2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bugün ne bereketli bir gün doğum haberi veren verene.doğum yapan arkaddaslar gözünüz aydın bebişlerinize uzun ömür sağlık mutluluk diliyorum.sanırım ayferden bir haber yok bebişi kendi nasılmış.

Arkadaşlar, kilo konusu ve bağlantılı olarak doğum şekli hepimizin aklında hep soru işareti ama açıkçası biz ne istersek isteyelim dr.ların dediğine inanıp güvenmek zorunda kalıyoruz maalesef. Benim oğlum en son gittiğim kontrolde 3200 gr.dı ve dr .daha kalırsa iri olabilir ve sezeryan olabilir demişti, çatı muyanesinde de darlık olduğunu, artı olarak bebek aşağıya inmediği için kordonu kısa olabilir ve riske girer dedi. Yani bunların hepsi de sonuçta toplanınca sezeryan şart olarak göründü. Benim oğlum da 3030 gr. ve 48 cm. doğdu yani iri bir bebek de olmadı. Kilo konusunu da gerçekten kafaya takmayın allahtan hayırlısı gerçekten en önemlisi sağlıklı olmaları bebelerimizin...

ay evet baharcım rüzgarla senden özür diliyoruz, ben bu doktorların kiloları fazla söylemesi olayına celanlendim... kendimi kaybetmişim :) ultrason girdi mertlik bozuldu valla :)

ama olmaski ebru cum yaaa
bahar yerim benseni yaaa tatlı şeyyyy

yooook küstüm işte bennn. :umursamaz:

bu arada ayferi aradım ama sanırsam uyuyorlar açmadı. ama size sölemem... :umursamaz:

inş. emsalcim sen bakma bu delilere biz normal bekliyos ya kıskanıyos sezaryen olanları d e r m i ş im ...:roflol:

bu arada selamsız sabahsız girdim topiğe ama heyecandan.herkese mrb hepiniz iisinizdir umarım.

emsal gecmişolsun canım.sen hala içiyosun haplarını dimi devam et kullanmaya az kaldı zamanında gelsin kuzular inşallah

oyyyyy oyyyyyy ooooooyyyyyyyy kurban olurum ben sizi veren Allah a opuyorumnanaktan
hem sen bu gebeş halinle hem babaanne o yaşlı haliyle koş koş geldiniz oda yetmedi birde taksiye bindiniz para verdiniz burayı düşünerek eve vardın haaa kıyamammm kız ben sana a.s.
bu gülnaz senin hakkını nasıl öder bilmem artıkkk inan
hem sen nerelere gidiyon bakıyyıımmmm bırakan kimde gidiyon paralarım seniii
sıkcakmışmışta dişini ekim annesi olacakmış bak baaakk getirme beni oraya haaa klava:
tamam yaptık bir hata ama bu kadar ağır cezamı olurrr
istersen tülayada kızayım ben :)))

valla emsal kim bilir anacım, hatta gelip buraya kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum çok rahat ve kolaydı diyomuşsun.... ay çok güldüm bugün valla:) ayy hayırlısı olsun yaaa....

baharcım tatlım sen sölersin dayanamazsın bize :)

sezencim kesinlikle haklısın hiç kimse bebğini riske atmak istemez, artık doktorumuza güvenecez... başka çare yok....

bu arada ayferi aradım ama sanırsam uyuyorlar açmadı. ama size sölemem... :umursamaz:

baharcım canım benım yaaa yerım ben senı Şenizyemın ederım asık suratımı sen güldürdün allahımda senı güldürsün emi

emsalll kız iki dakka şaka yapayım dedim yazdıkların gözlerimi doldurdu iyi mi... deli kız. walla sizi bırakıp hiçbiryere gitmem ben. sabah uyanır uyanmaz bile aklım burda oluyor. canımsınız siz benim
gülcancım sen de asma bakem suratını höt. bi de şunu düşün ben en son tartıldığımda 20 kiloyu bulmama ramak kalmıştı. şimdi kaça dayandım bilmiyorum. benden bi buzağı çıkması lazım bu durumda dimi????
tülayyyy,gülayyyy yirin ben sizi yahu...

canım ayfer bu gün 12:30 da doğum yaptı oğluşu 3900 kg. çok şükür erkeki iyi
sadece ayfer geç ayılmış genel oldugu için azcıkta ağrısı varmış

tatlışkommmmm saliha merak etmiş ve sormuş diye ayfer i söyledim
affınıza sığınıyorumm umarım kızmadınız :)))

inş. emsalcim sen bakma bu delilere biz normal bekliyos ya kıskanıyos sezaryen olanları d e r m i ş im ...:roflol:

hımmmm sen benimle ol bacım yaaaa opuyorumnanaktan

sağol tatlımmmm zorlu bi akşam oldu benim için ama çok şükür bu gün iyiyim
ilaçlarıma devam ediyorum canım dediğin gibi az kaldı
inşallahhhh canımmm

saol cnm ekledimmm:)))))))))))

ellerine sağlık canım ayferide yaz resmi sonra eklersin :))

aminnn canım hepimiz için inşallahhhh
Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Allah ım ağlatmasın şekerimm :)))

kızlar bu kilo konusunda doktorum bana acıklama yaptı ona kilosunu sordugumda bana ultrasyon rakamlarına guvenmeyin dedi 300 400 gr yanıltabiliyor dedi hatta örnek verdi... hayırlısı olsun ve saglıklı olsun biz beslerizz onlarııııı.......nedemiş reklamlarSARIKIZIN MEMESıNDEN COCUKLARIN KEMıGıNEEE:)))))))))))))))

estapiti piti... geçmişi okudum az önce. walla ayferin tosuncuğu olmuş. tütütüt maşallah onlara da. ben sesini duyayım diye aradım ama açmadı.. mesaj atarım artık napam :)

masallah kuzularA ayferin bebeğide cok ii doğmuş.eylül 1 de sezeryanı falan belli olan varmıki ilk eylül ayı bebişi kim olucak acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…