2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalcim artık hiç kalkmam canım yaa dileginde haberlerini alınca ayaklarımın bagı çözüldü yaaa...ne mutludur şimdi dilek

hemde nasıl mutlu anlatamam Allah ım daim etsin inşallah mutluğunu

benim kızın kilosuda usgdekinden aşağı çıkarsa, civciv yavrusu gibi bişey doğar herhalde :)))

bence hepimizinki usg nin altında çıkacak üstü çıkanı yada aynısı çıkanını duymadım ben
gerçi sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil
hepimizinki en kötü ihtimal 2500 doğar onada bin şükür :)))

ayyy gözyaşlarımı tutamıyorum hakket nasıl bağlanmışız birbirimize okadar duygulandım ki...bizde hayırlı haberler veririrz inş. burdan oğlumla sizlereesenağlama

canım ben size yazdığımdan beri ağlıyorum şimdi eşim aradı ne oldu diyor adam korktu
dedim dilek doğum yapmış aaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallahh diyor
ama aplama niye ağlıyorsun diyo çok sevindim dedimm bana gülüyor insan bunun için ağlarmı ağlama kızımı üzme diyor :)))

azda olsa gelmiş tabii doyurmaz o kadarı ama emdikçe gelir çoğalır sütü
demek içtiği çaylar yaramış canım

kesinlikle haklısın canım
hep söyledim biz burda aile gibi olduk artık diyee
inşallahh hepimiz bundan sonra Allah ın izni ile sırayla meleklerimizin doğum haberlerini vereceğiz
az kaldı tatlışkom sabret az kaldı seninde sıran gelecekk hayırlısını dile Allah tan

hosgeldin betulcum nabersin

baharcim muhtemelen o kasilma degil senin minigin totosu
benimkide dikip duruyo totosunu cunku semsert tam gobegimin ortasinda kabartiyo
Kızlar kasılmanın birkaç şekli var. En belirgini, birden sıcak basıyor, karnınız bir tarafından başlayıp yayılacak şekilde tamamen sertleşiyor ve avuç içinizle bastırdığınızda içine göçmüyor. Bu o meşhur Braxton-Hicks kasılması. Eğer bebeğiniz dayandıysa elinizle bastırdığınızda içine az da olsa göçüyor ya da ufaklık kaçıveriyorkaydirigubbakcemile3Başka bir çeşit kasılmada resmen gaz sancısı çekiyorum zannediyorsunuz ama o gaz bir türlü çıkmıyorkafamçokkarıştıDoğuma yakın sıklaşıyor bu tip kasılmalar. Bir diğeri de bildiğiniz adet sancısı. O da son zamanlarda artıyor

Canım arkadaşların dediği gibi çatının açılmasından kaynaklanıyor o. Doğum yaklaştıkça vücut bebeği çıkarabilmek için kemiklerin arasını gevşetiyormuş. Yani sadece oradaki değil, bütün eklemlerin arası gevşiyor. Bazılarınızın parmak eklemleri de acıyordur. Ben sabah kalktığımda ellerimi kapatamıyorum. Müthiş ağrıyor:gitme:

bu arada bizde ESLEM le aynı gün doğuracağız galiba benimde şafak 6 Allah ın izni ile inşallahh
doğum 3 eylül haftaya perşembe inşallahh

maşallah herşey yolunda şükür
sütü gün geçtikçe dahada artsın inşallah
böyle güzel haberler motive ediyor bizi

gülcan bacım sıranı bekle, sende doğurup güzel haberlerle gelirsin inşallah
insan doğum haberlerini aldıkça doğurasın geliyor, haksızda değilsin hanii

gulcani çok güzel anlatmışsın buradaki paylaşımlarımızı, gerçekten en yakınımızdan daha yakın oluyoruz yeri geliyor.

