2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlaaaarrrr... hayırlı cumalar hepimizee... acıktık kalktık oğlumla. acıkmasak akşama kadar horul horul uyucaktık sanırsam :) kahvaltımızı edelim şimdik. herkesin keyfi yerinde mi?
9 eylül olayını konuşmuşsunuz. ay insanlar nelere takıyor yaaaa. benim eşimin umrunda bile değil bebeği gelsin de normal doğurmuşum sezeryan olmuş yok 9 unda gelmiş hiç önemli değil. herkes herşeye neden burnunu bu kadar sokar anlamadım gitti...

Günaydın Bahar , kahvaltını yaptın sanırım ben de bir yandan tıkınıyorum ...

yok hayatım ben de bir yandan tıkınıyom bir yandan okuyom işte :) evde olunca kahvaltı süresi uzadı benim :))) zaten en sevdiğim öğündür. afiyet olsun sana da canımcım. özelden yazdığım gitmedi. teşekkür ederim dicektim bu arada :)

Günaydın kızlar......sinirler gerilmiş vaziyette bakıyorumda....sakin olalım...Dün bende böyleydim...kayınbabama patladım....rahatladımkaydirigubbakcemile3

şu 9 eylül muhabbetine aslında güzel tarih.....ama bebeklerimizin sağlığı tabiki daha önemli.....Ama işin açıkcası doktor bana zorunlu sezeryan derse gel 8.inde yada 11 de falan alalım derse 9unda alın derim...ama yok 15-16 sında falan allalım derse hiç gerek yok....

tubacım hoşgeldin canım. bugün baya doğum var anacım. takip halindeyiz. sen nasılsın prensesimiz nasıl?
eminecim hoşgeldin tatlım. ne yaptı kız kayınpeder de patladın öle?

Ben de o güne gelse sesimi çıkartmam ama gününden 18 gün önce gibi bir tarih yani ,Allahın işine karışılmaz ama gidipte gelişmemiş çocuğu sırf tarih saplantısıyla doğurmam yani ... Neyse bahtımıza hangi tarih yazıldıysa ööle olsun ....

Geçmişi okudum Gülcan koyucam Dileğin kızının fotosunu demiş ama ben göremedim . Varsa bilen yerini söylesin ...

günaydınlar
herkese hayırlı cumalar, doğum yapıcak arkadaşlarımında gözleri aydın yavrularına kavuşuyorlar
ben hala rüyamda görüyom yavrumu.poofff
akşam uyuyamadım 4.katmızdaki bebğin ağlamasından psikolojim bozuldu bnm bebğimde hep böle ağlıcakmı diye ya bütün gece ağladı çok moralim bozuldu yani anlatamammmm

baharcım afiyet olsun bizimde karnımız çok acıktı bişiler yiyelim bi hazırlayan olsaaa..süper olucaktıda

Günaydın Tülaycım , Canım üzülme zamanı gelince bisde görüces zuzuları, hem her bebek ağlıyor diye bir kural yok ki , arada sırada belki ağlarlar , sustururuz bebeleri ...

Günaydın Tülaycım , Canım üzülme zamanı gelince bisde görüces zuzuları, hem her bebek ağlıyor diye bir kural yok ki , arada sırada belki ağlarlar , sustururuz bebeleri ...

günaydın yasemincim ne biliyim sinirim bozulduuu...hadi senin son günün demi bugün hayırlısı cnm

:roflol:
amin tatlım....sağ salim gelsinde gerisi önemli değil zaten....

Baharcım

kayınvelidem ve kayınbabam yaklaşık 3 aydır didimde yazlıktalar...benim doğuma sayılı günler kaldı....kayınvaldem gelmek için can atıyor ama kayınbabam hiç o taraflı değil..bayramda geliriz yada bayramdan sonra geliriz falan diyor. dengesiz baya anlayacağın..kaynanam kaç kez telefonda ağladı çok özledim diye ama iş eşinde bittiği için gelemiyor..onu orda tek bırakmak istemiyor kendisi baya bi kıskançtırdakaydirigubbakcemile3 aslında annem geliceği için kimseye gerek yok görümcemde burda çok şükür ama sırf kayınvalideme üzüldüğüm için patladım...

Dün telefonda konuşuyoruz dedim ne zaman geliceksiniz dedi bayramdan sonra....Bende dedim ki diğer gelinin doğumunda burdaydın benimkinde de olucaksın.bari bunda ayrımcılık yapma dedim......oda ben gelip napıcam dedi bende diğerinde ne yaptıysan bende de onu yapıcaksın dedim ...Adam sağda solda erkek torunum olucak diye hava atmasını biliyor iş icrata gelince ortada yok....dedi anneni yolluyum o gelsin...dedim ya birlikte gelin yada hiçbiriniz gelmeyin...en son eğer gelmezsen doğum faturası senin adına çıkar baba dedim...doğumdan önce gelirsende oğlunun adına..oda zeynep kamilde olursa tamam dedidelikafadulden bende tamam dedim özel oda bahşişler dışardan doktorum gelir benim için sorun yokkaydirigubbakcemile3
oda dedi bizim falan doktor var çok iyi...ona telefon açalım o seninle ilgilenir özel odanı falan herşey ayarlar...valla dedim baba daha iyi olur zeynep kamilde doktor tanıdık olduktan sonra seve seve giderim...:roflol:

neyse böyle kapattık telefonu...artık gelirler mi gelmezlermi bilmiyorum...telefonu kapattıktan sonra kaynanam aradı iyi dedin dedi ağzına sağlık.....:teytey:
işte böyle baharcım....1 aydır kibar diyodum anlamıyolardı bende böyle dedim...Bu devirde haketmeyene iyi olmıcan..çünkü iyi oldukça tepene çıkıyolar...

tatlım demek ki o bebek kolik olmuş....inşallah bizim bebeklerde öyle olmazlar ya.....çok zor diyolar sebepsiz saatlerce ağlayabiliyolarmış...ve hiç bir şekilde de susmuyorlarmış....

kızlar günaydın....

baharcım tatlım dün beni sormuşsun canım, internet bağlantımda sorun vardı... öğleden sonra giremedim....

yasemin bugün ayrılıyosun, senin adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum... senin sohbetine çok alışmıştım canım benim....

tülaycım benim de alt komşum doğurdu yeni, sonra ben doğurcam sonrada çapraz alt komşum doğuracak... ben de apartmanın geri kalanına acıyorum valla, nasıl dayanacaklarsa bebek ağlamalarına :)

ecem iyi yapmışsın canım, ohhh ağzına sağlık, benim kaynanam kayınvalidem her iki haftada bir geliyorlar mersinden, o kadar yolu nasıl çekiyolar bilmiyorum ama sanırım görmek istiyolar çocuklarını ne de olsa anne baba....

ben de isterdim açıkçası kayınvalidemin erken gelmesini, özellikle şuan annem abimin yanına gitti, izne ayrılınca evde tek kalmak istemiyorum, yapacak alacak şeylerimde var. aradım gelirmisin diye, o da işlerinden dolayı gelemiyeceğini söyledi erken. doğumdan önce gelir de ama şimdi de gelip 1 hafta kalsa fena olmazdı.....

eminecim iyi yapmışsın canım bazen hataları sert bir şekilde söylemek işe yarıyor.
tülaycım afiyet olsun tatlışım.
gülaycım walla merak ettim canım bütün gün girmeyince. sen ne zaman izne ayrılıyordun ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…