özgecim yaaaa. pazartesi günü hele geçmek bilmicek senin için sanırım. hem açlık hem heyecan falan. ya ben de haftaya gittiğimde çatı muayenemi isticem. ne olacağı belli olsun muallakta kalmaktan sıkıldım walla. doğurabilcem mi doğuramıcam mı bakalım. 38.haftada yapcam demişti 1 hafta erken yapsa ne çıkar ki dimi ama...
canım benim yaaa Allah ım yardımcın olsunn zor gelsede sonu dediğin gibi çok güzel olacak Allah on izni ile inşallahhh
hayatım 2 gün kaldı nasılsın neler hissediyorsun ben heyecan yapıyorum sorarken size :))
sizi düşünemiyorum bilee sizin günleriniz o kadar yakın geliyor ki bana benimkine sanki daha çoookkk varmış gibi geliyorr :)))
Evet ya az kaldı valla:))) haftasonu güzelce dinlenmem lazım dediğin gibi ama heyecandan geçmek bilmez artık.
.
özge az kalmış tatlım sana da, valla ben snlara kalacam sanırım, ne sancı var ne sızı, biz daha kaburgalardan öteye gidemedik....
özgecim yaaaa. pazartesi günü hele geçmek bilmicek senin için sanırım. hem açlık hem heyecan falan. ya ben de haftaya gittiğimde çatı muayenemi isticem. ne olacağı belli olsun muallakta kalmaktan sıkıldım walla. doğurabilcem mi doğuramıcam mı bakalım. 38.haftada yapcam demişti 1 hafta erken yapsa ne çıkar ki dimi ama...
Ya aslında o kadar değişik hissediyorumki kendimi. Heyecan, sevinç, hüzün, merak hepsi var içimde. Hiç böyle birşey yaşamamıştım ben çok enteresan. Dün akşam doktor pazartesi günü yapalım dediği zaman şöyle eşimle birbirimize bakıp kaldık. Sanki kızım hep karnımda kalcak gibiydi. Ben zar zor iki kelimeyi biraraya getirdim doktorla konuştum. Bütün gecede konuşmadık eşimle :) Sanırım çok sevinmenin en uç noktasını yaşadık.....
özgecim senin pazartesimi sezaryeennnnn anaaammmm 1 eylüldü ya 1 eylül salı sanırım ya biri normal doğum yapsın lütfen yaaaamafoldumben
emsal hoşgeldin cnm geçmiş olsun
Ya aslında o kadar değişik hissediyorumki kendimi. Heyecan, sevinç, hüzün, merak hepsi var içimde. Hiç böyle birşey yaşamamıştım ben çok enteresan. Dün akşam doktor pazartesi günü yapalım dediği zaman şöyle eşimle birbirimize bakıp kaldık. Sanki kızım hep karnımda kalcak gibiydi. Ben zar zor iki kelimeyi biraraya getirdim doktorla konuştum. Bütün gecede konuşmadık eşimle :) Sanırım çok sevinmenin en uç noktasını yaşadık.....
Evet cnm 1 eylüldü 1 gün öne aldık. Dur anacım daha önümde 2 gün var biliyon. Bellimi olur belki suyum gelir nişanım gelir. Normal doğum yaparım. Hiç belli olmaz bu işler. Gerçi doktor tansiyonuma taktı ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?