kızlar neden hep bu sezeryanları sabah yapıyorlar?? ben geç olsun gitmeden şöyle bi süslenmek istiyorum
yaa bu işler para ile degıl sıra ile degıl zamanı gelen dogruyo yaaa böle dogumlar oldukça cok heves ediyom çok meraklıyım çıkarmaya:)))))
hoşgeldın şeker yaaa sen uzun boylu yapılı biri degılmıydın benmı yanlış hatırlıyom demekkı bu işler kalıba bakmıyo....benım çatı nasıldır acaba???yaw hani derler ya adeti sancılı olanın çatısı dardır diye bunun dogruluk payı vamı???
burcucum hoşgeldın canım topigimize dün agusotos anneleirnde okudum durumunu suni sancıdan korkmuyomusun((((
Ama stres yapmayın kızlar. Ben bir aydan fazla zamandır bunları yaşıyorum, hala tık yokkaydirigubbakcemile3
kızlar neden hep bu sezeryanları sabah yapıyorlar?? ben geç olsun gitmeden şöyle bi süslenmek istiyorum
Dün doktora gittim. Kızımın keyfi yerindeymişKüçük bir ihtimal haftasonuna kadar doğarmış. Doğmazsa çarşamba günü bakacak ve bana suni sancı için gün verecek:gitme:Umarım o kadar beklemez de tıpış tıpış gelir kızım:Saruboceq:
aynen gülcan cım yaaaa gelsin artık bizim paşalarda inş..
Maşallah kızına, seninde çok az kalmış ne güzel inşallah kızın kendişiğinden gelir..Dün doktora gittim. Kızımın keyfi yerindeymişKüçük bir ihtimal haftasonuna kadar doğarmış. Doğmazsa çarşamba günü bakacak ve bana suni sancı için gün verecek:gitme:Umarım o kadar beklemez de tıpış tıpış gelir kızım:Saruboceq:
bende bunu duydum, narkozdan dolayı diycem ama ben daha once narkoz aldım oyle birşey yapmadılar. Bu cts doktora sorcam bakalım ne dicekÖncesinde uzun süre aç kalman gerekiyor da ondan canım. Ama süslenmek için heveslenme, yaptığın her çeşit makyajı, hatta ojeleri bile siliyorlarmış
Öncesinde uzun süre aç kalman gerekiyor da ondan canım. Ama süslenmek için heveslenme, yaptığın her çeşit makyajı, hatta ojeleri bile siliyorlarmış
emsal cim herşey gönlünce olur inş.
tuba cım hoşgeldin bende aynıyım herşeye ağlıyom
Maşallah kızına, seninde çok az kalmış ne güzel inşallah kızın kendişiğinden gelir..
en küçük bebiş benimkisi o yuzden çoook var benim kızımın gelişine off offf
bende bunu duydum, narkozdan dolayı diycem ama ben daha once narkoz aldım oyle birşey yapmadılar. Bu cts doktora sorcam bakalım ne dicek
Dilekin meleginin resmi henüz yok di mi???
şu süs püs oje makyaj olayını sorayım ben dr.a
hiç boşuna yapmıyım
yapmayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?