2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özlem gözün aydın canım yaaa allah analı babalı büyütsün saglıklı ömürlü olsun yavrum offf herkes doguruyo yaaa..özlem fotoda isteriz ama olmaz böle...

sezen oglunun dogum kılosu nekadar

ohhhhhhhhh maşallahhh annelerimiz çoğaldıı
maşallahhh oğluna canım Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh
sanada ayrıca geçmiş olsun inşallahh en kısa zamanda toparlarsın

tebrikler ve maşallah. allah analı babalı büyütsün. :)

gulcancim bu doktorlarn bebisin kilosuyla ilgili soylediklerine cok inanmamak gerekiyor sanirim
banada kendi doktorum 4 bucugu bulur derken digeri 3600 zor olur dedi arada neredeyse 1 kilo fark var yaaa

hem sen niye uzuluyorsun ki oglunun kilosu cok iyi masallah, benimki 36+3 te 3000 gr cikmisti
onlar dogana kadarda alicaklar dert etcek bisey yok, hem normal dogum icin cok iri bebek cok tehlikeli

sezen sana da oglusuna da msallah cok guzel cikmissiniz.

ozlem senin de gozunaydin allah anali babali buyutsun
dogum kursunda istediginiz kadar gogus ucu kremi kullanin bebek yanlis emerse hic bir faydasi yok dediler, sadece ucunu degil kahverengi bolgenin neredeyse tamamini almasini saglamaliymisiz. nasil yapilir bilmyorum ama tam emecegi zaman agzini kocaman actirip memeyi agzina tik canim

Güzeller şöyle kilo muhabbeti yapınca size çok kızıyorum valla yaaa kasaptan et mi alıyonuz da kiloya takılıyonuz anlamıyorum ki alın işte benim kuzum 2,440 doğdu herşeyi yerinde küveze koyulmadı bişe olmadı aldım evladımı geldim eve maşallah şakır şakır emiyo sarılık olmadı çok şükür şimdiye kadar.. Niye takılıyonuz kiloya Allah sağlık sıhat afiyet versin 4,5 kilo doğaaaaar sağlıksız olur daha mı iyi..

ay maaşallah ikinizede
baharcım geç kaldın ben haber verdimmmm

tşklr kızlar aslında dedıgınız gibi takmamak lazım bu degerleri borsa gibi bi iniyo bi çıkıyo

emsalcım senın yaşadıgın kasılmamıydı canım yaa çok mü kötüydü kız biz nasıl dogurcaz ozaman hatta diyorum nekdar küçük olursa çıkarması okadar rahat olur-tatlicadiarzu-

özlem hayırlı olsun tatlım maşallah sana ve beişine, tabi ki en tatlıdır o annesi.... oyy yerim valla...

GÜLCANcım kesinlikle haklısın kilo konusunda, benim de en çok takıldığım nokta herşey yolunda ve normal doğurabilme şansım varken bu bebek kilolu olur diye sezeryane girmek sanırım. şuan kendimi normale hazırladım ve kilolu diye sezeryana alınır ve bebek de normal ölçülerde çıkarsa çok üzülcem. dün gülnazın mesajını okudum en son yazdıklarından birinde doktorun elle yaptığı muaynede bebeğin kesin olarak 4 ü geçtiğini söylemiş doktor gülnaza. şimdi bana da denilirse böyle bişey tabiki riske atmam asla bebeğimi ama bu kilodan da düşük normal yollarla doğurabileceğim bi bebek çıkarsa da üzülürüm ama... sonuçta şuan normal doğuma hazırladım kendimi... doktorlardan artık iyice şüphelenir oldum....

tubacim yok niye az cikti diye degil doktorlarin bir soyledigi digerini tutmuyor kime inanicaz diye bu kilo mevzusu konusuluyor, yoksa ne kadar dogdugunun ne onemi var saglikli olsunlar yeter ki

benim doktorum cok iri deyip sezeryan yapmaya calisiyorda o acidan kac kilo oldugu onemli benim icin :) yoksa kilo takintimiz yok seker

betulcum yolladim numarayi aldin mi

candy maaşallah cnm ama foto istiyosssssss......sen de dikkat et biran önce toparlan cnm bi taşta 2 kuş..ohh miyomdan da kurtuldun ne ala cnm gelmiş geçmiş olsunnn

hemde nasıl kasılma ağrı sancı anlatamam sana
sabah onu yazdım kızlara eger bu yalancı doğum sancısıysa gerçeği nasıldır acaba dedim :))))
hatta gününden önce gelmesin ben sezeryan yapacagım normal yollardan gelmeye kalkmasın falan dedik güldük gülayla baktık normal doğum derken bi çok kişi sezeryan yaptı bende tam tersi olmayayım dedim :))))
takma canım senn yaa anne olmak her halularda çok güzel bir duygu hem çok zo olsaydı bir sürü kadın 3. 5. yi yapmazdı Allah ım yardım eder korkma

slm kızlarr... sezens masallah size ... dileginde kuzusuna masallah valla aynı dilek:) kızlar dogum yapanların bilgilerini tam olarak bilen varmı dileginkini falan ekliyim diger topige. sezenz sende eklersen ii olur....

tubacım canım haklısın tatlım benim kilo konusunda takıldığım nokta, doktorların sezeryana yönlendirmek için kilolarını fazla söylediklerini düşünmeye başladım.... bu yüzden tedirginim, şimdi gülcan da normal doğumu düşünüyo, hepimiz tedirginiz aslında acaba sezeryana yönlendirmek için iri bebek olacak diyip son dakika sezeryana alınırız mı acaba diye... baştan beri sezeryana hiç hazırlamadım kendimi normal istediğimden...

tulaycim birak msni daha kndi laptopumu bile kullanamiyorum
bizim bey bebise zararli diye wireless actirtmiyo evde
bende anca onun bilgisayrdan girebiliyorum buraya, o yuzden msn de yukleyemiyorum onun bilgisayarina

allah bağışlasın yavrularınızı ben çok özenmeye başladım ya hayırlısı ile geçsin zaman

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. ınşalllah sizlerde sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz kuzularınıza. Şimdi çıkmam gerekiyo biraz daha düzeleyim fotomuzu koyarım teyzeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…