2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet roll on daha iyi, ben de parfüm almam, ben bile zaten çok zor nefes alıyorum parfüm kokusunu duyunca bebekler daha da hassastırlar.... eşimin diş fırçasını da koymam lazım... ne çok şey varmış ya....

özge az kalmış tatlım sana da, valla ben snlara kalacam sanırım, ne sancı var ne sızı, biz daha kaburgalardan öteye gidemedik....

özgecim yaaaa. pazartesi günü hele geçmek bilmicek senin için sanırım. hem açlık hem heyecan falan. ya ben de haftaya gittiğimde çatı muayenemi isticem. ne olacağı belli olsun muallakta kalmaktan sıkıldım walla. doğurabilcem mi doğuramıcam mı bakalım. 38.haftada yapcam demişti 1 hafta erken yapsa ne çıkar ki dimi ama...

cnm 37 de oluyo zaten çatı muaynesi çünkü doğumların yüzde 75 i 38-42 haftalar arası oluyo ....ama sancı gelmeyince özgeninde müsait ama normal doğum böle tuhaf bişi...hakkımızda hayırlısı

Ya aslında o kadar değişik hissediyorumki kendimi. Heyecan, sevinç, hüzün, merak hepsi var içimde. Hiç böyle birşey yaşamamıştım ben çok enteresan. Dün akşam doktor pazartesi günü yapalım dediği zaman şöyle eşimle birbirimize bakıp kaldık. Sanki kızım hep karnımda kalcak gibiydi. Ben zar zor iki kelimeyi biraraya getirdim doktorla konuştum. Bütün gecede konuşmadık eşimle :) Sanırım çok sevinmenin en uç noktasını yaşadık.....

gülay cım bak ben ekstradan neler koydum çantaya sana söyleyim lazım olur koy denilenleri
bebek için
emzik
biberon
mama kaşığı ( sezeryanda gün boyu sütü gelmeyen anneler oluyormuş gerekebiliyormuş )
pişik kremi ( muhtemelen gerekmez ama olsun kaydirigubbakcemile3 )
kirli çamaşırlar için poşet

benim ve eşim için ortak aldıklarımız
her ikimizin nufus cüzdanları
evlilik cüzdanı
sağlık karnesii ( özelde doğum yapacagım ama olsun )
kirli çamaşırlar için poşet
eşim için roll_on ve tşört
emziren anneler için çay bi kaç tane
el sabunu
kagıt havlu el havlusu peçete

gereksiz gibi görünenleri yazdım sadece canımcım :))))

ben de 38. hafta da olacam çatı muaynemi, daha doğrusu olup olmayacağımı bilmiyorum da baharcım ama eylül 11 de randevum var, yapacağını umuyorum.... ya evet ben de böyle ortadayım, hatta sabah diyorum ki eşime ne güzel sezeryan olsam 38 de alıyolar... kaburgalarıma sağlı sollu yediğim ayak darbelerinden bıkmış, ve uykusuz bir gece geçirmiş olmanın etkisiyle....

.
özge az kalmış tatlım sana da, valla ben snlara kalacam sanırım, ne sancı var ne sızı, biz daha kaburgalardan öteye gidemedik....

Evet cnm çok az kaldı hakkaten. Hiç belli olmaz kıs bu işler. Hayırlısı herşeyin

Valla geçmek bilmicek canım :) Açlıktan susuzluktan millete saldırmaktan korkmuyoda değilim hehehe
Çatı muayenesini sen doktora bırak bence o ne zaman derse o zaman yapsın. Çünkü doğumu tetikliyomuş oda bir nebze.....

senağlama

özgecim senin pazartesimi sezaryeennnnn anaaammmm 1 eylüldü ya 1 eylül salı sanırım ya biri normal doğum yapsın lütfen yaaaa
mafoldumben

