oy oy ben de seni çok seviyom. halil ibrahim paşa gelsin pabucunu dama atcam ama çaktırma şimdilik şakkıdı
Canım sanırım bilgileri sen giriyorsun topiğe onun için buraya yazdım. Annesi yani ben :) Sezen Oğlumun adı: Emir Doğum tarihi:25.08.2009 haftası: 38+0 boyu: 48 cm kilosu: 3030 gr. sezeryan doğum...
emsalll kız iki dakka şaka yapayım dedim yazdıkların gözlerimi doldurdu iyi mi... deli kız. walla sizi bırakıp hiçbiryere gitmem ben. sabah uyanır uyanmaz bile aklım burda oluyor. canımsınız siz benim
gülcancım sen de asma bakem suratını höt. bi de şunu düşün ben en son tartıldığımda 20 kiloyu bulmama ramak kalmıştı. şimdi kaça dayandım bilmiyorum. benden bi buzağı çıkması lazım bu durumda dimi????
tülayyyy,gülayyyy yirin ben sizi yahu...
fatoşçum dilekten itibaren doğum tarihleri karışmış dilek dün oldu zaten sezaryen 26sı yazmışsın dün 27 siydi ayın ayfer ve glnzda bugün yani 28.08 canım
estapiti piti... geçmişi okudum az önce. walla ayferin tosuncuğu olmuş. tütütüt maşallah onlara da. ben sesini duyayım diye aradım ama açmadı.. mesaj atarım artık napam :)
masallah kuzularA ayferin bebeğide cok ii doğmuş.eylül 1 de sezeryanı falan belli olan varmıki ilk eylül ayı bebişi kim olucak acep.
babanemin emekli maaşı için kartını güncelledik bankada. babanem tutturdu portbebe alcam diye onlara baktık ama içime sinmedi almıcam vazgeçtim işte kısa yoldan geliyim derken de kaybolduk :)))
sen niye bu sıcakta dışarlardaydın de bakam???
inşallah canım... hakkaten tepeden inme geldim gitmek bilmedim dimi yaaaa... dün ilk yazdığımı aradım ama bulamadım... iyiki yazmışım diyorum şimdik ben de :)tepeden inme arkadaşım benimmmmm (ilk geldiğin gün için dedim kaydirigubbakcemile3 )
gitme sen bir yere sakın sende bizim canımızsın hayatımm
hepimiz birbirimizin kuzusunu göreceğiz burda inşallahhh
canım 1 eylül akşam saat 20:00 özgeeeeee :))))
ayyyy bende bu gün bir tuhaf oldum haa doğum habercisi gibi :)))))
saatler tarihlerrr
hay sen cok yasa saol cnmmm ben tarih olarak bigün geri yasıyom sanırımkaydirigubbakcemile3
babanemin emekli maaşı için kartını güncelledik bankada. babanem tutturdu portbebe alcam diye onlara baktık ama içime sinmedi almıcam vazgeçtim işte kısa yoldan geliyim derken de kaybolduk :)))
inşallah canım... hakkaten tepeden inme geldim gitmek bilmedim dimi yaaaa... dün ilk yazdığımı aradım ama bulamadım... iyiki yazmışım diyorum şimdik ben de :)
Hayırrrrrrrrrrrrrrr :) 31.08.09 saat 20.00 kısssssssss 1 gün sonramı doğurtcan beni :)))) Ağustosun son bebeği benim olacak şimdilik öyle görünüyor
canım kendisi zaten babaanne olmak için yaratılmış bir şahsiyet. yani hayattaki misyonu o. bütün okul arkadaşlarım mahallelinin falan babanesidir kendisi. senin de olur neden olmasın :) o benim hayattaki en büyük şansım zaten. hem her işime koşturur hem de ufacık maaşıyla bebişe eve falan bişiler yapmaya çalışır durur kıyamam ona ben...ne dimek fatoşçum
beni görsen elimde takvimle geziyom gün saymaktan helak oldum vallaaa
ay yerim ben senin maaş alan babanenni baharcım ayrıca benimde babanem olurmu kendisikaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydeeeeeeeee eee 1 eylül kimindi o zaman yaaffff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
emsal cim hayır o pazartesi akşamı yani 31.08.2009 da akşam sezaryen ayyyy tarihler karıştı yaffff
uçmaa kısssss aklın netrde bakem seninn :))
bu arada şu aptal reklamın sloganına deli olmaya başladım kötükedihüso
iyikide sarışın falan değilim haaa iyice alınırdım üzerime :))))
aynen canım iyikide gelmişsin iyikide yazmışsınnn
iyiki senide tanımışız
birde kendini sitenin en lerinde ne seçmiştin sennn unuttum :)))
Hzenbil di hayatım yanlış hatırlamıyorsam
uçmaa kısssss aklın netrde bakem seninn :))
bu arada şu aptal reklamın sloganına deli olmaya başladım kötükedihüso
iyikide sarışın falan değilim haaa iyice alınırdım üzerime :))))
aynen canım iyikide gelmişsin iyikide yazmışsınnn
iyiki senide tanımışız
birde kendini sitenin en lerinde ne seçmiştin sennn unuttum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?