hoşgeldin canım. dileğimiz kızına kavuştu sabah şükürler olsun ikiside iyiymiş. dün sana msnden yazdım yazdım cvp vermedin. bu göbeğin ortasının kasılmasını doktor demiş panik yaptım akşam akşam burda :)
size defne su yun fotosunu göstercektimmmm yok size foto falan gıttı herkes
geçmişi anca okuyabildim, ben bitirene kadar herkes gitti yaaaa
canım valla zor geçmeye başladı, korkularda başladı, her geçen gün herşey daha zorlaşıyor, nefesin bile daralıyor, bir yandan bebeğime kavuşacağım için seviniyorum, bir yandan beni nelerin beklediğini merak ediyorum, allah yardım etsin hepimize, senin nasıl geçiyor
benimde geçen haftaya kadar zordu...çünkü sancılarım çok olunca erken doğum mu yapıcam diye psikolojim bozulmuştu...ama kontrolde doktorum erken doğum riskin yok bebek kanala girmemiş...bu sancı ve kasılmaların doğum belirtisi değil deyince içim rahatladı....bu sayede normal yaşantıma devam ediyorum şimdikaydirigubbakcemile3...sadece mide ekşimeleri başladı o kadar....
ne güzel mide ekşimelerin yeni başlamış, ben ilk günden beri çekiyorum, şurupta fayda etmiyor etmiyor artık, benim doğumda şimdilik normal gözüküyor ama bebeğin suyu azalmaya başlamış , pazartesi doktor tekrar bakacak eğer suyu daha fazla azaldıysa yatışımı yapacak , hayırlısı,
günaydın yasemincim, aynen bende senin gibi tepki verdim, ne bu ya, bize rast geldi bu 9,sinir oldum valla.
ne yapalım yasemincim, şimdiden bunlarla uğraşıp duruyoz, herşeyin hayırlısı olsun, bu yüzden strese girmek istemiyorum, adam 9 dedikçe sancım artıyo zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?