2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr, geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.
dilekten resim var mı???
Ayfer doguma girdi mi???

yasemincim senin bugun son gunun ne guzel
evde guzel guzel dinlenirsin artik doguma kadar. insan hic bir sey yapamasa bile sabahlari biraz gec kalkmak yetiyor :)

bu arada deniz girmiyor sanki birkac gundur , cani da sikkindi bi durum yoktur insallah

yok cnm alınıyor emsal cim olurmu benim ablam sancı çekerken 7 cnm açıklığı varken düşün bebek yolda geldi gelcek ablamın sidik kesesi şişti heycan ve sıkıntıdan alel acele sezaryene aldılar ve sıkıntı olmadı ama...

ebrucum hoşgeldin canımcım. ay ne bilem ya. psikolojim bozulmaya başladı benim de Tülay gibi. normal doğumdan hem korkar oldum hem de yapamıcakmışım gibi geliyor ya.

gnaydin gulaycim
iyi geciyor evde hayat
artik saat 9 dan 10 dan once kalkmiyorum yataktan. sanki uyku depolanabilirmis gibi
simdi de kahvalti ettim kocis gazete okurken ben burda takiliyorum.
biliyorsundur benim esimde evden calisiyor biz kari koca tatil modunda takiliyoz evde

ay evet emsal bi tek sen doğuruyormuşsun normal yoldan, ne komik olur gerçekten... biz de hepimiz sezeryan .... valla Allahın işi olur mu olur :) aman sağlıklı doğsunlar da doğum dediğimiz kaç saatlik olay zaten, sağlıkla kurtulalım yeter....

baharcim cok normal dogum yaklastikca bu tip seyler dusunmek stres olmak
ben o yuzden hiiiiiic dusunmuyorum nasil olacagini valla dogurcagim bile aklimdan cikiyor bazen o kadar alistim bu gobuse :)
zaten oglusta yerinden memnun hic bir belirti yok cikmak istedigine dair

emsalcim bence hepsi de önemli sağol yazdığın için, ben bunun çıktısını da alayım daa haftasonu hazırlarken yanımda bulunsun....

ne demek canım faydam olursa ne mutlu bana
kendim içinde çeşit çeşit toka aldım :)))
o psikoloji ile hengini kendime yakıştırırsam artık onu takarım :roflol::roflol:
paravana kırmızı kurdelalı minik bir toka loğusa kurdalası gibi şeyler
kızım için nazar boncuğu
kolanya bana kızıma çorap kızım için 2-3 tane ağız mendili birde kundak aldım ne olur ne olmaz haa onada dün karar verdim portbebeyi alacagım birde kucagımda taşırken arabada sarsılır sallanır yanlış bir şekilde tutarımda bir yerine bişey olmasın kuzumun ondan düz zemin rahat rahat yatsın kuzum içinde

ebrummm Allah razı olsun canım sağoll
yaa dün en çok ondan korktum eşimde tuturdu bu kız beklemeyecek diyee
ikide bir aynı şeyi söylüyor şaşkın şaşkın bakıyor kızdım bende zaten canım yanıyor
Allah korusun ağzını hayra aç dedim tamam aşkım kızma diyo
inşallahh beklesin ama teyzesii daha işlerim var
temizlik için bayan salı günü gelecek
ben ağdaya gideceğim bu gün gün içinde yada yarın

bende esime tisort koycam cantaya
fotograf makinalari ve kameralari sarj etmeyi ve hafizalarini bosaltmayi unutmayin kizlar
onlari da yanimiza alcaz

hımmm onları aldım canım şarj ettim makineyi ama yinede şarjınıda aldım çantaya koydum biterse şarjı falan ortada kalmayalım dedim

olurmu olur dediğin gibi :roflol::roflol:
benimde korkum o yaa iştee kafamçokkarıştı

ay baharcım kız sen korkarsan biz ne yapcaz, tülayla senden hiç duymayım valla bu lafları.... siz yoksanız ben de yokum o zaman he he :) son haftaların verdiği bıkkınlık var üzerimizde sadece o kadar, hemennn hemennnn uzaklaştırıyoruz bu düşüncelerimizi aklımızdan....

Bendede zerre kadar korku yok cnm. Heyecanla karışık birşeyler işte dediğim gibi. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor valla. Seninde çok az kaldı. Allahım hepimiz patır patır dökülmeye başladık :)))

gunaydin kizlar
ozgecim sizin tarihte belirli artik ne guzel hayirli olsun

Günaydın Ebrucum saol cnm amin

Takma kafana bu kadar hayatım herşey olcağına varır yani. Ben hiçbizaman illa şu olsun diye düşünmedim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Gidişat ne gösterir bilemeyiz. Accık sakin ol bakem

.
özgecim sen kilit cümleyi söyledin. normal doğumu tetikliyorsa ben hemen yaptırayım canım o muayeneyi

eneee demeseydim keşke yahu :)))

emsalcim geçmişe baktım da canım geçmiş olsun tikkat et kendine, ben sezeryan olacam ama beni bile korku sardı, yapacaklarını düşündükçe kafamçokkarıştı
Meryemden haberi olan var mı??

aminnnnnnn canım inşallahhhhh

evet az kaldı Allah ın izni ilee
ablarımı takip ediyorum :))))

ya kızlar ben de düşünmemeye çalışıyorum bunları. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama normal doğumun belirsizliği beni sıkıyor işte. hiç sevmediğim şeydir belirsizlik. son dakikada bi de sezeryana dönersem deliririm gibi geliyor.

emsalcim geçmişe baktım da canım geçmiş olsun tikkat et kendine, ben sezeryan olacam ama beni bile korku sardı, yapacaklarını düşündükçe kafamçokkarıştı
Meryemden haberi olan var mı??

hoşgeldin canımmm
sağol tatlım yaa dün baya kokrtumm geliyo kızım galiba dedim aklımdan bir sürü şey geçti dün çok fazla kasılmam oldu sancımda çoktu
inşallahhh hepimiz hayırlısı ile verilen beklenen günlerde hazılıklı bir şekilde yaparız doğumlarımızı
meryem gelmiş akşam iyimmiş alıştım falan diye yazmış tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…