2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..Gece uyuyamadım doğru düzgn sabaha karşı daldım...Ama rüyamda normal doğum yaptım aynen gerçek doğum gibi..Dikişimde az dı :)...

Bebişim o kadar tatlıydı ki anlatamam..Saçları siyah tı..Hemencecik emzirdim...

Çok tuhaf bi duygu..Tüm akrabalarım hastanedeydiler...Bir ara kalktım karnımı elledim gerçektenmi doğurdum diye...

Selam millet , son gün ya toparlamam gerekn şeyler var, üstün zeka bilgisayarımdan hurda olana geçtim ,ay çok tuhafım ve gerginim , hem çalışmak istemiyorum hem de bir tuhaf oldum of of ... Bir de saat 4 de çıkıcam ....

kızlar bende kaçtım azcvık dinleneyim baya belim ağrıyor
dün geceden sonra kendimi çok zorlamamam lazım galiba
hepinizi öptük
yasemincim canımcım gözün aydın sana iyi tatiller şimdiden kendine çok çok iyi bak öpüldün

sağol canım , dört gözle bugünü bekliyordum şimdi içim biraz burkulmuş durumda ...işimden ve çevremden uzak kalıcam bir müddet , bu topikten de uzak kalmka koyacak ne yalan söyleyeyim

Özgecim bu arada , günün belli olmuş tatlım hayırlı olsun , önümüzde ki hafta kaçamak yapıp internete girmeye çalışıcam senin minik çileğini görmek için ...Eminim senin kadar dünya tatlısı bişey olacak .

yaseöincim ben de ofise uğrayınca içim burkuluyor walla. işten uzak kalmasam da ofisi masamı falan özlemişim bir haftada.

Ay ben 4 senedir aynı ofisteyim aynı kişiler aynı yer , değişiklikleri sevmem pek , şimdi yeni gelen arkadaş yerime geçti bilgisyarımı kaptı , çekmecelerime el koydu gibi ( Halbu ki ben buraya geri dönmeyi bile düşünmüyorum ama işte yengeç bucu olmanın getirdiği aşırı duygusallık ve kıskançlık ...

ya kesinlikle yengeç burcu canım işte. benim masama oturan yok falan ama orasını boş görünce kötü oldum. sanki ölmüşüm de kendi yerimi uzaktan izliyormuşum gibi. allahım şu salaklığıma bir fren vursam iyi olcak :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu kadar iyi özetlenir bir durum

Pembe nasılsın canım ,pembişler nasıllar gümbürteyorlar mı karnını , benim göbek şekilden şekile girdikçe diyorum acep ikiz bebiş taşıyanlar napıyordur ...

ya dün ben de civcivleriyle eşinen bir tavuk gördüm gözlerim doldu... benim de civcivim yakında gelcek dedim karnımı sevdim. şu hormonlarımı biri durdursun lütfen yaaaaaa...

Sevgili Eylül anneleri şimdiden herkese ağrısız sızısız hayırlı doğumlar diliyorum.

Bugün son iş günüm.3 Hafta sonra inşallah kızım kucağımda olacak.

Çok tşk ederim Yasemincim. Sende çok tatlısın cnm bnm. Sende bizi merakta bırakma. Arada sırada girmeye çalış nete.

Sevgili Eylül anneleri şimdiden herkese ağrısız sızısız hayırlı doğumlar diliyorum.

Bugün son iş günüm.3 Hafta sonra inşallah kızım kucağımda olacak.
saol canım. allah yardımcımız olsun. hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inallah. sen normal mi istiyorsun?
meraba kızlar noluyo size yaaaaa ağlatcanız şimdi beni bir iki hafta dinlenin evde ne güzel üzülmeyin :sinifsinif:
ececim hoşgeldin canım neden ağlıyon ki gülüm ne demişiz yahu???

merhaba kislar.size bi sorum olacak.su besigin korkuluklarina takilan elyaflari bebek deterjaniyla mi yikadiniz yoksa normal deterjanla mi? ayy anlatabildim insallah -tatlicadiarzu-
bide bebisin kiyafetlerini yikamadan once etiketleri kestiniz mi?

meraba canım bende işimi özledimde ama benimki farklı eşimin işi nediyle 3 sene ücretsiz izin aldım öğrencilerimi masamı sınıfımı tebeşir kokusunu özledim bide civcivler falan dedinya kopacam şimdi

merhaba kislar.size bi sorum olacak.su besigin korkuluklarina takilan elyaflari bebek deterjaniyla mi yikadiniz yoksa normal deterjanla mi? ayy anlatabildim insallah -tatlicadiarzu-
bide bebisin kiyafetlerini yikamadan once etiketleri kestiniz mi?

evet canım bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım ve etiketlerinide kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…