en sonradan görmesi miydi öyle bişeydi canımcım :) şuan için en tombiciği en gamsızı olmaya adayım o ayrı tabe
slm kızlar.geçmişi okuyamadım var mı doğum yapan??
ben bugün dr.a gittim dün cok sancım olmuştu.1 parmak açıklığım varmıııs.bu doğum başladı demek mii??
Selam hanımlar allah hepİmİzİ hayırlısıyla kurtarsın bende aĞustos annesİyİm sanıyordum ama bugÜn dr gİttİm 1 eylÜl sabah saat 7 ye randevu verdİ hayırlısıyla kucaĞıma almayı nasİp etsİn allahım allah hepİmİzİ kurtarsın
slm kızlar.geçmişi okuyamadım var mı doğum yapan??
ben bugün dr.a gittim dün cok sancım olmuştu.1 parmak açıklığım varmıııs.bu doğum başladı demek mii??
bakk seennnnn çokmu tombik oldunnn kısssss dur bakalım ben varım senden önce haddini bil :tomato:
hökümet gibi karısın dediğin günü unuttun mu yüreğime dert olmuş bak senağlama
alın iştee kesinnnlikllee buldum size 1 eylül annesini özge ve tülay :roflol::roflol::roflol::roflol:
1 eylülde melike doğuaracak :))))
ay ay kıyamam senin o güzel yüreğine bennnn... resimde boylu poslu çıkmışsın annem ben napam. bizde öyle kadınlara hükümet gbi ya da osmanlı kadın derler ben ondan dediydimdi. kilo bakımından bakarsak ben tüm meclisi temsil edebilirim hükümet, muhalefet vs. vs.
hade kızım hadeeeee.........al yapıştır ohhh:roflol:
alın iştee kesinnnlikllee buldum size 1 eylül annesini özge ve tülay :roflol::roflol::roflol::roflol:
1 eylülde melike doğuaracak :))))
dr a sormadınmı cnm???
ya ben memleketime geldim bu dr bi tuhaf.bebegımın boynuna kordonu dolanmışakam sezeryan bile olabilir cok acil dedi sabaaah.beni endişelendirdi 1 cm de aacıklıgın da var falan die.öğleden sonra da senın dogum 21 eylülde dedi.resmen özeline gitmemiz için endişelendirdi.nst saancın var dedi devlet hastanesındeyken özelde sancın yok ii dedi aynı nst için şok oldm valla..
kızlar benim çene düştü bu gün çok fenaaa kusuruma bakmayın
dün geceki sancılardan sonra bu enerji ve çene düşüklüğü neyin nesidir bilmiyorum((
bir yerde okumuştum doğum belirtilerinden biride anne doğuma yakın kendini çok enerjik hissedermiş
az kaldıya kızımı kucağıma Allah ın izni ile
kudurdum galibaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?