2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla emsalden ben bi sürpriz bekliyorum, "arkadaşlar çok rahat bi şekilde normal doğurdum" diye bi mesaj..... olur mu olur :)

bu konuda kesinlikle haklısın normal doğum isteyen bir insan için yapılan bir yanlışlıkla sezeryanla doğum yapmak çok kötü bir durum olur şimdisi için değilse bile ilerde bu yüzden ikinci bebeğinide sezeryanla dünyaya getirmek zorunda bırakılmış olacak
verilen kilolara inanmamak lazım o yüzden yazık dün kıza kilosu için 4 ün üzerinde demişti dr. bebek doğdu 3 küsür

ben sanırım geç kalmışım ama en azından bi teşekkür etseydiniz kimse kaale bilem almamış... küstüm oynamıyorum mafoldumben mafoldumben daha da davosa falan gelmiyorum...
bu arada doğum yapan diğer arkadaşlarımızı kutluyorum meleklerine uzun mutlu ömürler diliyorum.

kılosu normal degerler içinde ama ne bileyim küçülmüş gibi geldi üzüldüm yüzünüde hiç göremedim öle o yüzdendir aslında canımın sıkkılıgı
hoşgeldın tubacım tabiki tek dilegimiz saglıklı olsun gerisi boş ama benım aldıgım 17 kıloya karşılık ufak bişey çıkartırsam milletin cenesi durmaz...tabi diyeceksiniz sen miilet için mi doguruyosun kıme ne ama olmuyo öle işte agzı olan konuşuyo...

hakkızmıda hayrlısı gülaycım ya bende normal doguma hazırladım kendımı bakalım ne olcak yaaa bide gülnazın gibi bi durum var ınsan kıme neye ınanacagını şaşırdı

muhabbette cok tatli ama yine cikmam gerekiyor
kayinvalidem antalyada ailesinin yanina gitti bi haftaligina, o yuzden kayinpeder bu aksam bizde yemekte, biseyler hazirliim ben
kendinize iyi bakin kizlar gece gelip okurum yazdiklarinizi optum cok

:roflol::roflol::roflol:
kıyamamm sana bennn
canımıniçiiii sağolasın bizdekide densizliğe bak kız geldi koş koş yazdı kimsede tık yok
biz var ya bizzzzzz klava:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr dilegin bilgilerini bilen yokmu yaffff su prenseside ekleyeyim dogum topikinee hadi ama

ay evet baharcım rüzgarla senden özür diliyoruz, ben bu doktorların kiloları fazla söylemesi olayına celanlendim... kendimi kaybetmişim :) ultrason girdi mertlik bozuldu valla :)

:roflol::roflol::roflol:
kıyamamm sana bennn
canımıniçiiii sağolasın bizdekide densizliğe bak kız geldi koş koş yazdı kimsede tık yok
biz var ya bizzzzzz klava:
walla ne diyem emsallim... Tülay hanım yazmış bi de geç kaldın ben yazdım falan diye. oysa biz babanemle eve yetişelim diye ara sokaklarda kaybolduk bir saat dolandık en son bindik taksiye geldik walla... ben size haber yetiştircem diye tıçımdan ter aksın ama yok böyle olmaz. sıkcam dişimi eylülü de atlatcam gitcem ekim annesi olcam o topiğe yazcam ben (( çok kırıldım çokkkk senağlama senağlama senağlama

bu arada ebrucum hadi kolay gelsin güle güle
kızzz gülayyy sende beni konuşturma öyle tövbee tövbbeeee ben sezeryan olacagım :)))
zamanı gelince size yazıp ben gidiyorum diyeceğim gideceğim inşallahhh :)))

:roflol::roflol::roflol:aysen çok yaşa emiiiiiii canım arkadaşımmmmmm şaka yaptıkkk yaaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…