2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.geçmişi okuyamadım var mı doğum yapan??
ben bugün dr.a gittim dün cok sancım olmuştu.1 parmak açıklığım varmıııs.bu doğum başladı demek mii??

en sonradan görmesi miydi öyle bişeydi canımcım :) şuan için en tombiciği en gamsızı olmaya adayım o ayrı tabe

bakk seennnnn çokmu tombik oldunnn kısssss dur bakalım ben varım senden önce haddini bil :tomato:
hökümet gibi karısın dediğin günü unuttun mu yüreğime dert olmuş bak senağlama

Selam hanımlar allah hepımızı hayırlısıyla kurtarsın bende aĞustos annesıyım sanıyordum ama bugÜn dr gıttım 1 eylÜl sabah saat 7 ye randevu verdı hayırlısıyla kucaĞıma almayı nasıp etsın allahım allah hepımızı kurtarsın

kızlar ben kaçtım azcık dinlenem belim ve totom kötü oldu kısım rahatsız oldu bu durumdan sanırım
azcık molaaaaaaa görüşürük sonraa
öpüldünüz hepiniz

alın iştee kesinnnlikllee buldum size 1 eylül annesini özge ve tülay :roflol::roflol::roflol::roflol:
1 eylülde melike doğuaracak :))))

bakk seennnnn çokmu tombik oldunnn kısssss dur bakalım ben varım senden önce haddini bil :tomato:
hökümet gibi karısın dediğin günü unuttun mu yüreğime dert olmuş bak senağlama

ay ay kıyamam senin o güzel yüreğine bennnn... resimde boylu poslu çıkmışsın annem ben napam. bizde öyle kadınlara hükümet gbi ya da osmanlı kadın derler ben ondan dediydimdi. kilo bakımından bakarsak ben tüm meclisi temsil edebilirim hükümet, muhalefet vs. vs.

Selam hanımlar allah hepİmİzİ hayırlısıyla kurtarsın bende aĞustos annesİyİm sanıyordum ama bugÜn dr gİttİm 1 eylÜl sabah saat 7 ye randevu verdİ hayırlısıyla kucaĞıma almayı nasİp etsİn allahım allah hepİmİzİ kurtarsın

sana fatih ürekten hadeee haddeeee haddeeeee şarkısını armagan ediyorum :))))
şaka tatlım yaaa boşver bunları kilo milo ne yapalım bunlar aldıgımız en güzel kilolar
bir daha bu kadar kilo almayız ama verebilirmiyiz orasını bilmem gayrii :)))

hade kızım hadeeeee.........al yapıştır ohhh:roflol:

aldım yapıştırdım çokta iyi yaptım demeeee tatlışkommm :))))
hem kız sabah erken doğuma gidecekmiş eylül ün ilk annesi melikeeee alkisalkisalkis

dr a sormadınmı cnm???

ya ben memleketime geldim bu dr bi tuhaf.bebegımın boynuna kordonu dolanmış akam sezeryan bile olabilir cok acil dedi sabaaah.beni endişelendirdi 1 cm de aacıklıgın da var falan die.öğleden sonra da senın dogum 21 eylülde dedi.resmen özeline gitmemiz için endişelendirdi.nst saancın var dedi devlet hastanesındeyken özelde sancın yok ii dedi aynı nst için şok oldm valla..

kızlar benim çene düştü bu gün çok fenaaa kusuruma bakmayın
dün geceki sancılardan sonra bu enerji ve çene düşüklüğü neyin nesidir bilmiyorum ((
bir yerde okumuştum doğum belirtilerinden biride anne doğuma yakın kendini çok enerjik hissedermiş
az kaldıya kızımı kucağıma Allah ın izni ile
kudurdum galibaa :))))

ne biçim dr.muş o öyle manyak mı neee
canım sen takma kafana kendine adam gibi bir dr. bul bence
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
anlaşılan bu adam piyasa dr.u ve paracı

:roflol::roflol: valla ben senden korkmaya başladım canım. Allah hayırlara çıkarsın inş. :)))

melike hayırlı olsun canım sağlıkla al meleğini kucağına inşallah.
mervis senin doktora temiz bir sopa lazım canımcım. kızılcık sopası hem de.
emsallll kuduruk emsalll kuduruk emsallll :)))
betülcüm aşağıdakilerden olarak cevap veriyorum hayatım dileğin kızının resmi önceki sayfalarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…