2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sanırım bilgileri sen giriyorsun topiğe onun için buraya yazdım. Annesi yani ben :) Sezen Oğlumun adı: Emir Doğum tarihi:25.08.2009 haftası: 38+0 boyu: 48 cm kilosu: 3030 gr. sezeryan doğum...

tamamdır canım ekledimmmm..... kızlar bi nihal ve zeynep kaldı ondanda haber alırsak eklerizz.... topikimiz ziyaretinize acıktırrrr........ ay kendimii nezamannn eklicemm bennnnnnkaydirigubbakcemile3

fatoşçum dilekten itibaren doğum tarihleri karışmış dilek dün oldu zaten sezaryen 26sı yazmışsın dün 27 siydi ayın ayfer ve glnzda bugün yani 28.08 canım

tepeden inme arkadaşım benimmmmm (ilk geldiğin gün için dedim kaydirigubbakcemile3 )
gitme sen bir yere sakın sende bizim canımızsın hayatımm
hepimiz birbirimizin kuzusunu göreceğiz burda inşallahhh

Ohoooooo anacım bir gittim geldim neler olmuş ya :) Haber getiren arkadaşlar Saolsunlar varolsunlar a.s.

Glnz ve Ayferden haber alınmış çok sevindim iyi olduklarına. Maşallah minik kuzualara ya. Allah analı babalı büyütsün.

Oleyy Defne Su' yu da gördük. aynı annesi maşallah bebişim benim. Dileğe demiştim inş. senin gibi çekik gözlü olur diye. Hakkaten öyle olmuş ya :))

Özlemcim ve Sezens sizinde bebişlerinizi Allaha emanet. allah analı babalı büyütsün.

Gülcancım maşallah oğluşuna cnm. Takma kafana kilo konusunu önemli olan sağlığı canımcım.

fatoşçum dilekten itibaren doğum tarihleri karışmış dilek dün oldu zaten sezaryen 26sı yazmışsın dün 27 siydi ayın ayfer ve glnzda bugün yani 28.08 canım

hay sen cok yasa saol cnmmm ben tarih olarak bigün geri yasıyom sanırımkaydirigubbakcemile3

estapiti piti... geçmişi okudum az önce. walla ayferin tosuncuğu olmuş. tütütüt maşallah onlara da. ben sesini duyayım diye aradım ama açmadı.. mesaj atarım artık napam :)

belki uyuyordur yada yürüyüşe çıkmıştır canım ondandır

masallah kuzularA ayferin bebeğide cok ii doğmuş.eylül 1 de sezeryanı falan belli olan varmıki ilk eylül ayı bebişi kim olucak acep.

canım 1 eylül akşam saat 20:00 özgeeeeee :))))
ayyyy bende bu gün bir tuhaf oldum haa doğum habercisi gibi :)))))
saatler tarihlerrr

sen niye bu sıcakta dışarlardaydın de bakam???
babanemin emekli maaşı için kartını güncelledik bankada. babanem tutturdu portbebe alcam diye onlara baktık ama içime sinmedi almıcam vazgeçtim işte kısa yoldan geliyim derken de kaybolduk :)))
tepeden inme arkadaşım benimmmmm (ilk geldiğin gün için dedim kaydirigubbakcemile3 )
gitme sen bir yere sakın sende bizim canımızsın hayatımm
hepimiz birbirimizin kuzusunu göreceğiz burda inşallahhh
inşallah canım... hakkaten tepeden inme geldim gitmek bilmedim dimi yaaaa... dün ilk yazdığımı aradım ama bulamadım... iyiki yazmışım diyorum şimdik ben de :)

ne dimek fatoşçum
beni görsen elimde takvimle geziyom gün saymaktan helak oldum vallaaa
ay yerim ben senin maaş alan babanenni baharcım ayrıca benimde babanem olurmu kendisi
kaydirigubbakcemile3

canım 1 eylül akşam saat 20:00 özgeeeeee :))))
ayyyy bende bu gün bir tuhaf oldum haa doğum habercisi gibi :)))))
saatler tarihlerrr

Hayırrrrrrrrrrrrrrr :) 31.08.09 saat 20.00 kısssssssss 1 gün sonramı doğurtcan beni :)))) Ağustosun son bebeği benim olacak şimdilik öyle görünüyor

hay sen cok yasa saol cnmmm ben tarih olarak bigün geri yasıyom sanırımkaydirigubbakcemile3

uçmaa kısssss aklın netrde bakem seninn :))
bu arada şu aptal reklamın sloganına deli olmaya başladım kötükedihüso
iyikide sarışın falan değilim haaa iyice alınırdım üzerime :))))

aynen canım iyikide gelmişsin iyikide yazmışsınnn
iyiki senide tanımışız
birde kendini sitenin en lerinde ne seçmiştin sennn unuttum :)))

Hayırrrrrrrrrrrrrrr :) 31.08.09 saat 20.00 kısssssssss 1 gün sonramı doğurtcan beni :)))) Ağustosun son bebeği benim olacak şimdilik öyle görünüyor

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydeeeeeeeee eee 1 eylül kimindi o zaman yaaffff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne dimek fatoşçum
beni görsen elimde takvimle geziyom gün saymaktan helak oldum vallaaa
ay yerim ben senin maaş alan babanenni baharcım ayrıca benimde babanem olurmu kendisi
kaydirigubbakcemile3
canım kendisi zaten babaanne olmak için yaratılmış bir şahsiyet. yani hayattaki misyonu o. bütün okul arkadaşlarım mahallelinin falan babanesidir kendisi. senin de olur neden olmasın :) o benim hayattaki en büyük şansım zaten. hem her işime koşturur hem de ufacık maaşıyla bebişe eve falan bişiler yapmaya çalışır durur kıyamam ona ben...

en sonradan görmesi miydi öyle bişeydi canımcım :) şuan için en tombiciği en gamsızı olmaya adayım o ayrı tabe

daha kuzucuklar olmadan bizim kafalar sulandı bebişler olunca uykusuzluk felan düşünemiyorum bile:bbo:

saka biyana bende sinir oluyom o reklama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…