Dilek ne mutludur şimdi, allah saglıkla buyumesini nasip etsin.Darısı bizlere

şu ilk söylediğin kasılmayı ben çok sık yaşıyorum birden bir sıcak basıyor bir ter basıyorki anlatamam karnımın bir kenarı top gibi oluyor ve ağrı oluyor o an
seviyorum okşuyorum kızım geç bu tarafa diye ama tık yok :))
ben kızım poposunu yada sırtını dayıyor sanıyordum ama demek kasılmaymış zaten bu ter ve sıcak basma olayını anlamamıştım demek sebebi buymuş sağol canım yaa

ayy benim adet sancılarım ara ara hep geliyo, sanki adet olcam gibi canım çok acıyo

bu arada bizde ESLEM le aynı gün doğuracağız galiba benimde şafak 6 Allah ın izni ile inşallahh
doğum 3 eylül haftaya perşembe inşallahh

emsalcim benim doğum tarihim 2 eylül çarşamba , sabah saat 8,30 da gel dedi doktorum
başta 3 eylül demişti, kocamın sbaırsızlığından 1 gün geriye çektik
kocam izne ayrıldı 1 haftadır, evde dokuz doğuruyor, uykuları kaçtı adamın kaydirigubbakcemile3

Ayyyyyy Allahım çok şükür nasıl sevindim ya rahatladım inanki haber alınca. Saol Emsalcim bize haber verdiğin için. Demek can atıyomuş emmek için ha. Maşallah maşallah Yerim ben onu ya minik kuzucuk. Allah analı babalı büyütsün inş. Dileğinde iyi olmasına çok sevindim. Çok duygulandım yine bende yaaa. 9 aydır neler paylaştık. Nasılda bekledik bugünleri heyecanla. İşte mucizelerimiz gerçek oluyor artık. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.

yaa bu işler para ile degıl sıra ile degıl zamanı gelen dogruyo yaaa böle dogumlar oldukça cok heves ediyom çok meraklıyım çıkarmaya:)))))

slm kızlar nasılsınız

dilek meleğine kavuştu demek nekadar güzel ya insanın doğurası geliyo vallahi böle duyunca allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

bende normal doğum istiyodum kızlar ama çatı uygun olmadığı için çok zorlanırsın dedi ve 1 eylülde bende sezeryanla kavuşcam kızıma inş.

Ama stres yapmayın kızlar. Ben bir aydan fazla zamandır bunları yaşıyorum, hala tık yokkaydirigubbakcemile3

aynen canım ya hemde ne nasıl motive ediyor sesi çok iyi geliyordu maşallahh
dedim kendi kendime demek ki ne normal doğum nede sezaryen korkulacak bişey değil
anlatıldıgı gibi demek kimseyi takmamak gerekiyor

yaa benimde 2 eylül dü 3 oldu ((
ama hayırlısı olsun 1 gün geç yada erken fark etmez sağlıkla sıhhatle gelsinde inşallahh
benim eşim daha izne ayrılmadı benim yanımda kimse olmadıgı için bebeğim doğunca ne kadar çok yanımda olursa o kadar iyi kızımıza birlikte bakacağız :)))
1-2 eylül gibi çıkacak izne inşallahh

öyleymiş yaaa minik meleğimiz emmek istiyormuş maşallahh kuzumuza :))))
demi yaa birlikte büyüttük bebekleri göbekleri herşeyimizi birlikte paylaştık aile gibi olduk
bu günleri konuştuk hayal ettik durduk hepsi dün gibi ama o günler geldi çattı Allah a bin şükür
aminnnnnnn inşallahhh canımmm artık gün aşırı doğum haberleri alacagız bundan böyle

Dün doktora gittim. Kızımın keyfi yerindeymişKüçük bir ihtimal haftasonuna kadar doğarmış. Doğmazsa çarşamba günü bakacak ve bana suni sancı için gün verecek:gitme:Umarım o kadar beklemez de tıpış tıpış gelir kızım:Saruboceq:

hoşgeldın şeker yaaa sen uzun boylu yapılı biri degılmıydın benmı yanlış hatırlıyom demekkı bu işler kalıba bakmıyo....benım çatı nasıldır acaba???yaw hani derler ya adeti sancılı olanın çatısı dardır diye bunun dogruluk payı vamı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…