2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum belki eşin dışarı çıkacak halin olmadığını düşünüyordur canım malum durumlarımız pek iç açıcı değil... bu arada senin kayınpederin bir durumu vardı dimi? yanlış mı hatırlıyorum acep?

Saol tatlım hayırlısı artık. Bir şekilde çıkıcaklar ordan :) sağlıklı olsunlarda problem değil

evt canım var öyle bi durum onu bahane ediyor bunalıyorum diyor.....

ooo bu saatte ne kadar kalabalık burası böyle.....geçmişe göz atamadım..kızlar dilekten haber var mı?

hoşgeldin canım. dileğimiz kızına kavuştu sabah şükürler olsun ikiside iyiymiş. dün sana msnden yazdım yazdım cvp vermedin. bu göbeğin ortasının kasılmasını doktor demiş panik yaptım akşam akşam burda :)

kıyamam fatoş sana yaaa...olsun Rabbim bi yerden kayırmıştır seni üzülme
bende kaçtım kıssslar..ii geceler herkese yarın görüşürüz inş.

fatoşcum ay canım ya eşinle konuşsaydın açık açık ne kadar etkilendiğini anlatsaydın belki farkında değildir bunların canım ya

fatoşcum ben de çıkayım canım belim çok ağrıdı hatta ağrı bacağıma vurmaya başladı allah hayra çıkarsın. sen de kendini çok üzme yıpratma canımcım. meleğinin mis kokusunu içine çekince herşeyi unutacaksın canım gör bak...

işallah cnmmmmmm:.... hadi iigeceler sana

selam kızla bu saatte bıle kalabalıksınız maşallah:) bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum. sanırım alışıyorum:) dilek dogum yapmıs özgeden haber aldım Allah analı babalı buyutsun. onun dısında bır gelısme varmı? özgecim gunun bellı oldumu

iyi gecelr hanımlar;aanam çok kaynatıyonuz oku oku bıtmıyo gülnazcımda yarın dogua gidiyomuş,özgexim çilegin büyümüş tatlım sanada sezaryan yolları gözüküyo....neyse sadete geleyim ben bugun dilegin yanına gittim hastaneye daha önce yüz yüze hiç karşılaşmamıştık hıhı odaya girince benı hemen tanıdı çok iyi görüdm moralide çok iyiydi fazla agrısı falan da yoktu çok neşeliydi süper gözüküyodu valla hiç yenı dogum yapmış gib degıldı zaten çıtır anne yaa maşallah arkadasıma yaaa bi kızı var yok böle b,şey yaaa çok tatlı 41 kere maşallah defne suya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…