2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

2-3 gundur sulugozlu oldum cıktım. Dilek dogum yapmıs, zaten merakla girdim topige.
allahım saglıklı uzun omur versin. analı babalı buyusun. darısı başımıza inşallah.
bu günlerde ust uste dogumlar var allahım ne güzel. az kaldı bize de...

burcucum hoşgeldın canım topigimize dün agusotos anneleirnde okudum durumunu suni sancıdan korkmuyomusun((((

kızlar neden hep bu sezeryanları sabah yapıyorlar?? ben geç olsun gitmeden şöyle bi süslenmek istiyorum

Öncesinde uzun süre aç kalman gerekiyor da ondan canım. Ama süslenmek için heveslenme, yaptığın her çeşit makyajı, hatta ojeleri bile siliyorlarmış

yok be gülüm uzun deilim 1,62 falan boyum bide benim adetim hiç sancılı geçmez olduğumu bile anlamzdım sanırım doğruluk payı yok ama sezeryan olucağıum için üzüldüm hiç düşünmemiştim bile hep normale göre psikolejimi hazırlamıştım çapı uygun değilmiş doktor sende bende çok zorlanırız dedi riske atmak istemedim

burcucum hoşgeldın canım topigimize dün agusotos anneleirnde okudum durumunu suni sancıdan korkmuyomusun((((

Suni sancıdan değil de, o kadar sancı çekip sonra sezeryana girmek zorunda kalmaktan korkuyorum:gitme:Bizde birkaç arkadaşa oldu öyle. Hem normal doğum sancısını, hem de daha fazlasını çek; üzerine de sezeryan dikişi çekkafamçokkarıştıAllah göstermesin:Saruboceq:

Ama stres yapmayın kızlar. Ben bir aydan fazla zamandır bunları yaşıyorum, hala tık yokkaydirigubbakcemile3

bende bir aydır yaşıyorum ama ne oldugun bilmeden :)))))
stres yapmam bundan sonra zaten ama teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için tatlımmmmm

kızlar neden hep bu sezeryanları sabah yapıyorlar?? ben geç olsun gitmeden şöyle bi süslenmek istiyorum

hayatım dr.lar özel hastanelerde doğum yaptırdıgı sabah rkenden doğumu yaptırıp görev aldıgı hastanelere gidiyorlar yani bir çoğu böylee
birde öyle süslü püslü almıyorlar doğuma canımcım süsünü sonra yapacaksın :)))
benim dr.um gece 4 te çapırıyormuş doğum için sabaha kadar testler yapılıp anne doğuma hazırlanıyormul sabah 7:30 dada doğum gerçekleşiyormuş sonra dr. gidiyormuş
yani Allah ım inşallahhh o günleri hayırlısı ile göstersin benmi çok fazla beklemeyeceksiniz :))))
gece çıkmadan yazarım size ben doğuma gidiyorum diye sabah okursunuz siz okurken ben birinize haber salmış olurum kızım kucagımda diye inşallahhhhhhh

ben de onu dusundum gecen gun.. ilginc dimi..
ama zaten uyuyamazsın ki o gece heyecandan, sabah olması o açıdan daha iyi :)

hadi hayırlısı canım allah sag salim kolayca dogum nasip etsin.

Maşallah kızına, seninde çok az kalmış ne güzel inşallah kızın kendişiğinden gelir..
en küçük bebiş benimkisi o yuzden çoook var benim kızımın gelişine off offf

Öncesinde uzun süre aç kalman gerekiyor da ondan canım. Ama süslenmek için heveslenme, yaptığın her çeşit makyajı, hatta ojeleri bile siliyorlarmış
bende bunu duydum, narkozdan dolayı diycem ama ben daha once narkoz aldım oyle birşey yapmadılar. Bu cts doktora sorcam bakalım ne dicek

Dilekin meleginin resmi henüz yok di mi???

haaa tabii ya en önemli sebebi o aç olmak :))))))
normal doğum için bile sancılandıgıı hissettiğin andan itibaren gununde yakınsa yiyip içmeyi kesmiş olman gerekiyormuş aç olacakmışsın geçenlerde bir yerde okumuştum
süs püs doğumdan sonra doğru söylüyorsun hepsini çıkartıyorlar
saçında bir tane tel toka bile olsa çıkarttırıyorlar sadece rimel bile yasak

emsal cim herşey gönlünce olur inş.

aminnnnnn inşallahhhh canım hepimiz içinn

henüz yok canım kızımızın resmi ama akşama kadar gelir resimler sanırım

bu arada burko cum hakkında hayırlısı olsun inşallaahh
Rabbim yardımcın olsun inşallahh suni sancıya gerek kalmadan kızın kendiliğinden yola çıkar

şu süs püs oje makyaj olayını sorayım ben dr.a
hiç boşuna yapmıyım
yapmayı düşünüyordum

canım doğumdan çıkınca hafif bir makyaj yaparsın
öncesinde yapsanda pek sağlıklı olmaz ilk anlarda salya sümük ağlayacağız hepimiz muhtemelen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…