Anlaşıldı hobaaaaa hep birlikte ağlama krizlerine girelim ,,,,,,
özge cim günün belli olmuş bişide kalmamış yani inşallah güzel bi doğum geçirir ve sağlıkla bebişini kucaklarsın
Ayfer, Glnz, Nihal bebişleri kucaklarına almışlardır dimi kızlar? Saat 1 oldu :lepi:
evet almışlardır şimdi kokluyolardır kuzularını keşke sende sabah saatinde olsaydın aç karnına nasıl dayanacaksın o kadar saat
Valla benim elimde değildi cnm ya. Tamamen doktorun programıyla alakalı. Napalım dayanıcam artık çokta takmıyorum kafama bir şekilde geçicek..
canım çok teşekkürler...selamlarımızı iletirsen seviniriz canım... ahh ne mutluu....:lepi:merhaba arkadaslar..
ben kasim annesi olucam hayirlisiyla ama burda sizin aranizda olan samimi arkadasim telli bugün oglu EYMEN´i kucagina aldi hayirlisiyla....
daha fazla detayli bilgiyi bende bilmiyorum sezeryanla dogum yaptigi icin bir süre görüsmek mümkün olmaz herhalde....
eger bi listeniz varsa eklersiniz...
hepinize hayirli dogumlar diliyorum
ahh canım yaa ne iyi yapmışsın keşke bende yakın olsaydımm gelirdimm yanınıza..morelinin iyi olmasına sevindimm..canım hemen gir resimleri yükle meraktan patlıycamm artık...delikafaduldeniyi gecelr hanımlar;aanam çok kaynatıyonuz oku oku bıtmıyo gülnazcımda yarın dogua gidiyomuş,özgexim çilegin büyümüş tatlım sanada sezaryan yolları gözüküyo....neyse sadete geleyim ben bugun dilegin yanına gittim hastaneye daha önce yüz yüze hiç karşılaşmamıştık hıhı odaya girince benı hemen tanıdı çok iyi görüdm moralide çok iyiydi fazla agrısı falan da yoktu çok neşeliydi süper gözüküyodu valla hiç yenı dogum yapmış gib degıldı zaten çıtır anne yaa maşallah arkadasıma yaaa bi kızı var yok böle b,şey yaaa çok tatlı 41 kere maşallah defne suya...
özgecim günün belli olmuş hadi hayırlısı olsunn.. rabbim kolaylık versin ve çok güzel bir loğusalık yaşatsınn..inan yazını okurken gözlerim doldu bikaç gündür bende böyle karmaşık duygular içerisindeyimm..duygularım paramparça...yarında bizim sezeyan tarihimiz belli olucakk kısmetse...mafoldumbenYa aslında o kadar değişik hissediyorumki kendimi. Heyecan, sevinç, hüzün, merak hepsi var içimde. Hiç böyle birşey yaşamamıştım ben çok enteresan. Dün akşam doktor pazartesi günü yapalım dediği zaman şöyle eşimle birbirimize bakıp kaldık. Sanki kızım hep karnımda kalcak gibiydi. Ben zar zor iki kelimeyi biraraya getirdim doktorla konuştum. Bütün gecede konuşmadık eşimle :) Sanırım çok sevinmenin en uç noktasını yaşadık.....
Anlaşıldı hobaaaaa hep birlikte ağlama krizlerine girelim ,,,,,,
Saol Ayşecim tşk ederim. Seninde şimdiden hayırlısı olsun inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Meryme nasılsın canım , var mı bir gelişme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?