2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Ben çıkıyorum , Umarım tekrar görüşme fırsatımız olur . Çoğunuzun facebook adresi var , Herkeze sağlıkla sıhhatle güzel doğumlar diliyorum , fırsat buldukça girmeye çalışıcam bebişlerin fotosunu mutlaka ekleyin ,bunca zaman kah güldük kah hep birlikte sinirlendik Allahın izniyle en geç 4 hafta sonra hepimiz anne olmuş olucaz , herkes minnoşlarına çok iyi baksın :)))

ayyy ela hoşgeldin cnm yaaaaa.....ne güzel anlatmışsın duygularını...paşanı bizim içinde öp kokla ve dua et bizede bizde kollarımıza alalım meleklerimizi inş.

elacim ne guzel anlatmissin duygularini
sizin yazdiklarinizi okudukca iyice sabirsizlaniyorum anne olmak icin
allah sizi birbirinizden hic ayirmasin cok mutlu huzurlu saglikli guzel bir omur gecirin insallah

selam arkadaşlar
öğleden sonra doktor kontorlum vardı 12 de kusura bakmayın giremedım fotoları yükleyemedimekte dilegin kızı defne su var kızımıza 41 kere maşallah
ılk defa geçmişe bakmadım ne var ne yok bılmıyrum ayferden haber gelmiş maşallah kuzusuna allah analı babalı büyütsün...diger kızlardan haber varmı????

Eklentiler

• $IMG_4492.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMG_4493.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG_4494.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
yasemincim gule gule kendine cok iyi bak
ben eminim cok guzel bir dogum olacak cok guzel bir bebegin olacak sende coksuper bir anne olacaksin

canini hic bir sy icin sikma , bizi de habwrsiz birakma cok opuyorum seni

yasemincim güle güle...özletme kendinii tammmııııı.....habersiz bırakma bizi..mafoldumben

kızlar slm .napıyonuz bakalım...ben pek iyi degilim sabahtan beri midem ve böbreklerim agrıyo...bide üstelik 8 ay boyunca mide yanması bilmezdim şimdide mide yanmam başladı...üfff artık dayanamıyorum ya..

ayyyy gülcan saol kıssss...hoşgeldin ...ben aynı dilek e benzettim defne su yu ya siz?41 kere maşaalahh cnm yaaaa...senin kontrol nasıl geçti???

yasemıncım güle güle canım iyiki seni tanımışız sende kendıne çok iii bak arada gir biyerlerden özletme kendını merak ederız valla durumları gülaya msj atarsın o bize iletir canım...

ay ne guzel yaaa
saolun valla emsalcim tulaycim sayenizde bebeklerin ve yeni annelerin haberlerini aliyoruz
masallah kuzuya yaaa tosuncuk
allah hepsini anali babali saglikli buyutsun insallah

darısı bizlerin başına inşalllahh canımm

hoşgeldin canımmmmmm nasılsınn
üleennnnn ağlattın beniii ne yazdın bunlarıı
Allah ım kimseye evlat hasreti çektirmesin anne olmak dünyanın en güzel duygusu
darısı inşallahh biz bekleyenlerin başınaa
Allah ım kısmet ederse perşembe günü bende alacagım kızımı kucagıma teyzesiii
bu arada senide çok özlüyoruzz tatlım yaaa
duaların ve iyi dileklerin için de Allah razı olsunn arkadaşımm

ayyy ne güselll ayfer e bak sen bi tosun daha geldi 3.900 hee maaşallahhhhh

maşallahh maşallahh erdal efe ye
ama gülnaz a üzüldüm 4 ün üzeri dediler kıza ne çıktı inanmamak lazım işte

canım hadi bakalım güle güle git ALLAH a emanet ol
sensiz pke sessiz olacak burası ara ara gel özletme kendini
öptük sizi kocamannn
yerin çok belli olacak emin ol

saolun kızlar bız ıyıyız cok daha ıyuı olcaz ıns
hepınızı sevıyorum
dularım sızınle allaha emanet olun saglıkla kavusup bol bol koklayın kuzuları benım gıbı koklayıp koklayıp mutluluktan aglayın:))

ohh ne güzel anneciklerden haber gelmiş çok şükür...darısı bize olsun kızlar... dileğin meleğinede maşallah...

yasemcim canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... buna internet ve laptop alınması olayı da dahil canım, inşallah onu da en kısa sürede alır bebişlerin poklarını, falan da paylaşırız burada....

sivaslı geçmiş olsun cnm ama son haftalrda herşey çığrından çıkıyo benimde bi günün diğerine tutmuyoo idare etcez artık az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…