özlem hayırlı olsun tatlım maşallah sana ve beişine, tabi ki en tatlıdır o annesi.... oyy yerim valla...
GÜLCANcım kesinlikle haklısın kilo konusunda, benim de en çok takıldığım nokta herşey yolunda ve normal doğurabilme şansım varken bu bebek kilolu olur diye sezeryane girmek sanırım. şuan kendimi normale hazırladım ve kilolu diye sezeryana alınır ve bebek de normal ölçülerde çıkarsa çok üzülcem. dün gülnazın mesajını okudum en son yazdıklarından birinde doktorun elle yaptığı muaynede bebeğin kesin olarak 4 ü geçtiğini söylemiş doktor gülnaza. şimdi bana da denilirse böyle bişey tabiki riske atmam asla bebeğimi ama bu kilodan da düşük normal yollarla doğurabileceğim bi bebek çıkarsa da üzülürüm ama... sonuçta şuan normal doğuma hazırladım kendimi... doktorlardan artık iyice şüphelenir oldum....
kılosu normal degerler içinde ama ne bileyim küçülmüş gibi geldi üzüldüm yüzünüde hiç göremedim öle o yüzdendir aslında canımın sıkkılıgıgulcancim bu doktorlarn bebisin kilosuyla ilgili soylediklerine cok inanmamak gerekiyor sanirim
banada kendi doktorum 4 bucugu bulur derken digeri 3600 zor olur dedi arada neredeyse 1 kilo fark var yaaa
hem sen niye uzuluyorsun ki oglunun kilosu cok iyi masallah, benimki 36+3 te 3000 gr cikmisti
onlar dogana kadarda alicaklar dert etcek bisey yok, hem normal dogum icin cok iri bebek cok tehlikeli
hoşgeldın tubacım tabiki tek dilegimiz saglıklı olsun gerisi boş ama benım aldıgım 17 kıloya karşılık ufak bişey çıkartırsam milletin cenesi durmaz...tabi diyeceksiniz sen miilet için mi doguruyosun kıme ne ama olmuyo öle işte agzı olan konuşuyo...Güzeller şöyle kilo muhabbeti yapınca size çok kızıyorum valla yaaa kasaptan et mi alıyonuz da kiloya takılıyonuz anlamıyorum ki alın işte benim kuzum 2,440 doğdu herşeyi yerinde küveze koyulmadı bişe olmadı aldım evladımı geldim eve maşallah şakır şakır emiyo sarılık olmadı çok şükür şimdiye kadar.. Niye takılıyonuz kiloya Allah sağlık sıhat afiyet versin 4,5 kilo doğaaaaar sağlıksız olur daha mı iyi..
özlem hayırlı olsun tatlım maşallah sana ve beişine, tabi ki en tatlıdır o annesi.... oyy yerim valla...
GÜLCANcım kesinlikle haklısın kilo konusunda, benim de en çok takıldığım nokta herşey yolunda ve normal doğurabilme şansım varken bu bebek kilolu olur diye sezeryane girmek sanırım. şuan kendimi normale hazırladım ve kilolu diye sezeryana alınır ve bebek de normal ölçülerde çıkarsa çok üzülcem. dün gülnazın mesajını okudum en son yazdıklarından birinde doktorun elle yaptığı muaynede bebeğin kesin olarak 4 ü geçtiğini söylemiş doktor gülnaza. şimdi bana da denilirse böyle bişey tabiki riske atmam asla bebeğimi ama bu kilodan da düşük normal yollarla doğurabileceğim bi bebek çıkarsa da üzülürüm ama... sonuçta şuan normal doğuma hazırladım kendimi... doktorlardan artık iyice şüphelenir oldum....
valla emsalden ben bi sürpriz bekliyorum, "arkadaşlar çok rahat bi şekilde normal doğurdum" diye bi mesaj..... olur mu olur :)
ben sanırım geç kalmışım ama en azından bi teşekkür etseydiniz kimse kaale bilem almamış... küstüm oynamıyorum mafoldumben mafoldumben daha da davosa falan gelmiyorum...
bu arada doğum yapan diğer arkadaşlarımızı kutluyorum meleklerine uzun mutlu ömürler diliyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr dilegin bilgilerini bilen yokmu yaffff su prenseside ekleyeyim dogum topikinee hadi ama
walla ne diyem emsallim... Tülay hanım yazmış bi de geç kaldın ben yazdım falan diye. oysa biz babanemle eve yetişelim diye ara sokaklarda kaybolduk bir saat dolandık en son bindik taksiye geldik walla... ben size haber yetiştircem diye tıçımdan ter aksın ama yok böyle olmaz. sıkcam dişimi eylülü de atlatcam gitcem ekim annesi olcam o topiğe yazcam ben:roflol::roflol::roflol:
kıyamamm sana bennn
canımıniçiiii sağolasın bizdekide densizliğe bak kız geldi koş koş yazdı kimsede tık yok
biz var ya bizzzzzzklava:
walla ne diyem emsallim... Tülay hanım yazmış bi de geç kaldın ben yazdım falan diye. oysa biz babanemle eve yetişelim diye ara sokaklarda kaybolduk bir saat dolandık en son bindik taksiye geldik walla... ben size haber yetiştircem diye tıçımdan ter aksın ama yok böyle olmaz. sıkcam dişimi eylülü de atlatcam gitcem ekim annesi olcam o topiğe yazcam ben(( çok kırıldım çokkkk senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?