saolun kızlar bız ıyıyız cok daha ıyuı olcaz ıns
hepınızı sevıyorum
dularım sızınle allaha emanet olun saglıkla kavusup bol bol koklayın kuzuları benım gıbı koklayıp koklayıp mutluluktan aglayın:))
Merhaba Sevgili Eylül anneleri,
bende oğluşum canım Emir'imi Eylül annesi olarak 25 Ağustos'da allaha şükürler olsun ki dünyaya getirdim. Darısı kalan anneciklerin başına inşallah...
bende oğluşum canım Emir'imi Eylül annesi olarak 25 Ağustos'da allaha şükürler olsun ki dünyaya getirdim. Darısı kalan anneciklerin başına inşallah...
sezens sezaryelemi doğum yaptın cnm?
sezen allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
artik bu haberlerle agustos ayinda dogum yapan epey bir eylul annemiz oldu :)
rica ederim kızlar ne demek ben sizin için varım ama gerçekten defen su çok tatlıya yaaa işte herşey bu diyosunuz kızımız aynı annesine benzıyo bi dudakları var nasıl güzel yaa şekıllı maşallah valla...
emsalcım sanada geçmiş olsun tatlım yaaa artık böle durumları hep yaşıcaz galıba neyse senın az kaldı darısı bizlerin başına....
benım pek keyfım yok işin açıgı pek ummudugum gibi geçmedi dr kontrolu oglumu iç göremedım yüzünü falan suyun falan herşeyi iii durumda daha dogmaya nıyetı yok gibi...bu sefer 3000 kg çıktı moralım bozuldu ona p.tesi 3200 şimdi 200 gr düşük bune ye ya oyun mu oynuyo dr aynı doktor ultrason farklı neyse benım pek keyfım birazdan cıkarım zati yaaa gulnazdan haber geldimi geçmişe bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?