kızlar ben kaçar kocışko geliyooo :asigim:
kızlar bende kaçtım azcvık dinleneyim baya belim ağrıyor
dün geceden sonra kendimi çok zorlamamam lazım galiba
hepinizi öptük
yasemincim canımcım gözün aydın sana iyi tatiller şimdiden kendine çok çok iyi bak öpüldün
yaseöincim ben de ofise uğrayınca içim burkuluyor walla. işten uzak kalmasam da ofisi masamı falan özlemişim bir haftada.
Ay ben 4 senedir aynı ofisteyim aynı kişiler aynı yer , değişiklikleri sevmem pek , şimdi yeni gelen arkadaş yerime geçti bilgisyarımı kaptı , çekmecelerime el koydu gibi( Halbu ki ben buraya geri dönmeyi bile düşünmüyorum ama işte yengeç bucu olmanın getirdiği aşırı duygusallık ve kıskançlık ...
ya kesinlikle yengeç burcu canım işte. benim masama oturan yok falan ama orasını boş görünce kötü oldum. sanki ölmüşüm de kendi yerimi uzaktan izliyormuşum gibi. allahım şu salaklığıma bir fren vursam iyi olcak :)
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bu kadar iyi özetlenir bir durum
Özgecim bu arada , günün belli olmuş tatlım hayırlı olsun , önümüzde ki hafta kaçamak yapıp internete girmeye çalışıcam senin minik çileğini görmek için ...Eminim senin kadar dünya tatlısı bişey olacak .
saol canım. allah yardımcımız olsun. hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inallah. sen normal mi istiyorsun?Sevgili Eylül anneleri şimdiden herkese ağrısız sızısız hayırlı doğumlar diliyorum.
Bugün son iş günüm.3 Hafta sonra inşallah kızım kucağımda olacak.
ececim hoşgeldin canım neden ağlıyon ki gülüm ne demişiz yahu???meraba kızlar noluyo size yaaaaa ağlatcanız şimdi beni bir iki hafta dinlenin evde ne güzel üzülmeyin :sinifsinif:
merhaba kislar.size bi sorum olacak.su besigin korkuluklarina takilan elyaflari bebek deterjaniyla mi yikadiniz yoksa normal deterjanla mi? ayy anlatabildim insallah -tatlicadiarzu-
bide bebisin kiyafetlerini yikamadan once etiketleri kestiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?