2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bol bol dinlen tatlım o zaman... bekler bir hafta daha oğluşun merak etme..

Meryemcim doktorun yat dediyse yat , bekleyecek oğlun sen hiç merak etme ... Bende geçmişten anladığım kadarıyla Ayfer bugün doğuracaktı , bir de sürpriz bir gelişmeyle Gülnaz (glnz ) sanırım ama henüz haber yok ikisinden de ...

sağolun kızlar..
yatıyorum yasemın. şimdi gelse de korkum yok. ciğerleri için de iğneleri vurulduk ama gariplik var kendimi tam hazır hissetmıyorumm

doğum da olan arkadaşlara da Allah yardım etsin miss kokulu yavrularını sağlıkla büyütsünler

meryem geçmiş olsun
ama kafaya takılacak ciddibişey yok anladığım kadarıyla
zaten 36. haftanın sonundasın nerdeyse
hem bak burda erken doğum tehlikesi yaşayan arkadaşlarımızın bikısmının bebeği şimdi de gelmemek için nazlanıyo :)
sen bi hafta daha dayansın dersin bi bakmışsın üç hafta daha tık yok
hayırlısı nasılsa öyle olsun
sağlıkla sıhhatle olsun inşallah

sanırım kenidmizi hiç hazır hissetmeyecez doğum için.. doktorum büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içinde birgün verecek bana ama sanki daha çok varmış gibi geliyo.. sanki daha aylarca karnımda taşıyacakmışım gibi...

kızlar herkese güzel günler a.s.

bugun dogum yapanlardan net bir haber yok sanırım ama eminim hepsi güzel doğumlar yapıp güzel saatler geçiriyordur şu an allah kolaylıklar versin inşallah hepsine. darısı başımıza..

geçmişe bak bak bitmiyor, unutuyorum yazacaklarımı. :kedi:

dogum tarihi belli olanların gözleri aydın. Özgecim sanıyorum senin belli olmuş. hayırlısı olsun canım.

Meryemcim hazırım diyen yalan söyler zaten , tam 40 da da doğsa hiçbirimiz kucağımıza alana kadar hazır olamayız , çünkü çoğumuzun ilk deneyimi neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz , yani hissettiklerin çok mantıklı , ben şu an kucağıma almayı çok isterdim ama bir yandan da tırsıyorum ne yalan söyleyeyim .

asos canım benim de yarın netleşecek sanırım dogum tarihi. aramızda 3 gün var.
hayırlısı olsun, heyecanlıyım ben de..

Sağol canım , işte biraz son gün stresi felan yaptım sanırım aman ne salağım bende işte ...

valla bu zamana kadar iyi çalıştın bile...okullar kapanmasa ben senin kadar çalışamazdım alalhtan tatil geldi.. hakketttin artık stres yapma bol bol dinlen yoruldun çünkü annecik..

ben de aynı duyguları yaşıyorum. hem çok istiyorum hem endişelerim var.

eylül hayırlısı diyorum canım. Allah ne zaman uygun görürse. binlerce şükür ki dediğin gibi bu haftalara kadar geldik..
Yasemin 28 lerdeyken ee hadı dıyordum keske zaman gecse. şimdi aynı duygulardayım senınle.. dun akşam bı kanalın haberlerinde hamılelık depresyonundan bahsederken bebekler gosterdıler daha gobek bagı bıle kesılmemıs. esım de ben de gozler dolu dolu ızledık. eşim ilk defa acaba ten rengi ne dedı.. artık iyice merak arttı

ben de geldim, yasemin özlücem seni valla, ben sana doğuranları msj atarım....

Valla sevinirim , bende merak ederim bizim orada internet cafe de yok ama kayınvalidelere falan gittikçe bakmaya çalışırım gerçi yerimden kımıldayacağımı hiç sanmıyorum ... Sen de kendine dikkat et anacım fazla koşturup durma daha vakti var rüzgar kızın :) Doğumdan sonra da inşallah kendimizi toapralayınca bebişleri tanıştıralım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…