özgecim maşallah canım çileğimize. hayırlısı olsun. tansiyon olayı bende de var ama benimki düşük... yani ben de o nedenle korkuyom normal doğum epidural falan olaylarından. tansiyonum iyice düşer bayılırsam diye... bizimkiler doğum kanalına inmicek sanırım sıpalar pek mutlular yukarlarda
fatoşcum belki eşin dışarı çıkacak halin olmadığını düşünüyordur canım malum durumlarımız pek iç açıcı değil... bu arada senin kayınpederin bir durumu vardı dimi? yanlış mı hatırlıyorum acep?
evt canım var öyle bi durum onu bahane ediyor bunalıyorum diyor.....
evt canım var öyle bi durum onu bahane ediyor bunalıyorum diyor.....
özgecim hayırlısı cnm.maaşallah kocuman olmuş çilek hanımmmm
aynen cnmya canım onlar bunalır normaldir, biz bunaldık mı kapris yapıyor oluruz. çoğu şeyi sadece kendilerine hak görüyorlar malesef hayatım.klava:
ama olmas sen daha mühimsin şu an yaaaa
ooo bu saatte ne kadar kalabalık burası böyle.....geçmişe göz atamadım..kızlar dilekten haber var mı?
fatoşcum ay canım ya eşinle konuşsaydın açık açık ne kadar etkilendiğini anlatsaydın belki farkında değildir bunların canım ya
canım sen baya dolmuşsun bu sıkıntılarla sanırım ya. ailen uzakta mı onlarla zaman geçirsen dicem... eşinle olduğu gibi olmaz tabi dimi... insan destek bekliyor böyle zamanlarda.artık konusmuyorum bile fayda etmezse ne konuscamm........
fatoşcum ben de çıkayım canım belim çok ağrıdı hatta ağrı bacağıma vurmaya başladı allah hayra çıkarsın. sen de kendini çok üzme yıpratma canımcım. meleğinin mis kokusunu içine çekince herşeyi unutacaksın canım gör bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?