2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkürler...selamlarımızı iletirsen seviniriz canım... ahh ne mutluu....:lepi:

ahh canım yaa ne iyi yapmışsın keşke bende yakın olsaydımm gelirdimm yanınıza..morelinin iyi olmasına sevindimm..canım hemen gir resimleri yükle meraktan patlıycamm artık...delikafadulden
özgecim günün belli olmuş hadi hayırlısı olsunn.. rabbim kolaylık versin ve çok güzel bir loğusalık yaşatsınn..inan yazını okurken gözlerim doldu bikaç gündür bende böyle karmaşık duygular içerisindeyimm..duygularım paramparça...yarında bizim sezeyan tarihimiz belli olucakk kısmetse...mafoldumben

dün akşam belemirle konuştuktan sonra bugün erknden kalkmamam kararı aldımm ve 12.de kalkdımm.. uyku depolıycamm sankii...:kedi: bugün izne ayrılıcak arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.. bugün bazanın içini döküp sonbaharda giyebileceklerimi çıkarmak istiyorum.. inşllah... çünki gardolapta hiç doğru dürüs bişey yok hep hamiş kıyafetleri ve bi kaç hırka var.. loğusayken giyebileceğim eşofmanlar uzun kollu badiler.. çıkarmalıyımm... sonra mutfak için kendim için ihtiyaç listesi hazırlamalıyım..alışvberişe çıkınca hiç bişey unutmayalım...

bende birazdan dr a gidecem 1 aydır gitmiyom kadın her hafta çağırıyo deli etti beni gene bi ton test ister bide kızar nerdesin 1aydır diye

kızlar bende gidip yatağımı falan toplıyımm malum bazayıda acıcam gelirim tekrar. öptük herkesiii...

slmm kızlarrr.. sanırım gülcan dilegin kızının fotosunu cekmiş ama koymadan gitmişklava: cabukkk gelsinde koysunnnn bakalım cok merak ediyoz yavv

selam kızlar.... anneciklerimizden net bir haber yok daha sanırım.. inşallah hepsi sağ salim almışlardır meleklerini kucaklarına... özge gözünaydın canım günün belli olmuş.. benimde 6 da randevum var.. benimde günüm belli olacak bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…