ay evet baharcım rüzgarla senden özür diliyoruz, ben bu doktorların kiloları fazla söylemesi olayına celanlendim... kendimi kaybetmişim :) ultrason girdi mertlik bozuldu valla :)
ama olmaski ebru cum yaaa
bahar yerim benseni yaaa tatlı şeyyyy
bu arada ebrucum hadi kolay gelsin güle güle
kızzz gülayyy sende beni konuşturma öyle tövbee tövbbeeee ben sezeryan olacagım :)))
zamanı gelince size yazıp ben gidiyorum diyeceğim gideceğim inşallahhh :)))
canım işte dün saat 9:30 da doğdu kilosu 2560 adını falan zaten biliyorsun haftası 38 sezeryan :)))
boyunu unuttum resmide var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr dilegin bilgilerini bilen yokmu yaffff su prenseside ekleyeyim dogum topikinee hadi ama
walla ne diyem emsallim... Tülay hanım yazmış bi de geç kaldın ben yazdım falan diye. oysa biz babanemle eve yetişelim diye ara sokaklarda kaybolduk bir saat dolandık en son bindik taksiye geldik walla... ben size haber yetiştircem diye tıçımdan ter aksın ama yok böyle olmaz. sıkcam dişimi eylülü de atlatcam gitcem ekim annesi olcam o topiğe yazcam ben(( çok kırıldım çokkkk senağlama senağlama senağlama
yooook küstüm işte bennn. :umursamaz:
bu arada ayferi aradım ama sanırsam uyuyorlar açmadı. ama size sölemem... :umursamaz:
bu arada ayferi aradım ama sanırsam uyuyorlar açmadı. ama size sölemem... :umursamaz:
Canım istediğin bilgiler nelerdir ben kaçırmışım, ayrıca doğum topiği nerede acaba?
ne güzel bugün ne bereketli bir gün doğum haberi veren verene.doğum yapan arkaddaslar gözünüz aydın bebişlerinize uzun ömür sağlık mutluluk diliyorum.sanırım ayferden bir haber yok bebişi kendi nasılmış.
inş. emsalcim sen bakma bu delilere biz normal bekliyos ya kıskanıyos sezaryen olanları d e r m i ş im ...:roflol:
bu arada selamsız sabahsız girdim topiğe ama heyecandan.herkese mrb hepiniz iisinizdir umarım.
emsal gecmişolsun canım.sen hala içiyosun haplarını dimi devam et kullanmaya az kaldı zamanında gelsin kuzular inşallah
saol cnm ekledimmm:)))))))))))
valla emsal kim bilir anacım, hatta gelip buraya kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum çok rahat ve kolaydı diyomuşsun.... ay çok güldüm bugün valla:) ayy hayırlısı olsun yaaa....
baharcım tatlım sen sölersin dayanamazsın bize :)
sezencim kesinlikle haklısın hiç kimse bebğini riske atmak istemez, artık doktorumuza güvenecez... başka çare yok....
canım ayfer bu gün 12:30 da doğum yaptı oğluşu 3900 kg. çok şükür erkeki iyi
sadece ayfer geç ayılmış genel oldugu için azcıkta ağrısı varmış
tatlışkommmmm saliha merak etmiş ve sormuş diye ayfer i söyledim
affınıza sığınıyorumm umarım kızmadınız :)))
bahar seni çok seviyomm
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eslerimiz-yak305351305kl305-prenslerimiz.html canım topik bu bebişin ismi kilosu boyu dogum sekli dogum haftası ve tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?