Evet cnm 1 eylüldü 1 gün öne aldık. Dur anacım daha önümde 2 gün var biliyon. Bellimi olur belki suyum gelir nişanım gelir. Normal doğum yaparım. Hiç belli olmaz bu işler. Gerçi doktor tansiyonuma taktı ama.....

emsal hoşgeldin cnm geçmiş olsun

hoşbulduk canım sende hoşgeldin
sağol hayatımmmm

kıyamamm sana yaaa ben bile ne diyeceğimi bu söylediklerine karşılık :)))
Allah ım yardımcın olsunn
benimde 5 günüm kaldı ama sanki daha çok varmış gibi geliyor zaman nasıl geçecek diye bakınıp duruyorum ama korku varmı dersen hiç aklıma gelmiyor korku sonra ne olur bilimiyorum tabii deeee

emsalcim bence hepsi de önemli sağol yazdığın için, ben bunun çıktısını da alayım daa haftasonu hazırlarken yanımda bulunsun....

gunaydin kizlar
gecmisi okudum
ayfer haric bugun dogum yapacak annelerden haber yok henuz. off ya acayip heyecan basti beni de herkes teker teker dogurdukca :)
emsalcim gecmis olsun canim, senin kiz sezeryan tarihine kadar sabreder insallah :)
ozgecim sizin tarihte belirli artik ne guzel hayirli olsun
baharcim benim doktor 38. haftam bittigi gun cati muayenesi yapcak o kadar gec yani :) ama olsun diyorum eger doguramicaksamda en azindan olabildigince gec sezeryan olmak istiyorum cunku

tulaycim senle ben beklemedeyiz bizi bahar ve gulay takip ediyor bakalim ne zaman dogurcaz

böle normal gelmiyo ya bu kuzucuklar bende doğuramıcam gibime geliyor artık psikolojim bozuldu yaaa....tuhaf rüyalar başladım görmeye...mesela akşam oğlum ayaklarıyla karnımı tekmeleyerek yırtıyo karnımın üst tarafından ve ayağı çıkıyo anaa bi bakıyoz devamıda geliyo oğlumu kucağıma alıyom emziriyom..sonra dr umu arıyos ne olcek böle böle oldu diye olabilir sabah gelin sonunu çıkaralım hem dikiş atalım bebeğin yırttığı yere diyo felann amaoğlum öle tatlıydiki nasıl emdi nasıllll

tülaycım haklısın normal doğum şans meselesi de işte çatım dar mı gevşek mi ne bilem en azından onu öğreneyim ya.
gülaycım walla sezeryanın en iyi yanı o sanırım ne zaman olacağını biliyorsun ve hazırlıklı gidiyorsun.
özgecim sen kilit cümleyi söyledin. normal doğumu tetikliyorsa ben hemen yaptırayım canım o muayeneyi

hakikaten çok fazla sezeryan çıktı başından beri sadece ben vardım sonra dilek sonra tuba sonra ela sonra (alminanın annesinin adını unuttummm ) (( onlar sezeryana karar verdi derken nasıl olduysa doğuma giden yada gidecek olanlar mecburi sezeryana dündü
Allah ım hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versinn
şimdi normal düşünenler böyle oldu yaa bende hamile oldugumu ilk öğrendiğimden beri sezeryan istiyorum yaa benimde sancım tutar suyum gelir normal yoldan gelirmi kızım diyorum eger bebek doğum kanalına iyice girmişse sezeryana almıyorlarmış çünkü ((

hoşgeldin Ebru cum evet sorma...
bircan ında benle bir günü oda beklemede cnm ve bnm gibi normal doğum sancılanması gecikecek diye korkanlardan...hakkımızda hayırlısı inş. cnm yaaa

ebru hoşgeldin tatlım, ev hayatı nasıl gidiyo....

ben inşallah aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum ama dün de ağustos annelerine baktım sadece 4 kişi sanırım normal doğurmuş... bakalım biz ne yapcaz, şuan bi sorun yok gibi ama son dakika golü de yemeyim son anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…