Arkadaşlar Ben çıkıyorum , Umarım tekrar görüşme fırsatımız olur . Çoğunuzun facebook adresi var , Herkeze sağlıkla sıhhatle güzel doğumlar diliyorum , fırsat buldukça girmeye çalışıcam bebişlerin fotosunu mutlaka ekleyin ,bunca zaman kah güldük kah hep birlikte sinirlendik Allahın izniyle en geç 4 hafta sonra hepimiz anne olmuş olucaz , herkes minnoşlarına çok iyi baksın :)))
selam arkadaşlar
öğleden sonra doktor kontorlum vardı 12 de kusura bakmayın giremedım fotoları yükleyemedimekte dilegin kızı defne su var kızımıza 41 kere maşallah
ılk defa geçmişe bakmadım ne var ne yok bılmıyrum ayferden haber gelmiş maşallah kuzusuna allah analı babalı büyütsün...diger kızlardan haber varmı????
ay ne guzel yaaa
saolun valla emsalcim tulaycim sayenizde bebeklerin ve yeni annelerin haberlerini aliyoruz
masallah kuzuya yaaa tosuncuk
allah hepsini anali babali saglikli buyutsun insallah
kızlar mızlar ben geldım
bugun doguranların allah yardımcısı olsun
rabbım hepınızı sagsalım kavustrsun meleklerınıze
doguran arkadasların da gozu aydın olsun saglıkla buyutsunler evlatlarını
annelık bambaska bıseymıs meger tahmın ettıgımden hayallerımden cok daha fazlası
ıns hepınız tadacaksınız bu duyguyu
oglum canımdan canım benım
meger ne kadar bos yasamısım bugune kadar
onsuz hayat nasıl cekılmıs
o bakısını omrumun sonuna kadar ısleyebılırım bııomusunuz
agladıgında onla beraber aglıyorum
ama bı guldumu dunyalar benım
oglum mbıraz gazlı ama zamanla hersey cok daha gusellesıo
ben masallah subhanallah ertesı gun ayaklandım dıkıs yerlerım de gıderek ıyılesecek ıns
ama bu duygu herseye bedel
oglusu uyutup ıkı dk kacamak yaptım
sonra yıne gırer ıyı haberlerınızı alırım ıns
dulaarım hepınız ıcın
allaha emanet olun oglumun son halkını albume eklıorum optuk hepınızı
hele bırı opmeye kalksın kaplan kesılıorum
ayyy ne güselll ayfer e bak sen bi tosun daha geldi 3.900 hee maaşallahhhhh
Arkadaşlar Ben çıkıyorum , Umarım tekrar görüşme fırsatımız olur . Çoğunuzun facebook adresi var , Herkeze sağlıkla sıhhatle güzel doğumlar diliyorum , fırsat buldukça girmeye çalışıcam bebişlerin fotosunu mutlaka ekleyin ,bunca zaman kah güldük kah hep birlikte sinirlendik Allahın izniyle en geç 4 hafta sonra hepimiz anne olmuş olucaz , herkes minnoşlarına çok iyi baksın :)))
Oh Eymenle Defne Suyuda gördüm artık gam yemem , hadi hoşçakalın arkadaşlar ... Hepinizi öpüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?