2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gülaycım ..beni çok etkiledi nerdeyse 1 aylığı geçti rüzgar bebek ama hiç susmadı akşam

Son düzenleme:
Günaydın Gülaycım, Tülaycım...

Ya dilekten haber varmı? Emsal gitmiştir dün onu ziyarete daha gelmedi sanırım

,,,
ne güzel canım...valla benimkiler böyle işte...çok merak ediyorum ne yapacaklar diye..bekleyip görcez artık....

aynen öyle baharcım....bakalım bu konuşmanın üzerine gelicek mi gelmicek mi?

neyse kızlar ben kaçtım biraz yatıcam.....

baharcım ben de salı günü ayrılıyorum.

dün dileğin ziyaretine gülcan gitmişti, fotolarını koycaktı, gülcan nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar hastane çantanızın içine eğer yanınızda eşiniz kalacaksa onun içinde pijama koydunuz mu, şimdi bi yerde okurken aklıma takıldı, hani hastane mesafesi uzak olanlar için aslında gerekli gibi.....

günaydın vede hayırlı cumalar kızlarr Allah ım tüm dua ve dileklerinizi kabul etsin
sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
bu arada kızlar dün akşam baya sancım vardı çok kötüydüm bir an eyvahh doğuruyorum galiba dedim
çok korktum doğurmaktan değil doğurmak için can atıyorum ama evimi ve kendimi temizletemedim
Allah korusun bu şekilde doğuma gitmek istemem dr.umuda aramadım en son böyle oldugumda 3 gün hastanede yatmıştım ve zorla çıkmıştım yine öyle olmasından korktum ama şükür bu gün daha iyiyim
bu arada dileği ziyarete gidemedim çok üzüldüm ama gülcan gitmiş ve resimler ondanymış akşam herkez dağılınca koymamış bu gün geldiğinde koyar sanırım
unutmadan ayfer le konuçtum az önce hepinize slm ı var baya heyecanlıydı canımcım :)))
12:30 da girecekmiş ayılınca gelirim topiğe ve resimlerimizi eklerim dedi dualarınızı bekiyorum dedi
Allah ım yardımcısı olsun inşallahhh

hoşgeldim emsalcim, geçmiş olsun... şuan senin sağlığın daha önemli tabi, yat dinlen bence, fazla yormamaya çalış kendini....

kızlar hastane çantanızın içine eğer yanınızda eşiniz kalacaksa onun içinde pijama koydunuz mu, şimdi bi yerde okurken aklıma takıldı, hani hastane mesafesi uzak olanlar için aslında gerekli gibi.....

canım ben eşim için pijama falan almadım ama bir tane tşört koydum çantaya
pijama koysamda giymeyecek ve sabaha kadar uyumayacak o yüzden gerek yok :))))

bu arada ÖZGECİM seninde günün belli olmuş çok sevindim
pazartesi haaa ne güzel yaaaaa :))))

Günaydın Emsalcim. Artık olacak sancılar , ağrılar. Geçmiş olsun cnm. Dileği merak ettik valla. Gülcan biran önce gelsede resimleri görsek.

Evet bende pazartesi akşam saat 8 de giricem sez. e. Bizim herbişeyimiz akşama denk geldi valla:) Hayırlısı artık

Ayferciğimide Allah kurtarsın sağ salim. Sağlıkla bebişini kucağına alsın.

Ayrıca Glnz ve Nihalide aynı şekilde Allah yardımcıları olsun inş.

hoşgeldim emsalcim, geçmiş olsun... şuan senin sağlığın daha önemli tabi, yat dinlen bence, fazla yormamaya çalış kendini....

hoşbulduk canım
Allah razı olsun bakayım hala ağrım var eger azcık daha iyi olursam ağdaya gitmek istiyorum ama korkuyorum bu halde gitmekten şimdi çok zor yatıp kalkmak benim için sancılardan
Allah biliyor ya çok istedim gitmek hatta eşime illa götür dedim kusura bakma bu halde götüremem dedi oda haklıydı tabii ne yapalım kısmettte yokmuş artık
günlüm dualarım onunla ve hepinizle birlikte

evet ya şimdi pijama işini ben bi daha düşünüyüm tsört bence de gerekli, saatlerce kokar adamlar :) bi de benimki çok takıntılı zaten ter olayına.... yine ben bi tane eşofman altı koyuyum odam da çekyat var annemi akşam yollarım eşimin kalmasını istiyorum onu da koyuyum çantama, gerek olmazsa kullanmaz....

sağol canımmm
yaa ben bu kadar zor oldugunu hiç düşünmemiştim Allah ım normal doğum yapıp o sancıları çeken herkeze yardım etsin ve dayanma gücü versin
eger bu yalancı doğum sancısıysa gerçeği nasıldır acaba kafamçokkarıştı
nasıl karnım kasıklarım ağrıyordu anlatamam nefes alamadım resmen yaaa :))
dua ediyordum sürekli şimdi değil kızım şimdi değil Allah ım inşallahhh zamanında doğurmayı nasip et diyee
dileği aradım canım az önce tlf nu duymadı sanırım az sonra yine ararım
seninde baya gece vermişler nasıl dayanacaksın açlığa akşama kadar (((
ALLAH ım yardımcın olsun canım seninde inşallahhh en güzel ve kolay bir şekilde alırsın kızını kucagına
kızlar için ettiğin duaya aminnnnn diyorum bende

geçmiş olsun emsalcim. Bugün doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, heyecan hat safhadadır artık, kız özge az kalmış doğuma, haftasonu iyi dinlen güçlü gir doğuma canım benim.

Sorma cnm ya o gün hakkaten oruç tutucam ben :) napalım dayanıcam artık. Allah yardımcımız olsun. Cefa çekilmeden sefa sürülmez diye bir laf vardır. Sonucu güzel olacak inş.

giyerse koy tabii canım benimki giymez diye koymadım yatmaz biliyorum çünkü
bizimde odada çekyat var ama zaten kot giydiyi için istemez eşofman altı :)))
ben yinede soracağım dr.a eger 2 gece kalacak olursak birde gömlek alırım eşime
dediğin gibi kokarlar yoksa :)))
ikimiz içinde deodorant veya parfüm almayacağım kesinlikle bebeklerimiz için zararlı oldugunu düşünüyorum roll_on aldım ikimiz içinde

emsallcim hoşgeldin tatlım geçmiş olsun.

hoşbuldum canımm
sağol tatlışım yaa

Allah razı olsun canımmm
aminnnn inşallahhhh :)))
ayfer çok heyecanlıydı :)))
biz nasıl olacagız acabaa yaa Allah ım inşallahh hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Sorma cnm ya o gün hakkaten oruç tutucam ben :) napalım dayanıcam artık. Allah yardımcımız olsun. Cefa çekilmeden sefa sürülmez diye bir laf vardır. Sonucu güzel olacak inş.

canım benim yaaa Allah ım yardımcın olsunn zor gelsede sonu dediğin gibi çok güzel olacak Allah on izni ile inşallahhh
hayatım 2 gün kaldı nasılsın neler hissediyorsun ben heyecan yapıyorum sorarken size :))
sizi düşünemiyorum bilee sizin günleriniz o kadar yakın geliyor ki bana benimkine sanki daha çoookkk varmış gibi geliyorr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…