2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meryemcım geçmiş olsun canım hiç merak etme sende bizim sıpalar oyun yapıyo bızeee yoksa beklıcek hepsi zamanını.....

çok şükür ya...sevindim iyi olmalarına:1hug:
tatlım izmitteydim bugün öğlen geldim...msn açıktı ama başında değildim..yzdığından haberim yok yanni..yoksa yanıt vermezmiyim hiç...son kontrole gittiğimde düzenli aralıklarla karnının ortası taş gibi olursa ve su yada nişan gelirse hiç vakit kaybetmeden hastaneye gel dedi....

size defne su yun fotosunu göstercektimmmm yok size foto falan gıttı herkes

tatlım ben burdayım bana göstersen olmaz mı:)

canım valla zor geçmeye başladı, korkularda başladı, her geçen gün herşey daha zorlaşıyor, nefesin bile daralıyor, bir yandan bebeğime kavuşacağım için seviniyorum, bir yandan beni nelerin beklediğini merak ediyorum, allah yardım etsin hepimize, senin nasıl geçiyor

benimde geçen haftaya kadar zordu...çünkü sancılarım çok olunca erken doğum mu yapıcam diye psikolojim bozulmuştu...ama kontrolde doktorum erken doğum riskin yok bebek kanala girmemiş...bu sancı ve kasılmaların doğum belirtisi değil deyince içim rahatladı....bu sayede normal yaşantıma devam ediyorum şimdikaydirigubbakcemile3...sadece mide ekşimeleri başladı o kadar....

ne güzel mide ekşimelerin yeni başlamış, ben ilk günden beri çekiyorum, şurupta fayda etmiyor etmiyor artık, benim doğumda şimdilik normal gözüküyor ama bebeğin suyu azalmaya başlamış , pazartesi doktor tekrar bakacak eğer suyu daha fazla azaldıysa yatışımı yapacak , hayırlısı,

canım hadi hayırlısı ya inşallah sezeryana gerek kalmadan normal doğurursun...tatlı rüyalar....opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, dün bakamadım geçmişe,
güzelimiz dilekçimiz doğurmuş,almış kucağına bebişini maşallah, şimdi ne yapıyordur acaba:)) bugün doğuracak ayferimiz,zeynebimiz birde nihalimiz var değilmi kızlar, Allah yardımcıları olsun, darısı başımıza.
bende dün doktora gittim nstye bağlandım çok az sancım çıktı ilacı kestik pazartesi randevum var yine, ayın 1-9 olabilir ama beklemez sanırım dedi ama eşim 9eylül istiyor anlamadım gitti ne bu merak ya.

Günaydın Filizcim, geçmişi okuyordum :)) Bende kızlar maşallah gece baya kaynatmışlar :))

Canım senin için hayırlısı olsun , benim normal tarihim 25 eylül ama ters olduğu için sezeryan olucam oda bayram öncesi hafta olacak hayırlısıyla ama benim de kayınvalidem takmışi 9 eylül en sonunda patladım isterseniz bugün gidip çıkartalım diye , şu tarih saplantısı beni öldürecek ...

günaydın yasemincim, aynen bende senin gibi tepki verdim, ne bu ya, bize rast geldi bu 9,sinir oldum valla.

Akıl var mantık var ben gününü beklemeden önce alacaklar diye stres yapmış durumdayım , kadın 9 aydır 9 eylül diye tutturmuş durumda ... Hayırlısı bu kadar konuşup konuşup 9 unda olursa , o zaman pes derim ...

ne yapalım yasemincim, şimdiden bunlarla uğraşıp duruyoz, herşeyin hayırlısı olsun, bu yüzden strese girmek istemiyorum, adam 9 dedikçe sancım artıyo zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…