hakikaten çok fazla sezeryan çıktı başından beri sadece ben vardım sonra dilek sonra tuba sonra ela sonra (alminanın annesinin adını unuttummm )(( onlar sezeryana karar verdi derken nasıl olduysa doğuma giden yada gidecek olanlar mecburi sezeryana dündü
Allah ım hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versinn
şimdi normal düşünenler böyle oldu yaa bende hamile oldugumu ilk öğrendiğimden beri sezeryan istiyorum yaa benimde sancım tutar suyum gelir normal yoldan gelirmi kızım diyorum eger bebek doğum kanalına iyice girmişse sezeryana almıyorlarmış çünkü((
emsalcim bence hepsi de önemli sağol yazdığın için, ben bunun çıktısını da alayım daa haftasonu hazırlarken yanımda bulunsun....
gunaydin kizlar
gecmisi okudum
ayfer haric bugun dogum yapacak annelerden haber yok henuz. off ya acayip heyecan basti beni de herkes teker teker dogurdukca :)
emsalcim gecmis olsun canim, senin kiz sezeryan tarihine kadar sabreder insallah :)
ozgecim sizin tarihte belirli artik ne guzel hayirli olsun
baharcim benim doktor 38. haftam bittigi gun cati muayenesi yapcak o kadar gec yani :) ama olsun diyorum eger doguramicaksamda en azindan olabildigince gec sezeryan olmak istiyorum cunku
tulaycim senle ben beklemedeyiz bizi bahar ve gulay takip ediyor bakalim ne zaman dogurcaz
bende esime tisort koycam cantaya
fotograf makinalari ve kameralari sarj etmeyi ve hafizalarini bosaltmayi unutmayin kizlar
onlari da yanimiza alcaz
ay evet emsal bi tek sen doğuruyormuşsun normal yoldan, ne komik olur gerçekten... biz de hepimiz sezeryan .... valla Allahın işi olur mu olur :) aman sağlıklı doğsunlar da doğum dediğimiz kaç saatlik olay zaten, sağlıkla kurtulalım yeter....
kıyamamm sana yaaa ben bile ne diyeceğimi bu söylediklerine karşılık :)))
Allah ım yardımcın olsunn
benimde 5 günüm kaldı ama sanki daha çok varmış gibi geliyor zaman nasıl geçecek diye bakınıp duruyorum ama korku varmı dersen hiç aklıma gelmiyor korku sonra ne olur bilimiyorum tabii deeee
gunaydin kizlar
ozgecim sizin tarihte belirli artik ne guzel hayirli olsun
böle normal gelmiyo ya bu kuzucuklar bende doğuramıcam gibime geliyor artık psikolojim bozuldu yaaa....tuhaf rüyalar başladım görmeye...mesela akşam oğlum ayaklarıyla karnımı tekmeleyerek yırtıyo karnımın üst tarafından ve ayağı çıkıyo anaa bi bakıyoz devamıda geliyo oğlumu kucağıma alıyom emziriyom..sonra dr umu arıyos ne olcek böle böle oldu diye olabilir sabah gelin sonunu çıkaralım hem dikiş atalım bebeğin yırttığı yere diyo felann amaoğlum öle tatlıydiki nasıl emdi nasıllll
.
özgecim sen kilit cümleyi söyledin. normal doğumu tetikliyorsa ben hemen yaptırayım canım o muayeneyi
ay evet emsal bi tek sen doğuruyormuşsun normal yoldan, ne komik olur gerçekten... biz de hepimiz sezeryan .... valla Allahın işi olur mu olur :) aman sağlıklı doğsunlar da doğum dediğimiz kaç saatlik olay zaten, sağlıkla kurtulalım yeter....
Bendede zerre kadar korku yok cnm. Heyecanla karışık birşeyler işte dediğim gibi. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor valla. Seninde çok az kaldı. Allahım hepimiz patır patır dökülmeye başladık :)))
Günaydın Ebrucum saol cnm amin
Takma kafana bu kadar hayatım herşey olcağına varır yani. Ben hiçbizaman illa şu olsun diye düşünmedim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Gidişat ne gösterir bilemeyiz. Accık sakin ol bakem
eneee demeseydim keşke yahu :)))
baharcim cok normal dogum yaklastikca bu tip seyler dusunmek stres olmak
ben o yuzden hiiiiiic dusunmuyorum nasil olacagini valla dogurcagim bile aklimdan cikiyor bazen o kadar alistim bu gobuse :)
zaten oglusta yerinden memnun hic bir belirti yok cikmak istedigine dair
ay baharcım kız sen korkarsan biz ne yapcaz, tülayla senden hiç duymayım valla bu lafları.... siz yoksanız ben de yokum o zaman he he :) son haftaların verdiği bıkkınlık var üzerimizde sadece o kadar, hemennn hemennnn uzaklaştırıyoruz bu düşüncelerimizi aklımızdan....
emsalcim geçmişe baktım da canım geçmiş olsun tikkat et kendine, ben sezeryan olacam ama beni bile korku sardı, yapacaklarını düşündükçe kafamçokkarıştı
Meryemden haberi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?