Günaydın Bahar , kahvaltını yaptın sanırım ben de bir yandan tıkınıyorum ...
günaydın canlaaaarrrr... hayırlı cumalar hepimizee... acıktık kalktık oğlumla. acıkmasak akşama kadar horul horul uyucaktık sanırsam :) kahvaltımızı edelim şimdik. herkesin keyfi yerinde mi?
9 eylül olayını konuşmuşsunuz. ay insanlar nelere takıyor yaaaa. benim eşimin umrunda bile değil bebeği gelsin de normal doğurmuşum sezeryan olmuş yok 9 unda gelmiş hiç önemli değil. herkes herşeye neden burnunu bu kadar sokar anlamadım gitti...
Günaydın Tülaycım , Canım üzülme zamanı gelince bisde görüces zuzuları, hem her bebek ağlıyor diye bir kural yok ki , arada sırada belki ağlarlar , sustururuz bebeleri ...
Ben de o güne gelse sesimi çıkartmam ama gününden 18 gün önce gibi bir tarih yani ,Allahın işine karışılmaz ama gidipte gelişmemiş çocuğu sırf tarih saplantısıyla doğurmam yani ... Neyse bahtımıza hangi tarih yazıldıysa ööle olsun ....
Geçmişi okudum Gülcan koyucam Dileğin kızının fotosunu demiş ama ben göremedim . Varsa bilen yerini söylesin ...
günaydınlar
herkese hayırlı cumalar, doğum yapıcak arkadaşlarımında gözleri aydın yavrularına kavuşuyorlar
ben hala rüyamda görüyom yavrumu.poofff
akşam uyuyamadım 4.katmızdaki bebğin ağlamasından psikolojim bozuldu bnm bebğimde hep böle ağlıcakmı diye ya bütün gece ağladı çok moralim bozuldu yani anlatamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?