızın parmak eklemleri de acıyordur. Ben sabah kalktığımda ellerimi kapatamıyorum. Müthiş ağrıyor:gitme:
Kızlar kasılmanın birkaç şekli var. En belirgini, birden sıcak basıyor, karnınız bir tarafından başlayıp yayılacak şekilde tamamen sertleşiyor ve avuç içinizle bastırdığınızda içine göçmüyor. Bu o meşhur Braxton-Hicks kasılması. Eğer bebeğiniz dayandıysa elinizle bastırdığınızda içine az da olsa göçüyor ya da ufaklık kaçıveriyorkaydirigubbakcemile3Başka bir çeşit kasılmada resmen gaz sancısı çekiyorum zannediyorsunuz ama o gaz bir türlü çıkmıyorkafamçokkarıştıDoğuma yakın sıklaşıyor bu tip kasılmalar. Bir diğeri de bildiğiniz adet sancısı. O da son zamanlarda artıyor
Canım arkadaşların dediği gibi çatının açılmasından kaynaklanıyor o. Doğum yaklaştıkça vücut bebeği çıkarabilmek için kemiklerin arasını gevşetiyormuş. Yani sadece oradaki değil, bütün eklemlerin arası gevşiyor. Bazılarınızın parmak eklemleri de acıyordur. Ben sabah kalktığımda ellerimi kapatamıyorum. Müthiş ağrıyor:gitme:
bu arada bizde ESLEM le aynı gün doğuracağız galiba benimde şafak 6 Allah ın izni ile inşallahh
doğum 3 eylül haftaya perşembe inşallahh
kızzzzzzzzlaaaaaaaarrrrrr DİLEKİMİ aradımm sesi maşallahh çok iyi geliyordu
kızım çok tatlı diyor minicik bişey uyuyor diyo emsin diye can atıyordu diyor :))
saat 10 da doğumdan çıkmış DEFNE SUYUMUZ 2560 gr. doğmuş maşallahhhhh maşallahh
uzun boylu narin ince bir kızımız varmış aynı annemiz gibi tatlım yaa o kadar mutluydu anlatamam
maşallahh seside iyi geldide içim rahatladı
slm larınızı ilettim onunda size çok slm ı var
hastanede internet varmış azcık daha toparlayayım nete girerim dedi bu arada epidural ve spinal olmuş ikisini bir arada vermişler
Allah ım inşallahhh darısı bizim başımıza kim bilir defne nasıl misssssss gibi kokuyordur
inşallahh akşama bir aksilik çıkmazsa gidip koklarım meleğimi
maşallah herşey yolunda şükür
sütü gün geçtikçe dahada artsın inşallah
böyle güzel haberler motive ediyor bizi
gülcan bacım sıranı bekle, sende doğurup güzel haberlerle gelirsin inşallah
insan doğum haberlerini aldıkça doğurasın geliyor, haksızda değilsin hanii
şu ilk söylediğin kasılmayı ben çok sık yaşıyorum birden bir sıcak basıyor bir ter basıyorki anlatamam karnımın bir kenarı top gibi oluyor ve ağrı oluyor o an
seviyorum okşuyorum kızım geç bu tarafa diye ama tık yok :))
ben kızım poposunu yada sırtını dayıyor sanıyordum ama demek kasılmaymış zaten bu ter ve sıcak basma olayını anlamamıştım demek sebebi buymuş sağol canım yaa
ayy benim adet sancılarım ara ara hep geliyo, sanki adet olcam gibi canım çok acıyo
emsalcim benim doğum tarihim 2 eylül çarşamba , sabah saat 8,30 da gel dedi doktorum
başta 3 eylül demişti, kocamın sbaırsızlığından 1 gün geriye çektik
kocam izne ayrıldı 1 haftadır, evde dokuz doğuruyor, uykuları kaçtı adamın kaydirigubbakcemile3
maşallah herşey yolunda şükür
sütü gün geçtikçe dahada artsın inşallah
böyle güzel haberler motive ediyor bizi
gülcan bacım sıranı bekle, sende doğurup güzel haberlerle gelirsin inşallah
insan doğum haberlerini aldıkça doğurasın geliyor, haksızda değilsin hanii
ayy benim adet sancılarım ara ara hep geliyo, sanki adet olcam gibi canım çok acıyo
emsalcim benim doğum tarihim 2 eylül çarşamba , sabah saat 8,30 da gel dedi doktorum
başta 3 eylül demişti, kocamın sbaırsızlığından 1 gün geriye çektik
kocam izne ayrıldı 1 haftadır, evde dokuz doğuruyor, uykuları kaçtı adamın kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyy Allahım çok şükür nasıl sevindim ya rahatladım inanki haber alınca. Saol Emsalcim bize haber verdiğin için. Demek can atıyomuş emmek için ha. Maşallah maşallahYerim ben onu ya minik kuzucuk. Allah analı babalı büyütsün inş. Dileğinde iyi olmasına çok sevindim. Çok duygulandım yine bende yaaa. 9 aydır neler paylaştık. Nasılda bekledik bugünleri heyecanla. İşte mucizelerimiz gerçek oluyor artık. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.
slm kızlar nasılsınız
dilek meleğine kavuştu demek nekadar güzel ya insanın doğurası geliyo vallahi böle duyunca allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bende normal doğum istiyodum kızlar ama çatı uygun olmadığı için çok zorlanırsın dedi ve 1 eylülde bende sezeryanla kavuşcam kızıma inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?