2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah....bizde senin gibi koklarız meleklerimizi...

bugün doğan yeni bebişlere çok sevindim, güzel haberleri duydukça içii nasıl mutluluk kaplıyo...

gülnazın haftası kaçtı acaba, bebek öyle iri değilmiş... ya iyice korkar oldum bu doktorların söylediklerinden.

Merhaba Sevgili Eylül anneleri,
bende oğluşum canım Emir'imi Eylül annesi olarak 25 Ağustos'da allaha şükürler olsun ki dünyaya getirdim. Darısı kalan anneciklerin başına inşallah...

bende oğluşum canım Emir'imi Eylül annesi olarak 25 Ağustos'da allaha şükürler olsun ki dünyaya getirdim. Darısı kalan anneciklerin başına inşallah...

oohhh süper .....allah analı babalı büyütsün cnm yavruşunu...dua et bize darısı başımızaaa

gülcancım canım benim yaa Allah razı olsun senin sayende gördüm defne yi aynııııı annesi maşallahhh :))))
ben dün akşam çok kötüydüm gidemedim kızım annee ben geliyorum dercesine yokladı benii baya tırstım anlayacagın
sen nasılsın ne dedi dr. anlat bakalım şekercimm

hayırlı olsun canım.. alalh analı babalı büyütsün inşallah...

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahh
aminnnn inşallahh arkadaşım

rica ederim kızlar ne demek ben sizin için varım ama gerçekten defen su çok tatlıya yaaa işte herşey bu diyosunuz kızımız aynı annesine benzıyo bi dudakları var nasıl güzel yaa şekıllı maşallah valla...

emsalcım sanada geçmiş olsun tatlım yaaa artık böle durumları hep yaşıcaz galıba neyse senın az kaldı darısı bizlerin başına....

benım pek keyfım yok işin açıgı pek ummudugum gibi geçmedi dr kontrolu oglumu iç göremedım yüzünü falan suyun falan herşeyi iii durumda daha dogmaya nıyetı yok gibi...bu sefer 3000 kg çıktı moralım bozuldu ona p.tesi 3200 şimdi 200 gr düşük bune ye ya oyun mu oynuyo dr aynı doktor ultrason farklı neyse benım pek keyfım birazdan cıkarım zati yaaa gulnazdan haber geldimi geçmişe bakmadım

kızlar dışardaydım geldim hemen yazıyorum.GÜLNAZ ARKADAŞIMIZ DA MELEĞıNE KAVUŞTU. RÜZGAR BEBEK 3600 GRAM 50,5 CM OLARAK HAYATA MERHABA DEDı. ıKıSı DE ÇOK ıYıYMıŞ SELAMLARI VAR :)

sezens sezaryelemi doğum yaptın cnm?

Evet canım genel anesteziyle sezeryan oldum. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu hafta epey bir doğum gerçekleşmiş, allah hepimizin evlatlarına sağlık, huzur versin inşallah, bir de oğluşumla sizlere poz verelim bakalım :1hug:

Eklentiler

• $benemirnazar.webp
    34 KB · Görüntüleme: 17
Slm kızlar biz geldik. 25 i öğlen oğluşumuz sezeryanla dünyaya geldi. Dün de taburcu olduk. Ben biraz ağır atlatıyorum çünkü sezeryandan sonra myom ameliyatı da oldum. Yani hem içte hem dışta dikiş var. 10 cmlik myom çıkartıldı. Oğluşum 3170 gr 51cm teyzeleri. Minik dünyanın en tatlı bebişi, herkese kendi yavrusu en tatlısıya... Yalnız bizi geceleri asker gibi bekletti. Kızlar mutlaka göğüs ucunuza kreme başlayın. Benimkiler 3 günde yara oldu bugün ağlayarak emzirdim ne yaparım bilmiyorum. Dilek de doğum yapmış hayırlı olsun başkadoğum yapan varmı geçmişe bakacak zamanım yok da.

sağol canımmm evet ara ara sancıların olması normal ama bu çok başka bişeydi
ilk kez bu kadar şiddetliydi nefes alamıyordum resmen ki ilaç kullanmama ragmen böyle oldu ama çok şükür atlattık
canım benim sıkma kendini az kaldı doğunca göreceksin yüzünü nasıl olsa
kilosuna gelince inamamak lazım doğana kadar çıkan sonuçlara
dr. aynıymış ama alet farklıymış her usg farklı sonuç verirmiş çünkü yüklü olan proğramlar farklıymış benim dr.um öyle demişti bana takma boşver kilosunu sağlıklı olsunda inşallahh

herkesler dogum yapıyo. darısı bize inşallah. dogum yapanlara hayırlı olsun . rabbimm saglıkla bebeklerini büütmeyi nasip etsin.
dogum günü belli olalarında gözleri aydın. hayırlısıyla kavuşsunlar yavrularına.

gülcan fotolar için teşekkürler. defne su' nun dudakları için aynı yorumu yapacaktım :) sen kafanı ultrasona takma. benim son kontrolde de kızlardan biri yerinde saymıştı. doğmadan emin olamayız

sezen çok güzelsiniz maşallah bende de aynı geceliğin maviliisinden var

glnzdan ve ayferden haber aldığımıza sevindim ne güzeel. darısı başımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…