kızlar günaydın....
baharcım tatlım dün beni sormuşsun canım, internet bağlantımda sorun vardı... öğleden sonra giremedim....
yasemin bugün ayrılıyosun, senin adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum... senin sohbetine çok alışmıştım canım benim....
tülaycım benim de alt komşum doğurdu yeni, sonra ben doğurcam sonrada çapraz alt komşum doğuracak... ben de apartmanın geri kalanına acıyorum valla, nasıl dayanacaklarsa bebek ağlamalarına :)
,,,ecem iyi yapmışsın canım, ohhh ağzına sağlık, benim kaynanam kayınvalidem her iki haftada bir geliyorlar mersinden, o kadar yolu nasıl çekiyolar bilmiyorum ama sanırım görmek istiyolar çocuklarını ne de olsa anne baba....
ben de isterdim açıkçası kayınvalidemin erken gelmesini, özellikle şuan annem abimin yanına gitti, izne ayrılınca evde tek kalmak istemiyorum, yapacak alacak şeylerimde var. aradım gelirmisin diye, o da işlerinden dolayı gelemiyeceğini söyledi erken. doğumdan önce gelir de ama şimdi de gelip 1 hafta kalsa fena olmazdı.....
eminecim iyi yapmışsın canım bazen hataları sert bir şekilde söylemek işe yarıyor.
tülaycım afiyet olsun tatlışım.
gülaycım walla merak ettim canım bütün gün girmeyince. sen ne zaman izne ayrılıyordun ya?
kızlar hastane çantanızın içine eğer yanınızda eşiniz kalacaksa onun içinde pijama koydunuz mu, şimdi bi yerde okurken aklıma takıldı, hani hastane mesafesi uzak olanlar için aslında gerekli gibi.....
hoşgeldim emsalcim, geçmiş olsun... şuan senin sağlığın daha önemli tabi, yat dinlen bence, fazla yormamaya çalış kendini....
Günaydın Emsalcim. Artık olacak sancılar , ağrılar. Geçmiş olsun cnm. Dileği merak ettik valla. Gülcan biran önce gelsede resimleri görsek.
Evet bende pazartesi akşam saat 8 de giricem sez. e. Bizim herbişeyimiz akşama denk geldi valla:) Hayırlısı artık
Ayferciğimide Allah kurtarsın sağ salim. Sağlıkla bebişini kucağına alsın.
Ayrıca Glnz ve Nihalide aynı şekilde Allah yardımcıları olsun inş.
sağol canımmm
yaa ben bu kadar zor oldugunu hiç düşünmemiştim Allah ım normal doğum yapıp o sancıları çeken herkeze yardım etsin ve dayanma gücü versin
eger bu yalancı doğum sancısıysa gerçeği nasıldır acaba kafamçokkarıştı
nasıl karnım kasıklarım ağrıyordu anlatamam nefes alamadım resmen yaaa :))
dua ediyordum sürekli şimdi değil kızım şimdi değil Allah ım inşallahhh zamanında doğurmayı nasip et diyee
dileği aradım canım az önce tlf nu duymadı sanırım az sonra yine ararım
seninde baya gece vermişler nasıl dayanacaksın açlığa akşama kadar(((
ALLAH ım yardımcın olsun canım seninde inşallahhh en güzel ve kolay bir şekilde alırsın kızını kucagına
kızlar için ettiğin duaya aminnnnn diyorum bende
evet ya şimdi pijama işini ben bi daha düşünüyüm tsört bence de gerekli, saatlerce kokar adamlar :) bi de benimki çok takıntılı zaten ter olayına.... yine ben bi tane eşofman altı koyuyum odam da çekyat var annemi akşam yollarım eşimin kalmasını istiyorum onu da koyuyum çantama, gerek olmazsa kullanmaz....
kız özge az kalmış doğuma, haftasonu iyi dinlen güçlü gir doğuma canım benim.
emsallcim hoşgeldin tatlım geçmiş olsun.
geçmiş olsun emsalcim. Bugün doğum yapacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, heyecan hat safhadadır artık, kız özge az kalmış doğuma, haftasonu iyi dinlen güçlü gir doğuma canım benim.
Sorma cnm ya o gün hakkaten oruç tutucam ben :) napalım dayanıcam artık. Allah yardımcımız olsun. Cefa çekilmeden sefa sürülmez diye bir laf vardır. Sonucu güzel olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?