2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun... genelmi oldun yoksa epidürelmiydi sezeryan... umarım kısa zamanda herşey yoluna girer...

belden itibaren spinal sezeryan oldum canım 2 bucuk kez dolamış kordonunu dedi cıkınca doktorumuz senin kaç günün kaldı canım ,bu arada ekledim adresi :) uyanana kadar burdayım bakalım ne kadar müsade ederse bana

merhaba arkadaslar..
ben kasim annesi olucam hayirlisiyla ama burda sizin aranizda olan samimi arkadasim telli bugün oglu EYMEN´i kucagina aldi hayirlisiyla....
daha fazla detayli bilgiyi bende bilmiyorum sezeryanla dogum yaptigi icin bir süre görüsmek mümkün olmaz herhalde....
eger bi listeniz varsa eklersiniz...
hepinize hayirli dogumlar diliyorum

offfffff cok sıkılıyorummmmmmm. nekadar düşüncesizzzzzzzzz bi eşim varmısta haberim yokmuşşşşşş......

ya nolsun adam iftarını yapıyoo namaza die cıkıyoo 12 de geliyoooo evdekii umrunda deillll.. neymişş kafa dagıtıyomuss ben nasıl dagıtayım acabaaaaaaaaaaaaaa

gerci evdeykende yaptıgı ooo. ya eskiden böyle deildikk. iftardan sonra solugu dısarda alırdıkkk . simdi daha cok ilgiye ihtiyacım var ama nerdeeeeeee

Yavrukuşum gayet iyi şükür. 3000 gr olmuş. Doğum kanalının d sinde değil. Hala yukarılarda keyifte hatun. Tansiyon problemi varmış bende. yazmıştım ya kulaklarım zonkluyor diye. Küçük tansiyonum fırlamış durumda. Kasılırken dahada fırlıyor. Haftasonu doğmaya kalkmazsa pazartesi günü akşam saatlerinde sezercik olucam kızlar.

hadi hayırlısı cnmmmmm

birelebir tebrik ederim cnm paşanı güle güle büyüt...darısı başımız inş.

sağolasın canım inşallah darısı bütün doğuracak olan arkadaslarımın basına çok güsel anlatılmaz bi duygu insanı bastan assağı değiştiren bişey annelik duygusu sanki bebeğiniz doğar doğmaz kendiliğinden cıkıyo önceden öğrenmişsiniz gibi sanki hep anneymişsiniz gibi ben hiç yabancılık cekmedim inş . sizde öyle olursunuz

bu arada paşamın fotosunu yüklüycem size eger becerebilirsem

özgecim maşallah canım çileğimize. hayırlısı olsun. tansiyon olayı bende de var ama benimki düşük... yani ben de o nedenle korkuyom normal doğum epidural falan olaylarından. tansiyonum iyice düşer bayılırsam diye... bizimkiler doğum kanalına inmicek sanırım sıpalar pek mutlular yukarlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…