2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende eylul 1 de bebısımı kucagıma alıcam ınsallah. bende gun sayanlardanım. dogan bebıslere baktım cok tatlılar yaa allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın

ay ya bu vedalaşmalar asıl beni duygusallaştırıyo...

Bende çok kötü oluyorum ama bir yandan da seviniyorum ,burda yazışmaya başladığımda hep korkum vardı , düşürne olacak mı , ya da kötü sonuçlar alacak olan olacak mı diye çok şükür bu tarz şeylerle karşılaşmadık ve bugünlere geldik Allahın izniyle , şimdi sezeryan ya da normal doğumla meleklerimize kavuşuyoruz bir bir ...:sinifsinif:

Meryemcim iyisin inş. Bol bol dinlen cnm . Merak etme beklicek paşa uslu uslu durcak annesi

kızlar herkese güzel günler a.s.
dogum tarihi belli olanların gözleri aydın. Özgecim sanıyorum senin belli olmuş. hayırlısı olsun canım.

Teşekkür ederim kızlar çok saolun .

slm kızlar bende eylul 1 de bebısımı kucagıma alıcam ınsallah. bende gun sayanlardanım. dogan bebıslere baktım cok tatlılar yaa allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın

Hayırlı olsun cnm . Allah sağ salim kavuşmak nasip et
sin

burdaydım yasemincim, bahçede yürüdüm bi arkadaşımla, aslında ona kızılaya inmeyi teklif ettim ama cesaret edemedi :) valla ben de bi mağazada suyum falan gelir diye çok korkuyorum aslında :)

Meryemcim iyisin inş. Bol bol dinlen cnm . Merak etme beklicek paşa uslu uslu durcak annesi

Teşekkür ederim kızlar çok saolun .

Hayırlı olsun cnm . Allah sağ salim kavuşmak nasip et
sin

tesekkur ederım tatlım benım. senınde gunun bellı olmus sende ınsallah sag salım kuzucuguna kavusursun

ay yasemin seni uğurlamak için son dakikalara girdik, 1 ssatin bile kalmadı, ya belki kararından vazgeçip bebek şöyle 1 kaç ay olunca alırsın bi internet eve.... kendime teselli veriyorum, umut dünyası :)

slm millet
gülnaz ın bebeği olmuşşş rüzgar bebek.3600 kg.50.5 cm boyundaymış ....iyiymiş ikiside herkese selamı varrrr

gülnazı çok tebrik ederim Allah ım kuzusunu sağlıklasıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahh
bu arada kızlar az önce ayferi aradım daha yeni ayılmış 12:30 girmiş doğuma ama doğumu ve ayılması uzun sürmüş biraz ağrısı varmışş ama oda Allah a bin şükür anne olmanın ve evladını sağlıkla sıhhatle kucagına almanın mutluluğunu yaşıyor
erdal efe 3900 kg. doğmuş maşallahhh sağlığı sihhati yerindeymiş annesini emip uyuyormuş :))
darısı hepinizin başına ayferim kızlarr

ay ne guzel yaaa
saolun valla emsalcim tulaycim sayenizde bebeklerin ve yeni annelerin haberlerini aliyoruz
masallah kuzuya yaaa tosuncuk
allah hepsini anali babali saglikli buyutsun insallah

Herkese merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim bende eylul annesi olacagim insalah...yarin dr dan tarih alacagiz...sezeryan+epidural olacagim...36.haftadayim...giderek endiselerim artmis durumda( dogumdan degil,zaten sezeryan olacam beni sonrasi korkutuyo...Nasil olacak? bebegime iyi bakabilecekmiyim? nasil yikayacagim....vs...cok gergin,stresli ve cok heyecanliyim...aranizda yeni anne olanlar, veya benim gibi gun sayanlar neler yapiyolar? beni aydinlatirsaniz cokkk sevinecegim...allah hepimizin yardimcisi olsun...

kızlar mızlar ben geldım
bugun doguranların allah yardımcısı olsun
rabbım hepınızı sagsalım kavustrsun meleklerınıze
doguran arkadasların da gozu aydın olsun saglıkla buyutsunler evlatlarını
annelık bambaska bıseymıs meger tahmın ettıgımden hayallerımden cok daha fazlası
ıns hepınız tadacaksınız bu duyguyu
oglum canımdan canım benım
meger ne kadar bos yasamısım bugune kadar
onsuz hayat nasıl cekılmıs
o bakısını omrumun sonuna kadar ısleyebılırım bııomusunuz
agladıgında onla beraber aglıyorum
ama bı guldumu dunyalar benım
oglum mbıraz gazlı ama zamanla hersey cok daha gusellesıo
ben masallah subhanallah ertesı gun ayaklandım dıkıs yerlerım de gıderek ıyılesecek ıns
ama bu duygu herseye bedel
oglusu uyutup ıkı dk kacamak yaptım
sonra yıne gırer ıyı haberlerınızı alırım ıns
dulaarım hepınız ıcın
allaha emanet olun oglumun son halkını albume eklıorum optuk hepınızı

hele bırı opmeye kalksın kaplan kesılıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…