2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Alla allaaaaa sen başka bir doktora daha git cnm ya.

slm kızlar ayy anca bitti işlerim birazda geçmişe baktımm ne güzel haberler gelmiş yaa.. maaşallah bugün doğan bebeklere.....diloşun kızıda pek tatlı maaşallah teşekkürler gülcan...
emsal bugün bendede çok bir enerji var ama doğurmak istemiyom...38. haftayıda dolduralım inşallah...
ayy az önce kadayıf yapayım dedimm içinede bol ceviz doldurdumm.. yere bişeyler dökülmüştü şarjlıyla alayım derken baktımm kadayıf sizlere ömür... ayy çok üzüldümm okadarda emek vermiştimm... şimdi yeniden yaptımm ama malzemeler azalmıştıı hevesim kırıldı...

:roflol::roflol: valla ben senden korkmaya başladım canım. Allah hayırlara çıkarsın inş. :)))

Allah ım sen koruuuu
aminnnnnn canım inşallahhh
aman gideyim en iyisi azcık uzanayım :)))))

buyrun benimmmm ne vardı yardımcı olayım :roflol::roflol:

Allah ım hakkımızda hayırlı olanı versinn inşallahhh

slm kızlar..

hala agustos annesi olmam için son 3 gunum var. 40+2 yim bugun. bekliyoruz oglumun gelmesini

sizinde duygularınızı çok iyi anlıyorum. Rabbim hepimizi sagsalim evlatlarına kavuştursun.
bizim bebek espri konusu oldu. önce ramazanı bekliyor bu bebek ismi ramazan olsun diye dalga geçiyodu herkes şimdi de bayram olcak heralde diyolar kaydirigubbakcemile3

baharcık sagol bitanem geçmişe bakarak geldim ama atladım galiba
gulaycım iyi deyim iyi olayım, bebişin çanta hazır ama benimki malesef degil yarın dr kontrol var bakalım tarihimiz belli olacak inşallah.

Ayyyyyy cnm ya biz bu halimizle sabırsızlıktan ne hale geldik. Sen 40+2 deyim diyosun. Daha ne kadar bekliceksin?

ayy az önce kadayıf yapayım dedimm içinede bol ceviz doldurdumm.. yere bişeyler dökülmüştü şarjlıyla alayım derken baktımm kadayıf sizlere ömür... ayy çok üzüldümm okadarda emek vermiştimm... şimdi yeniden yaptımm ama malzemeler azalmıştıı hevesim kırıldı...[/QUOTE]
Ellerine saglık 2.si de guzel olmuştur

kızlarrr sanırım bogazım agrıycak grip gibiyimde
canım sıcak su limon ve bal karıştır yada nane limon

Senın bebiş içerisin bayağı sevmis galiba :asigim:

sağol betül ve emsalcimm pinky maaşallah senın oğlan yerinden pek memnun galiba...

hoşgeldin canım hayırlısı olsun. allah kolaylık versin valla zor işin...
baharcık sagol bitanem geçmişe bakarak geldim ama atladım galiba
gulaycım iyi deyim iyi olayım, bebişin çanta hazır ama benimki malesef degil yarın dr kontrol var bakalım tarihimiz belli olacak inşallah.
neden iyi deyip iyi oluyon??? bi sorun yok dimi canımcım_???

neden iyi deyip iyi oluyon??? bi sorun yok dimi canımcım_???
İyice nefes darlığı çekmeye başladım, burnum tıkalı degil ama nefesim yetmiyoo, sanki bir kaç sanıye nefes almayı unutmuşum gibi. Hanı sancısı gelen gacılar "hu hu hu" der gibi sık sık nefes alır ya dogum sırasında işte oyle yapımam gerekiyoo arasıra.

Ayyyyyy cnm ya biz bu halimizle sabırsızlıktan ne hale geldik. Sen 40+2 deyim diyosun. Daha ne kadar bekliceksin?
yarın doktor kontrolum var 2 gunde bir gidiyorum kalp atışları ve genel durumu için ..valla hakkımızda hayırlısı bakalım yarın ola hayrola...
pinky maaşallah senın oğlan yerinden pek memnun galiba...
evet yeri rahat geldi herhalde ama bilse o dogunca ben onu nerelerrede uytcam nasıl rahat ettircem ama ..bekletiyor bizizi. artık sagsalim gelsinde gerisi hiiç aklımda yok gerçekden son zamanlar epeysıkıntı oluyormuş ya.psikolojim çok fena ...

Allah hepimize kolaylık versin.biz agustos anneşeri olaarak son3kişi kaldık.

Hayırlısı olsun cnm ya. Allah sağ salim kurtarsın inş.

anlıyorum canım ben de arada derin derin nefesler alıyorum yetmiyor. geceleri burnum da tıkanıyor benim işin kötüsü. ya benim oğlanın hareketleri de hafifledi rutin hareketleri devam ama eskisi kadar sert değil

anlıyorum canım ben de arada derin derin nefesler alıyorum yetmiyor. geceleri burnum da tıkanıyor benim işin kötüsü. ya benim oğlanın hareketleri de hafifledi rutin hareketleri devam ama eskisi kadar sert değil
Bende de hareketleri hafıfledi canım, bi günü bi gunu tutmuyoo geçen gun akşama kadar zor hareket etti ama boyle belli belirsiz, bugun de çoştu ama eski sertlik bende de yok bakalım dr teyzemiz ne diyecek yarın

bahar valla son üçe kalan ağustos annelerini okudum biraz önce, " 2009 ağustos ayında doğuramayan anneler" topiği mi açsak diye gülüyolardı... ay bacım kalmayalım ağzını yel alsın derler ya, ben de biraz adayım gibi galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…